Zlín – Sparta 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
HC Sparta Praha
Sobota 18.01.2020, 15:05 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:14 Bedřich KÖHLER - 4:1
     
    57:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté špatně rozehráli a k puku se dostal BEDŘICH KÖHLER, jenž od pravého mantinelu z mírného úhlu trefuje zcela prázdnou branku Pražanů – 4:1. Zřejmě tak pečetí zlínský tříbodový večer. Bez asistence.
    43:01 Jakub HERMAN - 3:1
     
    43:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je z toho třetí branka Zlína. Řepík namazal puk Claireauxovi, jenž jel v tandemu s JAKUBEM HERMANEM prakticky dva na nikoho. Claireaux pak naznačil rameny pohyb, tím zdržel Machovského a poté přihrál na levou stranu právě Hermanovi, jenž pak zakončil přesně a propálil hostujícího brankáře – 3:1. Asistence: Valentin Claireaux.
    37:40 Jan KOŠŤÁLEK - 2:1
     
    37:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky a jsou zpátky ve hře. JAN KOŠŤÁLEK dostal kotouč za záda Libora Kašíka, když dojel puk a dorazil ho do odkryté Kašíkovy klece – 2:1. Branka Zlína byla poté odsunuta mimo, ale to nic neměnilo na tom, že je sníženo. Asistence: Andrej Kudrna a Lukáš Rousek.
    16:38 Jan DUFEK - 2:0
     
    16:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Beran navyšují své vedení a jdou do dvoubrankového vedení. Vyraženou střelu Řezníčka si našel JAN DUFEK, jenž poté svižnou střelou překonal Machovského k jeho pravé tyči – 2:0. Asistence: Dalibor Řezníček a Štěpán Fryšara.
    08:31 David NOSEK - 1:0
     
    08:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Rychlý přechod Zlína ze středního pásma do útoku, přihrávka Žižky na DAVIDA NOSKA a je to 1:0. Druhý jmenovaný vystřelil z hrany levého kruhu a po jeho přízemní střele zapadl puk za záda Matěje Machovského. Berani tak využívají přesilovou hru. Asistence: Tomáš Žižka.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Nosek (Žižka), 17. Dufek (Řezníček, Fryšara), 44. Herman (Claireaux), 58. Köhler – 38. Košťálek (Kudrna, Rousek)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Nosek (A), Žižka (C), Ferenc, Freibergs, Řezníček, M. Novotný, Hamrlík – Claireaux, Fořt, Herman – Šlahař, Honejsek, Okál – Dufek, Fryšara, Köhler – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš (A).
    HC Sparta Praha: Machovský (Wolf) – Koistinen, Blain, Jurčina, Poizl, Tomáš Dvořák, Košťálek – Říčka, Pech (A), Forman (A) – Kudrna, V. Růžička, Rousek – Smejkal, Tomášek, Řepík (C) – Buchtele, Sukeľ, Dvořáček – Vitouch.

    Rozhodčí: Mrkva, Kika – Gebauer, Lederer

    Diváci: 7 000
    bahis siteleri