Detroit – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Carolina – Anaheim 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Tampa 1:7 (kon.)
NY Islanders – Washington 4:6 (kon.) | Edmonton – Arizona 7:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 5:3 (kon.)
Ottawa – Calgary 5:2 (kon.)
konec
New York Islanders
4:6 (2:1, 2:0, 0:5)
Washington Capitals
Sobota 18.01.2020, 19:10 • Nassau Coliseum, New York City • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:37
    Další vyloučení zbytečného charakteru na domácí straně. Nick Leddy (NYI) dohrával nesmyslně souboj na modré čáře a sekl zezadu přes ruku Hathawaye. Proto už míří na trestnou lavici.
     
    31:11
    O tvrdou hru v dnešním zápase není rozhodně nouze. Wilson opět rozdal dva tvrdé hity, jeden schytal. Leo Komarov (NYI) už to však v další fázi s agresí přehnal a za sražení Siegenthalera u mantinelu je vyloučen na dvě minuty za napadení.
     
    28:27
    Brendan Leipsic (WSH) dostává za dohru s Dobsonem u střídaček dvě minuty a po komerční přestávce tak budou mít Islanders početní výhodu.
     
    24:49
    Jak se rozdělily tresty? Islanders na tom spíše prodělali. Matt Martin (NYI) dostává obyčejné dvě minuty za hrubost, k tomu ale ještě dvě minuty navrch za nesportovní chování. Jeden z menších trestů odpyká Mathew Barzal.

    Radko Gudas (WSH) dostává za hrubost jenom dvě minuty, Washington má tak dvouminutovou přesilovou hru.
    13:34 Faul Hagelina, který odstartoval hromadnou potyčku
     
    13:34
    Nakonec to sudí řeší vyloučením Carla Hagelina (WSH) jako jediného za zákrok, který vlastně celou potyčku odstartoval. Islanders mají 96 sekund 5 na 3!
     
    13:11
    Alexandr Ovečkin (WSH) už tak míří na trestnou lavici, odsedět trest pro tým. Trenérovi Reirdenovi se ale tento výrok vůbec nelíbí a mohutně protestuje.
     
    06:40
    Během chvíle se už navíc rodil brejk Ostrovanů, který táhl Cizikas. Alexandr Ovečkin (WSH) to musel hasit za cenu drobného háčku, který neunikl očku sudích, ti tedy ruského hokejového cara odesílají na dvě minuty ven. Hraje se 4 na 4.
     
    06:05
    Po komerční přestávce se rozehraje první přesilová hra, kterou dostanou k dispozici Washingtonští. Jordan Eberle (NYI) míří za nevole publika na trestnou lavici, klasifikace jeho trestu zní podrážení.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 14. B. Nelson (Beauvillier, Jo. Bailey), 16. Cizikas (Beauvillier, D. Toews), 30. Eberle (Barzal, D. Toews), 38. D. Toews (Komarov, Brassard) – 11. Ovečkin (Bäckström), 43. Hagelin (Pánik, Jensen), 46. Ovečkin (Carlson), 55. T. Wilson (Orlov, Carlson), 58. J. Vrána, 60. Ovečkin (Oshie, Orlov)


    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pulock, Leddy, Mayfield, D. Toews, Boychuk, Dobson – Eberle, Barzal, Lee – Brassard, B. Nelson, Beauvillier – Kühnhackl, Jo. Bailey, Johnston – Komarov, Cizikas, M. Martin.
    Washington Capitals: Holtby (41. Samsonov) – Carlson, Kempný, Jensen, Orlov, Gudas, Siegenthaler – T. Wilson, Bäckström, Ovečkin – Oshie, Kuzněcov, J. Vrána – Pánik, Eller, Hagelin – Hathaway, Dowd, Leipsic.

    Rozhodčí: MacDougall, StLaurent – Kovachik, Gibbs (všichni CAN)

    Diváci: 13 917
    bahis siteleri