Japonsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 18.01.2020, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:19
    Ovšem rozhodčí po poradě s kapitánem Jonákem posílají na trestnou lavici Jana Kloze, jenž je potrestán dvěma minutami za vysokou hůl.
     
    46:56
    Přesilová hra pro Motor, dvě minuty za podrážení fasuje Antonín Pechanec.
     
    34:10
    Vsetín bude mít nyní ideální příležitost vrátit se do zápasu. Dvě minuty za krosček fasuje Pavel Pýcha a domácí budou mít možnost hrát po dobu jedné minuty a sedmi vteřin hrát v pěti proti třem.
     
    33:17
    Přesilová hra pro Vsetín, dvě minuty za držení obdržel Václav Svach.
     
    30:28
    Vsetín se bude muset nyní bránit, Zdeněk Doležal to udělal chytře a v momentě, kdy ucítil hokejku Slováčka se okamžitě skácel k ledu a vybojoval pro Motor přesilovou hru. Vsetínský obránce fasuje dvě minuty za podrážení.
     
    23:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Branislav Rehuš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min., hrubost).
     
    20:53
    První přesilovou hru v utkání si zahraje Vsetín. Dvě minuty fasuje Vít Christov za podrážení.
     
    18:40
    K velké nelibosti vsetínských fanoušků se nyní znovu vylučuje na straně domácích a Motor si zkusí druhou početní výhodu. Dvě minuty za podrážení fasuje Ondřej Slováček.
     
    09:33
    Vsetínský útočník Radim Kucharczyk nyní fasuje dvě minuty za hákování. Českobudějovický faulovaný Jan Kloz se ovšem tak moc zlobil, že vyprovokoval vsetínského útočníka k reakci a rozhodčí posílá na trestnou lavici i hostujícího forvarda. Motor ovšem bude hrát přesilovou hru, protože Kucharczyk ke dvěma minutám za hákování fasuje ještě další dvě za hrubost. Kloz pak sedí za hrubost.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 20. Šimánek (J. Kloz, Pýcha), 29. Christov (Prokeš, Lytvynov), 33. Endál (M. Novák, Gilbert)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Teper, Hryciow, Hunkes, J. Drtina (A), Jeřábek, Ondračka – Jonák (C), Kucharczyk, Karafiát – Březina, Pechanec, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Gorčík – Dostálek, L. Volf, Vítek.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Suchánek, Pýcha (C), Vydarený (A), Svach, Allen, Lytvynov, Babka – Šimánek, Beránek, M. Novák (A) – Gilbert, Endál, Michnáč – J. Kloz, Z. Doležal, Christov – Prokeš, Holec.

    Rozhodčí: Barek, Pilný – Novák, Hranoš

    Diváci: 3520
    bahis siteleri