Japonsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:6 (0:0, 2:3, 0:3)
HC Kometa Brno
Sobota 18.01.2020, 11:30 • PSG aréna, Zlín • turnaj O Pohár DHL • 36. kolo
Partner:
     
    55:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté ještě upravují podobu finálního skóre! Brno si v přesilovce dělalo v útočném pásmu co chtělo. Pomocí kombinace tak dostalo Šarmana na zem, toho pak bez problémů překonal MATĚJ SVOBODA. Asistence: Dominick Vašíček a Karel Dufek.
     
    52:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Asi je rozhodnuto, protože Kometa už vede o tři góly! Krška vyhrál buly v útočném pásmu, následně Bartes přihrál puk DOMINIKU FURCHOVI, který tvrdou ránou dostal puk za Šarmanova záda. Asistence: Sebastian Bartes a Patrik Krška.
     
    47:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté si vrací dvoubrankový náskok, ševci to tak nyní budou mít extrémně složité! Kometa to opět velmi dobře vykombinovala. Na konci kombinace byl DOMINICK VAŠÍČEK, který přesnou střelou překonal zlínského gólmana. Asistence: Daniel Kowalczyk.
     
    37:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí okamžitě využívají přesilovku a je to o jedinou branku! FILIP WEINTRITT se chopil kotouče na modré čáře, následně se dostal přes tři soupeřící hráče až před Kubíka, kterého překonal nechytatelnou střelou do levého horního rohu brány. Asistence: Lukáš Chludil a Petr Pavlas.
     
    34:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté bez problémů využili dvojnásobnou přesilovku a navyšují své vedení! Dominick Vašíček naznačil střelu, proti které Šarman vystoupil. Kotouč však ještě poslal na JAKUBA MALÉHO, který ho bez problémů dopravil do prázdné klece. Asistence: Dominick Vašíček a Daniel Kowalczyk.
     
    25:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté si ještě v tentýž početní výhodě berou vedení zpět! Kometa to nyní skvěle vykombinovali, na MATĚJE SVOBODU se tak po přihrávce Dufka ukazovala prázdná branka, kterou bez problémů trefil. Asistence: Karel Dufek a Dominick Vašíček.
     
    24:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se včera dvakrát prosadili v oslabení, dnes je to celkově potřetí! SEBASTIAN FAJKUS se díky dobrému napadání dostal k levé tyčce, odkud tvrdě vypálil. Kubík neudržel puk ve své výstroji, takže mu zapadl až za brankovou čáru. Asistence: Jan Jaroněk.
     
    21:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá svou druhou přesilovku v zápase a dostává se do vedení! Hosté byli dlouho usazeni v útočném pásmu, což vedlo ke střele DANIELA KOWALCZYKA. Ten se sice trefil do brankové konstrukce, ale od ní se puk odrazil do sítě. Asistence: Daniel Indrák a Jakub Malý.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 25. Fajkus (Jaroněk), 38. Weintritt (Chludil, Pavlas) – 22. Kowalczyk (Indrák, Malý), 26. Svoboda (Dufek, D. Vašíček), 35. Malý (D. Vašíček, Kowalczyk), 48. D. Vašíček (Kowalczyk), 53. Furch (Bartes, Krška), 56. Svoboda (Vašíček, Dufek)


    Berani Zlín: Šarman (Kořének) – Janošek, Riedl, Holík, Jaroněk, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža (A), Hrazdira, Dobiáš (C), Fajkus (A), Chludil.
    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Holemý, Furch, P. Vašíček, Studený (A), Kowalczyk (C) – Žák, Indrák, Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Krška, Malý, D. Vašíček, Pigl.

    Rozhodčí: Kubičík – Bryška, Blažek
    thejrc.org