Česko – Švýcarsko 0:1 (0:2 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
HC Tábor
Pátek 17.01.2020, 17:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu - play-down • 10. kolo
Partner:
     
    58:15
    Celá situace se ale nyní naprosto otáčí. Dukle končí přesilovka a naopak za 15 sekund bude mít výhodu Tábor, jelikož Šimon Zdarsa se provinil podrážením.
     
    56:30
    Adam Kofroň dostává dvě minuty za nedovolené bránění, což se hostům vůbec nehodí.
     
    46:53
    To si děláš kozy a poté i pr... I takové výkřiky znějí do hlediště poté, co Filip Cháb dostává dvě minuty za sevření puku rukou.
     
    44:54
    Jan Janda trefil u mantinelu Jonáše Jungwirtha, který se jen těžko zvedá z ledu. Navíc k němu šel puk, takže dostává dvě minuty za nedovolenou výstroj.
     
    39:54
    Pět na tři budou hrát také hosté. Šest sekund nyní, poté na začátku třetí části 80 sekund. David Polodna dostává dvě minuty za sekání.
     
    39:20
    Jak první třetina skončila, tak končí i druhá. Štěpán Šabatka jde ven na dvě minuty za háček za brankou.
     
    34:52
    Jan Nevšímal při protiútoku soupeře zastavil táborskou útočnou akci jasným sekáním a jde si na dvě minuty posedět směrem k nám na trestnou.
     
    28:24
    Táborští jsou nedisciplinovaní, Miroslav Šimák jde na dvě minuty ven za podrážení.
     
    25:02
    Přesilovka domácích trvala jen šest sekund – ale ta klasická. Nyní bude dvojnásobná, jelikož Jan Kohout vystřelil touš mimo hrací plochu. Pět na tři pro Duklu!
     
    24:56
    Filip Maláč vystřelil z branky jako padesátka diváků po konci třetiny do tepla převlékárny. Proč? Protože tým, jehož je poslední instancí, bude hrát přesilovku. Marek Matašovský dostává dvě minuty za krosček.
     
    19:12
    Závěr třetiny si Dukla komplikuje, Matěj Vovsík jde na dvě minuty ven za držení.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 13. Nevšímal (Janda), 15. Melenovský (Polodna) – 47. Bečvařík (Eremiáš)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Adam, Šabatka, Janda, Macek, Hrbek, Sapík, Vovsík – Jungwirth, Melenovský, Polodna, Pavelec, Nevšímal, Sopotnik, Bulík, Zdarsa, Valach, Mlejnek, Juřička. Trenér: Marek Melenovský
    HC Tábor: Korytar (Prchlík) – Kofroň, Janda, Herda, Bečvařík, Kohout, Adamec – Polák, Čančura, Cháb, Eremiáš, Kundrát, Šťastný, Matašovský, Suchan, Bašta, Šimák, Vaněk, Souš. Trenér: Tomáš Matušík

    Rozhodčí: Vrba – Czubaj, Urubčík
    thejrc.org