Japonsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
HC Litvínov
3:10 (0:2, 2:5, 1:3)
BK Mladá Boleslav
Sobota 18.01.2020, 12:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 12. kolo
Partner:
     
    59:31
    Litvínov právě vstřelil branku!


    A je opět sníženo! DOMINIK BROUČEK opustil trestnou lavici, rozjel se do útoku a propasíroval puk za záda brankáře. Bez asistence.
     
    57:21
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Brouček – 2 min., hákování).
     
    55:00
    Haas ujel sám na branku a místo kličky zvolil střelu. Tu namířil přesně, ale Herkommer proti ní vyšvihl svou lapačku.
     
    52:05
    Sluka prokličkoval domácí obranou a dostal Herkommera do pozice, ve které ho chtěl mít. Střela mu však nevyšla podle představ a skončila na boční síti.
     
    50:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Deset! VOJTĚCH POLÁK se za domácí obranu dostal velice snadno a najednou stál úplně sám před brankářem. Herkommer neměl na jeho střelu odpověď a puk tedy již po desáté končí v domácí brance. Asistence: Král.
     
    48:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Tady končí všechna sranda. Po přihrávce z pravé strany se ke střele z bezprostřední blízkosti dostal SEBASTIAN JASEČKO. Jeho střela byla hrozná, ale i to stačilo na překonání Herkommera. Puk mu totiž projel pod betonem. Asistence: Vítek.
     
    43:40
    Hra již byla kompletně přesunuta do středního pásma, ale po tvrdém osobním souboji se do Jasečka pustil Dej.

    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Dej – 2+2 min, hrubost). Trest odpyká Hauptvogel.
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jasečko – 2 min., hrubost).
     
    41:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    To je demolice. Herkommer nejprve nejistě vyrazil dvě střely soupeře a po neúspěšném pokusu o vyhození puku ze třetiny se ke střele z bezprostřední blízkosti dostal OSKAR HAAS, jenž propasíroval puk do mezery mezi brankářem a tyčkou. Asistence: Plíšek, Sluka.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Litvínov: ze hřiště odchází Čermák, přichází Herkommer.
     
    39:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Nedáš? Dostaneš! Ke kotouči se před brankou dostal JAKUB HRUŠKA. Na jeho střelu z bezprostřední blízkosti nedokázal Čermák zareagovat a debakl je na světě. Bez asistence.
     
    38:43
    Brouček jel se Špačkem dva na nikoho, s obránci za zády. Brouček byl v ideální pozici pro střelu, ale místo toho hledal za brankou stojícího Špačka. Ten zakončit nemohl a je po akci.
     
    36:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    To je rychlost! Kredl ujel s pukem po pravém křídle a našel na druhé straně rozjetého JAKUBA PECU, kterému touš předložil prakticky před prázdnou branku. Boleslavský střelec se do puku opřel a nemýlil se. Asistence: Kredl.
     
    36:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Po dlouhé kombinaci plné střel, které Čermák udržel se ke střele z levé stradny dostal JAKUB HROUDA, na něhož zívala prázdná branka. Asistence: Jasečko.
     
    34:41
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Adámek – 2 min., faul loktem).
     
    33:20
    Peca si fantasticky vybruslil na pravém kruhu a vystřelil na domácí branku. Puk se dostal za Čermákova záda, ale zastavil se o tyč! Brankář chemiků se poté rychle otočil a schoval kotouč pod lapačku.
     
    32:04
    Dej skvěle najel na přihrávku od Hory, rozjel se dopředu a ujel všem hráčům soupeře. V brejku nezkoušel kličku, střílel příklepem pouze do zadního mantinelu. Totálně spálená šance.
     
    29:01
    Litvínov právě vstřelil branku!


    Znovu je to jen o dva góly! Po další sérii boleslavských icingů si po levém kruhu vybruslil DANIEL DEJ, jehož prudká rána z vrchu pásma dosvištěla až do brány. Asistence: Kadár.
     
    28:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Jak málo stačí ke skórování! Hruška vyhrál vhazování vedle Čermákovi svatyně. Puk se dostal na modrou čáru, kde operoval KAREL KŘEPELKA. Ten tvrdou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě a rozvlnil síť za domácím brankářem. Asistence: Hruška.
     
    26:35
    Litvínov právě vstřelil branku!


    Konečně přišlo snížení! Z rohu hřiště se puk dostal na JAKUBA KUCHAŘE. Ten z pravého kruhu vyslal prudkou ránu pod víko a poprvé překonává Krále. Asistence: Postl.
     
    25:21
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Křepelka – 2 min., hákování).
     
    22:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Z pravého křídla se k brance vydal VOJTĚCH POLÁK, jehož střela na bližší tyč se štěstím propadla za Čermákova záda. Asistence: Jasečko.
     
    19:51
    Král podržel svůj manšaft! Po Beranově střele vyrazil puk před sebe a na dorážku se chystal Iljuk. Přímo před ním však brankář Mladé Boleslavi puk vyhmátl a drží čisté konto.
     
    16:59
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Kredl – 2 min., hákování).
     
    11:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Hosté se radují podruhé! Od modré čáry se puk odrazil na rozjetého JAKUBA PECU, jenž z bezprostřední blízkosti prostřelil Čermáka. Asistence: Král, Sypecký.
     
    06:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!


    Máme tu první branku zápasu! Křepelka na modré čáře naznačil střelu a nasměřoval svou přihrávku na OSKARA HAASE. Tomu střela z levého kruhu nevyšla podle představ, ale díky odrazu od bránícího hráče doskákala mezi betony litvínovského brankáře až do branky. Asistence: Křepelka, Rajgl.
     
    06:19
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Kadár – 2 min., podrážení).
     
    02:29
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Iljuk – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Hruška – 2 min., držení hole).

    Petr Význer

    Branky a nahrávky: 27. Kuchař (Postl), 30. Dej (Kadár), 60. Brouček – 7. Haas (Křepelka, Rajgl), 12. Peca (Král, Sypecký), 23. Polák (Jasečko), 29. Křepelka (Hruška), 37. Hrouda (Jasečko), 37. Peca (Kredl), 40. Hruška, 42. Haas (Plíšek, Sluka), 48. Jasečko (Vítek), 51. Polák (Král)


    HC Litvínov: Čermák (Herkommer) – Kuchař, Filip, Werner, Kadár (A), Hora, Hynek, Martínek – Špaček, Postl, Hauptvogel, Beran, Adámek, Kočárek, Iljuk, Krocker (C), Dej, Brouček
    BK Mladá Boleslav: Král (Šatný) – Moravec, Křepelka (A), Vochvest, Jasečko (A), Rajgl, Hrouda – Sypecký, Sluka, Kredl, Peca, Pavlík, Vítek, Polák, Hruška, Král, Haas, Strnádek, Plíšek

    Rozhodčí: Knapík – Bláha, Pěkný
    thejrc.org