Česko – Švýcarsko 0:1 (0:2 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
2:5 (1:2, 0:1, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 17.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Eden • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 23. kolo
Partner:
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    53:25
    Na ledě skončil za slávistickou brankou po tvdém střetu Patrik Šutý, po očividné bolesti se však nakonec zvedá a za podpory svých spoluhráčů odjíždí do šatny. Rozhodčí ale zákrok trestat nebudou.
     
    53:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slávisté však nezvládli situaci na mantinelu a Třinečtí skórují do prázdné branky. Přečíslení využil ke kombinaci a střelou do odkryté klece JONÁŠ JEBÁNEK. Asistence: Adam Procházka a Petr Andrle.
     
    52:57
    Slavia to sedm minut před koncem zkouší v šesti hráčích!
     
    52:28
    Ještě větší šanci na vstřelení gólu teď měl Jakub Hofmann, jehož našel spoluhráč úplně osamoceného před brankou, ale třinecký brankář se dokázal rychle přesunout a puk zastavit.
     
    52:10
    Ve velké příležitosti se objevil Brummel, který se zjevil u kotouče po akci Hrdličky a bekhendem se snažil najít mezírku v postavení Halouzky. Bez úspěchu.
     
    49:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia necelých jedenáct minut před koncem třetí třetiny snižuje na rozdíl dvou branek. Během ponechané výhody se prosazuje MAXIM BRUMMEL, jenž se nejrychleji zorientoval po střele Hrdličky a dorazil puk za Halouzku. Asistence: Jakub Hrdlička a Matěj Vymětal.
     
    44:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Při první šanci se ještě neprosadil, puk se ale během obéhání slávistického brankoviště před Voleveckého vrátil a napodruhé už SERVÁC PETROVSKÝ puk do sítě dostal. Asistence: Tadeáš Hlávka a Petr Przybyla.
     
    41:26
    Poměrně nebezpečná mohla být potenciálně akce Procházky s Kašpárkem, jejímu zakončení do odkryté branky ale zabránil nepřesný pas prvního jmenovaného.
     
    39:11
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Wawrzkiewicz – 2 min., podrážení).
     
    34:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rychlý postup ve středním pásmu a Oceláři znovu odskakují na rozdíl dvou branek. JONÁŠ JOBÁNEK se uvolnil na pravém křídle, natáhl a trefil bližší horní růžek Voleveckého branky. Asistence: Alexandr Kašpárek a Filip Hrůzek.
     
    34:15
    Przybyla ujel s Petrovským do přečíslení dvou proti jednomu, ale střela druhého jmenovaného narazila na přesně situovaný beton Voleveckého. Přesto to byla jedna z větších šancí druhé třetiny.
     
    30:42
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Skoupý – 2 min., krosček).
     
    28:17
    První vážnější šance druhé třetiny a v ní Třinec, konkrétně střílející Hlávka a o dorážku se snažící Petrovský, jenž před sebou měl prázdnou branku, ovšem puk netrefil.
     
    17:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Gólostroj v závěru úvodní dvacetiminutovky se přelévá i na stranu Slavie. Prosazuje se opora domácích MAREK VLASÁK, jenž si nabruslil na pravém křídle, počkal si na pohyb Halouzky a poslal mu puk mezi betony. Bez asistence.
     
    15:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Uplynula půl minuta a Třinec dává druhý gól v početní výhodě. Voleveckého překonala střela obránce PATRIKA BUJAKA, která ještě v prostoru před brankou změnila směr a zmátla přesouvajícího se strážce slávistické kasy. Asistence: Petr Andrle a Vojtěch Jánoš.
     
    15:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec nabídnutou přesilovku 5 na 3 velmi rychle využívá! Hrůzkovu střílenou nahrávku si nakonec před brankou našel ADAM PROCHÁZKA a zametl puk do sítě. Asistence: Filip Hrůzek a Alexandr Kašpárek.
     
    14:46
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hrdlička – 2 min., krosček).
     
    13:14
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Stejskal – 2 min., sekání).
     
    09:16
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Andrle – 2 min., držení).
     
    04:50
    Vzápětí se mohli radovat i domácí fandové, Kvasnička si v rohu výborně všiml na středu nikým nehlídaného Vlasáka, ale ten musel kotouč zpracovávat a následná střela neměla potřebné parametry.
     
    03:58
    První vážnější situace dnešního utkání. Kašpárek se prohnal středem kluziště a uvolnil na levém křídle Procházku, jenž mířil na bližší tyč Voleveckého branky.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 18. Vlasák, 50. Brummel (Hrdlička, Vymětal) – 16. Procházka (Hrůzek, Kašpárek), 16. Bujak (Andrle, Jánoš), 35. Jobánek (Kašpárek, Hrůzek), 45. Petrovský (Hlávka, Przybyla), 54. Jobánek (Procházka, Andrle)


    HC Slavia Praha: Volevecký (Vávra) – Hrdlička, Stejskal, Švec, Weitz, Dráb, Palát, Kluch – Vlasák, Malínek, Jokl, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann, Vymětal.
    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Klimek) – Mošnička, Andrle, Žabka, Bujak, Hrůzek – Šutý, Pánek, Šotkovský, Petrovský, Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Hlávka, Kašpárek, Jobánek, Procházka.

    Rozhodčí: Květoň – Hynek, Horažďovský
    bahis siteleri