Japonsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
HC Oceláři Třinec
Sobota 18.01.2020, 12:45Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 12. kolo
Partner:
     
    56:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta dává nesmírně důležitou branku. Trefuje se při hře 4 na 4. Autorem branky je JOSEF BROŠ. Bez asistence.
     
    52:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ALEXANDR KAŠPÁREK.Hosté snižují na rozdíl jediné branky!!!! Prosazují se z protiútoku. Krbeček se natahoval marně. Asistence: Jonáš Jobánek, Adam Procházka.
     
    50:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka po střele ihned po buly. Prošla Krbečkovi někde pod výstrojí. Autorem branky je JONÁŠ JOBÁNEK. Asistence: Alexandr Kašpárek.
     
    46:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JOSEF BROŠ. Střela z pravého křídla, Klimek betony vyrazil a to byla menší chyba, protože tam stál na dorážku hráč a ten neměl problém puk dostat do branky. Asistence: Tomáš Václavík.
     
    39:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta zvyšuje na 3:1 pěkným gólem. Autoreme branky je JOSEF BROŠ. Asistence: Jakub Tůma. Krásnou kličkou si Broš položil brankáře a pak zasunul puk u první tyče, nádherná branka. Pražané zahráli na konci periody opravdu výborně. Vsítili dvě rychlé branky.
     
    38:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je SEBASTIAN PRAŽÁK. Sparťané se trefují na konci druhé třetiny a jdou v zápase podruhé do vedení. Asistence: David Senčák.
     
    23:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ALEXANDR KAŠPÁREK. Využitá přesilovka, po kombinaci v útočné třetině se hosté prosazují a vyrovnávájí stav utkání na 1:1. Asistence: Adam Procházka.
     
    14:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je FILIP DUCHÁČ. Přečíslení domácích dva na jednoho, řešení situace střelou a ta mířila na první tyč a pod vyrážečku brankáře. Asistence: Sebastian Pražák, David Senčák.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 15. Ducháč (Pražák, Senčák), 39. Pražák (Senčák), 40. Broš (Tůma), 47. Broš (Václavík), 56. Broš – 24. Kašpárek (Procházka), 51. Jobánek (Kašpárek), 53. Kašpárek (Jobánek, Procházka.)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Ludvík, Ducháč, Menzel, Adamec, Horáček – Broš, Václavík, Mácha, Krupička, Straka, David, Červenka, Zembol, Tůma, Pražák, Theimer, M. Vitouch, Senčák
    HC Oceláři Třinec: Klimek (Halouzka) – Mošnička, Andrle, Žabka, Bujak, Hrůzek – Šutý, Pánek, Šotkovský, Petrovský, Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Hlávka, Kašpárek, Jobánek, Procházka

    Rozhodčí: Bernat – Svoboda, Grundler
    thejrc.org