Česko – Švýcarsko 0:1 (0:2 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
HC Tábor
Pátek 17.01.2020, 17:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Extraliga dorostu - play-down • 10. kolo
Partner:
     
    46:25
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak Tomáš Mejzlík byl špatným prorokem a hosté střílí kontaktní branku. Adam Eremiáš už naznačoval, že obkrouží branku. Poté naznačil, zakončil a kotouč za přispění FILIPA BEČVAŘÍKA propadl do sítě. Asistence: Adam Eremiáš.
     
    14:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí zavezli kotouč do útočného pásma a před Korytarem vznikla trma vrma. V ní se nejlépe zorientoval MAREK MELENOVSKÝ, který dostrčil puk k levé tyči. Asistence: David Polodna.
     
    12:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Adam Eremiáš svůj útok z pravé strany zakončil vedle, takže domácí rychle založili útok. Janda vyslal kotouč na JANA NEVŠÍMALA, který projel do pásma, z osy hřiště vystřelil a trefil se velice přesně. Asistence: Marek Janda.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 13. Nevšímal (Janda), 15. Melenovský (Polodna) – 47. Bečvařík (Eremiáš)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Pulda) – Adam, Šabatka, Janda, Macek, Hrbek, Sapík, Vovsík – Jungwirth, Melenovský, Polodna, Pavelec, Nevšímal, Sopotnik, Bulík, Zdarsa, Valach, Mlejnek, Juřička. Trenér: Marek Melenovský
    HC Tábor: Korytar (Prchlík) – Kofroň, Janda, Herda, Bečvařík, Kohout, Adamec – Polák, Čančura, Cháb, Eremiáš, Kundrát, Šťastný, Matašovský, Suchan, Bašta, Šimák, Vaněk, Souš. Trenér: Tomáš Matušík

    Rozhodčí: Vrba – Czubaj, Urubčík
    bahis siteleri