Bohemians 1905 – Příbram 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Varnsdorf 3:1 (kon.) | Prostějov – Karviná 2:3 (kon.)
Dukla Praha – Jablonec 2:3 (kon.) | Dunajská Streda – Brno 0:5 (kon.) | Ostrava – Pohronie 4:1 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
4:0 (1:0)
FK Příbram
Sobota 18.01.2020, 10:30 • Xaverov – Horní Počernice • Tipsport liga • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Krásné dopoledne všem fanouškům fotbalu! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání zimní Tipsport ligy mezi Bohemians Praha 1905 a 1. FK Příbram.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Po týdenní odmlce se opět vrací zimní Tipsport liga. Pro vršovické fotbalisty se bude jedna o poslední přátelský zápas před odletem na soustředění do Turecka, Středočeši pak mají ještě před sebou duel s druholigovou Duklou.

    Oba zeleno-bílé celky se dělí společně ještě se severočeským Jabloncem o první místo. V nejlepším postavení je ale příbramské FK, které má oproti zbývajícím týmům na špičce tabulky zápas k dobru.

    Poslední vzájemný zápas, jeden z klíčových v boji o záchranu, dopadl lépe pro svěřence Luďka Klusáčka. Hráčům Příbrami se dlouho dařilo držet ve Vršovicích nerozhodný stav, díky trefě Daniela Krcha dvě minuty před koncem základní hrací doby se ale nakonec z výhry radovali domácí fotbalisté.

    POSLEDNÍ 3 VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    14.05.2019 Bohemians – Příbram 1:4
    27.07.2019 Příbram – Bohemians 3:2
    23.11.2019 Bohemians – Příbram 1:0.
     
    BOHEMIANS PRAHA 1905 – 2. místo, 3 body, skóre 2:2

    Pražské Bohemians na jaře čeká další náročná mise – udržet se mezi tuzemskou fotbalovou smetánkou. A našlápnuto k tomu mají dobře, od poslední příčky je dělí sedm bodů, stále je navíc možnost, že se tradiční zeleno-bílý celek podívá do play-off o evropskou ligu.

    Žádná posila do vršovického celku přes zimu ještě nezamířila. Pouze se do týmu vrátil Michal Šmíd z hostování v brněnské Zbrojovce. Do přípravy se zapojil i Martin Dostál, jenž se od léta potýkal se zdravotními problémy.

    Krom Milana Havla, který se po konci hostování vrátil zpět do Viktorie Plzeň, navíc kádr Luďka Klusáčka nikdo neopustil.

    Hráče Bohemians po konci Tipsport ligy ještě čeká soustředění v Turecku během kterého sehrají tři utkání se zahraničními soupeři, Generálka na ligu s Mladou Boleslaví je naplánovaná na 8. února.

    ODEHRANÉ ZÁPASY V TIPSPORT LIZE:

    11.01.2020 Bohemians – Dukla 2:1 (Puškáč, Hronek)
    15.01.2020 Jablonec – Bohemians 1:0

    PLÁN ZIMNÍ PŘÍPRAVY:

    06.01.2020 Zahájení zimní přípravy
    11.01.2020 Bohemians – Dukla (Tipsport liga)
    15.01.2020 Bohemians – Jablonec (Tipsport liga)
    18.01.2020 Bohemians – Příbram (Tipsport liga)
    23.01.2020 Odlet na soustředění do Turecka
    25.01.2020 Samara – Bohemians (Turecko)
    28.01.2020 Dnipro – Bohemians (Turecko)
    31.01.2020 SonderjyskE – Bohemians (Turecko)
    01.02.2020 Návrat do Česka
    08.02.2020 Bohemians – Mladá Boleslav (Generálka na ligu).
     
    1. FK PŘÍBRAM – 1. místo, 3 body, skóre 3:1

    Situace Příbrami v první lize začíná být kritická, středočeský celek se po 20 kolech nachází na poslední příčce, na svém kontě má navíc pouze třináct získaných bodů. Poslední výhra svěřenců Romana Nádvorníka se navíc datuje až do srpna, kdy doma Příbram rozdrtila Jablonec 4:0.

    Zeleno-černý celek zaznamenal přes zimu několik změn. Realizační tým opustil asistent trenéra Radek Kronďák, kterého nahradil Petr Čuhel.

    Kádr Příbrami se přes zimu rozšířil hned o několik hráčů. Krom zkušeného pravého beka Lukáše Pazdery, který bezplatně zamířil do zeleno-bílého celku ze slezské Ostravy, se kabina rozrostla o dva Turky – Aydina Yilmaze a Erdia Sehita. První jmenovaný hrál několik let za istanbulský Galatasaray se kterým získal pět ligových titulů, krom toho je mistrem Evropy do 17 let. U toho vedení prvoligového celku ale neskončilo. Do města nedaleko Prahy se stěhuje i ikona trenčínského fotbalu Peter Kleščík, exteplický Martin Jindráček a navrátilec Jan Kvída, který doposud hrál za Hradec Králové. Na hostování pak přichází do Příbrami ještě Jakub Sašinka a Filip Zorvan.

    Do přípravy s týmem se zapojilo i několik mladíků ze středočeské akademie, jmenovitě Josef Obdržal, Denis Budínský, Stanislav Gabriel a Jan Vokřínek. Krom nich bude trenérský štáb testovat i Jan Díla z Liberce a Slovince Hajleta Nermina.

    Roman Nádvorník naopak nemůže počítat v přípravě s Matějem Polidarem, který to zkusí ve Spartě a Marko Alvirem, kterému skončilo hostování ze Slavie. Možnost hledat si nové angažmá pak mají Marek Kodr, Roman Květ, Marek Boháč a Martin Zeman.

    Příbram po konci Tipsport ligy ještě sehraje přípravný duel s pražským Vltavínem, pak odlétá na soustředění do Turecka, kde stráví fotbalisté středočeského klubu 9 dní.

    ODEHRANÉ ZÁPASY V TIPSPORT LIZE:

    11.01.2020 Příbram – Jablonec 3:1

    PLÁN ZIMNÍ PŘÍPRAVY:

    06.01.2020 Zahájení zimní přípravy
    11.01.2020 Příbram – Jablonec
    18.01.2020 Příbram – Bohemians
    22.01.2020 Příbram – Dukla
    25.01.2020 Vltavín – Příbram
    30.01.2020 Odlet na soustředění do Turecka
    01.02.2020 Shinnik – Příbram (soustředění v Turecku)
    04.02.2020 Arsenal Tula – Příbram (soustředění v Turecku)
    07.02.2020 Bate Borisov – Příbram (soustředění v Turecku)
    08.02.2020 Návrat do Česka.
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z pražského Xaverova, kde za půlhodinu odstartuje zápas mezi Bohemians a Příbramí. Přejeme příjemnou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    Bohemians Praha 1905: Le Giang – Jindřišek (C), Nečas, Šmíd, Novák, Vaníček, Köstl, Puškáč, Vacek, Bederka, Podaný
    Náhradníci: Schumacher, Levin, Hronek, Záviška, Pulkrab, Krch , Vodháněl, Rada, Hůlka, Kouba

    1.FK Příbram: Kočí – Pazdera, Slepička, Cmiljanovič, Zorvan, Tregler, Yilmaz, Kleščík, Dramé, Díl, Sehit
    Náhradníci: Vokřínek, Budínský, Hájek, Kvída, Kříž, Jindráček, Soldát, Šimek, Antwi, Nový, Vantruba

    Rozhodčí: Denev – Melichar, Myška.
     
    Hráči už jsou připraveni na hřišti, domácí Bohemians nastoupí v modrých dresech, hosté ze středočeské Příbrami přijeli v klasické zeleno-černé kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop měli na starost praští Bohemians.
     
    2
    Dlouhý pas Mihalia Cmiljanoviče po levé lajně skončil na noze jednoho z pražských obránců. Do útoku se tak opět podívají klokani.
     
    3
    Do zakončení centru z pravého rohu domácího vápna se v bezprostřední blízkosti dostal Filip Zorvan, nedokázal ale nabrat dostatečnou výšku, a tak balón zasáhl pouze temenem hlavy. Pro balón mířící doprostřed branky si nakonec bez problémů vyskočil Patrik Le Giang.
     
    4
    Nadějně vypadající příbramský brejk, který parádní patičkou nastartoval Martin Jindráček ukončil ofsajdové postavení, ve kterém se nacházel Turek Can Sehit.
     
    5
    Tak to byla šance! Patrik Le Giang měl co dělat, aby dokázal povedeným zákrokem vyrazit zakončení hlavou mířící k pravé tyči. Příbram tak bude kopat roh.
     
    6
    Středočeši od rohového praporku už pražskou branku ohrozit nedokázali, teď navíc půjdou do útoku domácí Bohemians.
     
    7
    Příbramský centr z levé strany byl moc dlouhý, nabíhajícího Martina Jindráčka na zadní tyč balón přeletěl nejméně o metr.
     
    8
    Po tvrdém zákroku na polovině hřiště teď šel k zemi Jakub Nečas, hostující Soufiane Dramé z toho tentokrát vyvázne bez karty.
     
    9
    David Puškáč si na pravém křídle nedokázal zpracovat skákavou přihrávkou, od míče ho tak nakonec odstavil důrazný levý bek Soufiane Dramé.
     
    10
    Can Sehit si i přes svou drobnou postavu dobře pokryl tělem balón proti dvěma dotírajícím se pražským záložníkům a nakonec se prokličkoval až pro faul.
     
    11
    Další tvrdý zákrok, jeden ze Středočechů byl v souboji o míč pozdě a tvrdě přejel Antonína Vaníčka.
     
    12
    Už to vypadalo, že se Jakub Nečas vydá do rychlého brejku, Soufiane Dramé ale nakonec pražského útočníka doběhl a povedeným obranným zákrokem ho připravil o míč.
     
    13
    Sražený centr Vojtěcha Nováka z pravé strany se odrazil na hranici šestnáctky k volnému Jakubu Podanému, ten si ale míč nedokázal na kluzkém povrchu zpracovat ideálně, čehož využili středočeští obránci, kteří ho o míč obrali.
     
    14
    Bohemians kombinují na vlastní polovině.
     
    15
    Tak to byla šance! Po hrubce v příbramské defenzivě se do samostatného úniku na příbramskou branku dostal Jakub Nečas, po chvilce váhání se rozhodl pro zakončení placírkou ke vzdálenější pravé tyči. Gólman Ondřej Kočí jeho myšlenku odhadl a povedeným reflexním zákrokem zabránil gólu.
     
    16
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A máme tu první branku zápasu! Antonín Vaníček si dokázal povedeně zpracovat vysoký balón na pravé křídlo, jednoduchou kličkou se uvolnil k zadní lajně a přízemním centrem našel přímo nohu nabíhajícího DAVIDA PUŠKÁČE, který svým razantním přízemním zakončením z první nekompromisně uklidil balón k pravé tyči.
    16. Michal ŠMÍD - 1:0
     
    17
    Soufiane Dramé v hlavičkovém souboji strčil Davida Puškáče na zem, rozhodčí, stojící jen metr od celé situace, se ale faul odpískat nerozhodl.
     
    19
    Dlouhý balón za příbramskou obranu sice letěl směrem, kde si nabíhal David Puškáč, pražský střelec ale stál v ofsajdu, což neuniklo pomeznímu rozhodčímu.
     
    20
    Tohle mohlo klidně skončit gólem, do zakončení z levého rohu domácí šestnáctky se prokličkoval šikovný Turek Can Sehit. Ten svůj přízemní pokus nakonec zamířil těsně vedle pravé tyče, Patrik Le Giang tak ani zasahovat nemusel.
     
    21
    Soufiane Dramé si opět tvrdě došlápl na Davida Puškáče, ani tentokrát to ale rozhodčí neposoudil jako faul.
     
    22
    V zajímavé vzdálenosti od domácí branky byl zfaulován hostující kapitán Martin Jindráček, Příbram tak bude zahrávat nadějně vypadající standardní situaci.
     
    23
    Hostující Aydin Yilmaz sice dokázal dobře zatočit míč k levé tyči, jeho zakončení ale chyběla potřebná razantnost. Patrik Le Giang tak bez větších problémů schoval míč v náruči.
     
    24
    A už to mohlo být o dvě branky! Jakub Nečas si položil na zem Soufiane Dramého a rázem se ocitl sám před příbramskou brankou, jeho zakončení k bližší pravé tyči ale dokázal Ondřej Kočí vystihnout a i podruhé v dnešním zápase tak svůj tým zachránil od inkasování branky.
     
    25
    Příbramský centr na levou stranu byl příliš dlouhý a skončil v zámezí, Bohemians tak budou házet aut.
     
    26
    Pro nízký domácí centr z levé strany si vyskočil Ondřej Kočí.
     
    27
    Příbram kombinuje na vlastní polovině, Pražané se snaží aktivně napadat, zatím ale bez žádného výsledku.
     
    28
    Vojtěch Novák se pokusil zatočenou přihrávkou do běhu najít nabíhajícího Michala Šmída, k míči se ale nakonec jako první dostal jeden z dobíhajících obránců.
     
    29
    I tentokrát Soufiane Dramé důrazným zákrokem odstavil od míče šikovného pražského útočníka Davida Puškáče, ten si navíc ze souboje zřejmě odnesl nějaké drobné zranění. V zápase by ale pokračovat měl.
     
    30
    Bohemians kombinují na vlastní polovině, k míči se dostal i dobře chytající Patrik Le Giang.
     
    31
    Antonín Vaníček si po pravé lajně předkopl míč až za středočeskou branku. Příbram tak bude odkopávat od vlastního brankoviště..
     
    32
    Další nadějně vypadající akce domácích! K nízkému centru z pravé strany se dostal Jakub Nečas, před středočeským brankovištěm ale nakonec žádného ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    34
    Josef Jindřišek byl v souboji na polovině hřiště pozdě, trochu nechtěně tak nakonec jednoho z hostujících hráčů vzal přes nohy. Jasný faul.
     
    35
    Jako první u dlouhého domácí výkopu na levé křídlo byl příbramský obránce Peter Kleščík, který bez problémů odhlavičkoval balón pod sebe na gólmana Ondřeje Kočího.
     
    36
    Roh pro Příbram.
     
    37
    Středočeský centr od rohového praporku branku Bohemians neohrozil, hráči v zeleném přesto budou pokračovat v útoku.
     
    38
    Aydin Yilmaz si v souboji na pravém křídle s pražským obráncem pomohl nedovoleným držením, čehož si okamžitě všiml nedaleko stojící pomezní rozhodčí.
     
    39
    Martin Jindráček teď trochu nesmyslně zezadu přejel jednoho z domácích záložníků, Bohemians budou zahrávat nadějně vypadající standardní situaci.
     
    40
    Domácí centr na přední tyč branku Příbrami neohrozil, hráči v zeleném se teď navíc podívají do rychlého protiútoku.
     
    41
    Bohemians kombinují na vlastní polovině.
     
    43
    Herně teď mají lehce navrch Pražané, nedokáží ale svou územní převahu přetavit v jakoukoli střelu na středočeskou branku.
     
    44
    Další domácí útok ztroskotal na důrazném Soufiane Dramému, Bohemians ale tentokrát zůstávají u míče.
     
    45
    Pas Soufianeho Dramého na pravé křídlo byl nepřesný a skončil v zámezí.
     
    45+1
    Po faulu na jednoho z hráčů Příbrami na polovině hřiště budou Středočeši zahrávat zřejmě poslední útok prvního poločasu. Několik hráčů v zeleném se už staví na hranici šestnáctky připraveni na centr.
     
    45+2
    Sražený centr Lukáše Pazdery se dostal na hranici šestnáctky k Turkovi Canu Sehitovi, který to z voleje zkusil z první. Jeho razantní rána prolétla těsně vedle levé tyče domácí branky.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:32.
     
    Prvních 45 minut hry zatím moc fotbalové podívané nenabídlo. K viděn byla jen jedna branka, když se v 16. minutě na pravém křídle šikovně uvolnil Antonín Vaníček a přízemním centrem našel před příbramskou brankou volného Michala Šmída, který z první nekompromisně uklidil balón k pravé tyči. Bohemians pak měli ještě pár šancí, Jakub Nečas ale ani jednou nedokázal proměnit svůj samostatný únik na středočeskou branku.
     
    Druhý poločas nakonec po dohodě obou trenérů začne ihned.
     
    Výhodu úvodního výkopu druhého poločasu budou mít na starost hráči středočeské Příbrami.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Nadějně vypadající domácí šanci ukončil pomezní rozhodčí zamáváním ofsajdu.
     
    48
    Přihrávka příbramského Davida Šimka na levé křídlo byla moc dlouhá, Emmanuel Antwi se tak k míči nakonec nestihl dostat.
     
    Střídání doplníme po zápase.
     
    49
    Centr Emmanuela Antwiho z hloubi hřiště z levé strany byl moc dlouhý a skončil daleko za pražskou brankou.
     
    50
    Razantní centr Martina Nového z pravé strany skončil nakonec jednoho z pražských obránců.
     
    51
    Pavel Hájek byl v souboji o míč u rohového praporku s Michalem Šmídem pozdě a jediného dnešního střelce poslal přistrčením na trávník.
     
    52
    Dlouhý pražský pas za obranu Příbrami končí až u gólmana Ondřeje Kočího, který si balón bez problémů zpracoval.
     
    53
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak takový gól se jen tak nevidí! Příbramskému gólmanovi Ondřeji Kočímu se při kombinaci na vlastní polovině zamotal míč po nohama, čehož využil pražský útočník PETR HRONEK, který se štěstím poslal balón za záda chybujícího brankáře.
    53. HRONEK - 2:0
     
    54
    Pas příbramského kapitána Martina Jindráčka do uličky mezi pražskými stopery byl nepřesný a skončil na noze jednoho z hráčů v modrém dresu.
     
    55
    Po sraženém centru z pravé strany budou Bohemians zahrávat roh.
     
    56
    Tak tohle nebyla vůbec špatná akce! Antonín Vaníček se na pravé straně uvolnil od vlastního obránce, do zakončení přesného centru před příbramské brankoviště se už ale nikdo nedostal.
     
    57
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A už je to o tři branky! Do zakončení z pravého rohu příbramského vápna se dostal jeden z domácích fotbalistů, který přesnou technickou střelou pod břevno s tečí příbramského obránce Jana Kvídy nekompromisně uklidil balón do středočeské branky.
    57. 3:0
     
    58
    Domácí únik po pravé straně ztroskotal na Emmanuelu Antwimu, který převedl velmi dobrý obranný zákrok, když o míč obral unikajícího Antonína Vaníčka.
     
    59
    Martin Nový se poměrně teatrálně skácel v domácím vápně k zemi, rozhodčí zřejmě odhadl přílišnou vůli šikovného příbramského záložníka jít k zemi a faul neodpískal.
     
    60
    Zakončení Filipa Zorvana zpoza vápna k levé tyči dokázal dobře chytající Patrik Le Giang bez problémů vyrazit na roh.
     
    61
    Do zakončení příbramského centru z levé strany se dostal David Šimek, netrefil ale míč ideálně, ten tak letěl mimo tři tyče pražské branky.
     
    63
    Martin Nový to zkusil po přihrávce ze středu z dálky, jeho razantní pokus nakonec letěl těsně nad břevnem. Branku domácích Bohemians tak neohrozil.
     
    64
    Jiří Bederka riskantně na vlastní polovině jednoduchou kličkou do strany obešel svého obránce a poslal dobře mířený balón na pravé křídlo. U toho byl nakonec jako první příbramský gólman Jan Vokřínek, který dobře odhadl celou situaci a včas vyrazil. Kdyby u míče byl o něco později, zřejmě by vyndaval balón z vlastní branky už počtvrté v dnešním zápase.
     
    65
    Příbram kombinuje na vlastní polovině, do rozehrávky se zapojuje i Jan Vokřínek, který je už ale mnohem opatrnější než před druhou brankou.
     
    66
    Po centru Emmanuela Antwiho z levé strany se k míči dostal zády k brance Pavel Hájek, ten šikovně poslal míč pod sebe na nabíhajícího Martina Nového, který ale ani napodruhé v dnešním zápase nepálil přesně. Jeho střelecký pokus opět letěl vysoko nad břevnem vršovické branky.
     
    67
    Roh pro Bohemians.
     
    68
    Ani nadvakrát nedokázali Pražané centrem od levého rohového praporku středočeskou branku ohrozit, do útoku teď navíc půjdou právě hráči v zeleno-černých dresech.
     
    70
    Nadějná příbramská šance končí po dobrém obranném zákroku Petra Hronka, který odstavil jednoho z útočníků od míče bez zakončení.
     
    72
    Bohemians kombinují na vlastní polovině, Příbram se snaží napadat, zatím ale bez výsledku.
     
    73
    Daniel Krch (Bohemians) zastavil rychlý příbramský brejk pouze za cenu žluté karty.
     
    74
    Jeden z domácích obránců na poslední chvíli vypíchl Emmanuelovi Antwimu míč od nohy, Příbram tak bude zahrávat roh.
     
    75
    Centr na zadní tyč ještě dokázal hostující kapitán Martin Jindráček vrátit zpět před brankoviště, kde se nakonec do zakončení z první z voleje dostal Denis Budínský. Ani ten ale nepálil přesně a trefil pouze před sebou stojícího obránce.
     
    76
    Matěji Pulkrabovi při zpracování odskočil míč od nohy, když se ho snažil získat zpátky, tak navíc skluzem poslal jednoho ze Středočechů k zemi.
     
    77
    Lukáš Hůlka parádním obranným zákrokem na pravém křídle obral o míč kličkujícího příbramského útočníka Jana Vokřínka. Do útoku se tak teď vydají domácí Bohemians.
     
    78
    Tak tohle byl zbytečný zákrok, vracející se Jan Vokřínek (Příbram) tvrdě přejel Jana Vodháněla, za což mu rozhodčí ukázal zaslouženou žlutou kartu.
     
    80
    Pas jednoho z příbramských hráčů mezi vršovickou obranu byl nepřesný a skončil až v zámezí za domácí brankou.
     
    81
    Matěj Pulkrab byl v souboji o míč pozdě a jednoho z příbramských obránců fauloval.
     
    83
    Příbram kombinuje na vlastní polovině, hráči Bohemians se nesnaží napadat a nechávají Středočechům volný prostor na zakládání útoků.
     
    85
    Hráči Bohemians kontrolují balón, nemůžou se ale dostat přes nízko zatažený obranný val Středočechů.
     
    86
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Demolice Příbrami pokračuje! Matěj Pulkrab se štěstím procpal míč z pravé strany hřiště na nabíhajícího PETRA HRONKA, který využil zaváhání Jana Vokřínka a nadvakrát z bezprostřední blízkosti uklidil balón do středočeské sítě.
    86. Petr HRONEK - 4:0
     
    87
    Karel Soldát to zkusil ze střední vzdálenosti, nerazantní zakončení z pravé tyči ale nedělalo Patriku Le Giangovi moc velké problémy.
     
    88
    Tak to byla střela! Za hranici vápna se do zakončení dostal Jan Záviška, který nakonec svou razantní trefou pod břevno příbramské branky pořádně provětral Jana Vokřínka. Talentovaný středočeský gólman aspoň trochu napravil svá dnešní zaváhání a povedeným zákrokem vyrazil míč na roh.
     
    89
    Centr od rohového praporku už příbramskou branku neohrozil, Bohemians jsou přesto stále v útoku.
     
    90
    Tak teď měl Petr Hronek blízko hattricku! Z levé hranice vápna se napřáhl k dělové ráně, která prolétla jen těsně vedle pravé tyče příbramské branky.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce, Bohemians po gólech Hronka, Šmída a vlastňáku Kvíd vítězí nad středočeskou Příbramí 3:1 a ukončují tak své působení v zimní Tipsport lize úspěšně. Stále navíc mají šanci na umístění na prvním místě.
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (12:10:37)

    Libor Kokoška


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 16. Puškáč, 53. Hronek, 57. Kvída (vla.), 86. Hronek

    Karty:   73. Krch (BOH) – 78. Vokřínek (PRI)


    Bohemians Praha 1905: Le Giang – Jindřišek (C), Nečas, Šmíd, Novák, Vaníček, Köstl, Puškáč, Vacek, Bederka, Podaný
    Náhradníci: Schumacher, Levin, Hronek, Záviška, Pulkrab, Krch , Vodháněl, Rada, Hůlka, Kouba

    FK Příbram: Kočí (45. Vokřínek) – Pazdera, Slepička, Cmiljanovič, Zorvan, Tregler, Yilmaz, Kleščík, Dramé, Díl, Sehit
    Náhradníci: Vokřínek, Budínský, Hájek, Kvída, Kříž, Jindráček, Soldát, Šimek, Antwi, Nový, Vantruba

    Rozhodčí: Denev – Melichar, Myška
    thejrc.org