Japonsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 18.01.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Vítám všechny hokejové příznivce u dalšího střetnutí Chance ligy, která je už ve své druhé části. Ve skupině O pořadí v play-off se utkání Piráti Chomutov a HC Stadion Litoměřice.
     
    Při pohledu na tabulku zjistíme, že Chomutov bojuje o druhou příčku. Ovšem v posledních dvou zápasech se mu výsledkově nedařilo, domácí totiž v ROCKNET ARÉNĚ nestačili na České Budějovice a v prodloužení i na Přerov. Celek Miroslava Buchala se tak propadl na čtvrté místo, když získal šestasedmdesát bodů. Severočeši se tak potřebují vrátit proti dnešnímu soupeři na vítěznou vlnu. V posledních týdnech se nedaří ani Litoměřicím, které z posledních pěti zápasů hned třikrát prohrály. Stadion nejprve opustili juniorští reprezentanti a následně i dobrá forma z první části sezóny. Kališníkům tak patří pátá pozice, když zaznamenali dvaasedmdesát bodů. V případě vítězství by se dotáhli za Chomutov na jediný bod. Troufnu si ale říct, že oba týmy spíše sledují druhý Přerov a třetí Vsetín.

    NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ HRÁČI

    Piráti Chomutov

    Petr Stloukal 40 bodů (20+20)
    Nicolas Hlava 32 bodů (11+21)
    Filip Suchý 29 bodů (11+18)

    HC Stadion Litoměřice

    Daniel Voženílek 47 bodů (17+30)
    Markus Korkiakoski 39 bodů (19+20)
    Martin Kadlec 38 bodů (19+19)
     
    Oba celky se v dosavadním ročníku Chance ligy utkaly dvakrát a o trochu úspěšnější je zatím mužstvo Chomutova. Zejména druhý vzájemný souboj byl pro Piráty osudným, jelikož po vysoké prohře byl odvolán trenér Martin Štrba, na jehož post se posunul Miroslav Buchal. Po menší krizi se Chomutovští zvedli a bojují o druhou příčku.

    30.12.2019 Litoměřice – Chomutov 3:4 po prodloužení
    27.11.2019 Litoměřice – Chomutov 8:3
    07.10.2019 Chomutov – Litoměřice 2:1

    Nejproduktivnější hráči vzájemných zápasů:

    Filip Suchý (Chomutov) 3 body (0+3)
    Markus Korkiakoski (Litoměřice) 6 bodů (3+3)
     
    Souboj mezi Chomutovem a Litoměřicemi startuje v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ v 16 hodin. Pokud se nedostanete přímo do ochozů stadionu, je pro vás připraven podrobný textový přenos, kterým vás provede Michal Luxa. Pojďme se společně bavit prvoligovým hokejem.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Rýgl, R. Havel, Blaha, Lang, Štochl, Seemann – J. Sklenář, Suchý, Chrpa – Hlava, Pitule, Stloukal – Tomica, J. Svoboda, Llewellyn – Matyáš Svoboda, Koláček.

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Gaspar, Mlčák, Jebavý, Baláž, Strejček – Voženílek, Korkiakoski, M. Kadlec – Jánský, Jícha, Helt – Kangas, M. Havelka, Brabenec – Kropáček, Morong, D. Sklenář – Štohanzl.

    Rozhodčí: Ondráček, Micka – Votrubec, Ševic.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Další utkání Chance liga začalo! Úvodní vhazování vyhrál hostující centr, ovšem Litoměřice kotouč nahodily do pásma a kotouč vypadl mimo hrací plochu.
     
    00:27
    Za obranu si najel Filip Suchý, který přebral kotouč na útočné modré čáře. Poté elitní centr Chomutova zamířil do břevna a černá guma se odrazila před brankovou čáru.
     
    01:14
    U pravého mantinelu přenechal kotouč Tomáš Pitule, a tak se střelou prezentoval Nicolas Hlava. Chomutovský odchovanec mířil k zadní tyči, ovšem Tomáš Král zasáhl.
     
    01:26
    Filip Helt se hnal do útočného pásma, ovšem akce byla zastavená. Po souboji u hrazení zůstal ležet na ledové ploše jeden z hostujících hráčů.
     
    01:32
    V úvodu zápasu se hodně přerušuje, tentokrát kotouč skončil na domácí střídačce.Oba celky posílají do hry čerstvé hráče a bude se vhazovat v neutrální zóně.
     
    01:37
    Pokusem z pravého kruhu se prezentoval Jakub Brabenec, jehož pokus zlikvidoval chomutovský maskovaný muž. Dominiku Pavlátovi černá guma vypadla, ovšem až po přerušení hry.
     
    01:57
    Velkou rychlost nabral Markus Korkiakoski, který se pomalu dostával za obránce. Jeho bekhendová střela skončila v lapačce gólmana Pirátů.
     
    02:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nejprve se nahozením prezentoval Jakub Chrpa, jehož pokus hostující brankář vyrazil, ale Chomutov se k dorážce nedostal. Velkou rychlost pak nabral Martin Kadlec, jenž přebruslil obránce a objel branku. Po jeho přistrčení do brankoviště se prosadil důrazný DANIEL VOŽENÍLEK. Asistence: Martin Kadlec.
    02:51 Daniel VOŽENÍLEK - 0:1
     
    03:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Pitule – 2 min., držení).
     
    03:47
    Na ose hrací plochy se nacházel Michael Gaspar, který nahodil kotouč na branku. Jeho pokus Dominik Pavlát viděl, a tak v pohodě zasáhl.
     
    04:29
    Pokus od pravého mantinelu tečoval mezi kruhy Filip Helt, od jehož hole zamířila černá guma do ochranné sítě. Hra tak byla vykázaná do středního pásma.
     
    05:24
    Do přihrávky Stadionu sáhl Nicolas Hlava, který dostal černou gumu do středního pásma. Navíc Chomutovští už jsou v plném počtu.
     
    06:05
    Po přihrávce do předbrankového prostoru se o zakončení pokoušeli Marek Tomica a Darby Llewellyn. Jenomže kotouč zamířil jen vedle levé tyče.
     
    06:26
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Matěj Morong.
     
    06:47
    Z vrcholu pravého kruhu vystřelil Petr Stloukal, jehož pokus mířil nad branku. Chomutov se pak pokusil ještě o teč, ale nic víc nevytěžil.
     
    07:41
    Tomáš Pitule se pokoušel o přihrávku před branku, kam mu najížděli dva spoluhráči. Kotouče se ale zmocnily Litoměřice, které vyhodily až za branku Pirátů.
     
    08:34
    Daniel Voženílek se nacházel u levého mantinelu, ale jeho pokus byl obráncem zastaven. Také Litoměřice ubránily první početní výhodu soupeře.
     
    09:16
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Blaha – 2 min., hrubost).
     
    09:28
    Přihrávka od levého mantinelu mířila mezi kruhy, kde se nacházel Josef Jícha. Ten jen nastavil hůl a usměrnil černou gumu do prostoru branky, ovšem Dominik Pavlát byl skvěle postaven.
     
    10:00
    Chomutovští zachytili přihrávku u mantinelu, ale vyhodili kotouč jen mezi střídačky. Následuje vhazování před Dominikem Pavlátem.
     
    10:45
    Kotouč proti brance nahazoval Markus Korkiakoski a hodně vrásek pak vlastnímu brankáři přidělal Radek Havel. Od jeho hole se ale černá guma odrazil vedle pravé tyče.
     
    12:42
    Na modré čáře výborně zapracoval Josef Jícha, který zastavil puk ještě v útočném pásmu. Po nahození za branku jel tento hráč také do souboje, který prohrál.
     
    13:42
    Po nepřesné rozehrávce se Litoměřičtí dostali do přečíslení. Kotouč letěl do druhé vlny, když se na ose hrací plochy ocitl Jan Mlčák, jehož pokus zlikvidoval Dominik Pavlát.
     
    13:50
    Akce se velmi rychle přelila na druhou stranu, kde v přečíslení našel Nicolas Hlava spoluhráče. Petr Stloukal znovu mířil nahoru, ovšem branku jen těsně přestřelil.
     
    14:06
    Střelou přes obránce se představil Darby Llewellyn, který mířil k zadní tyči. Jenomže Tomáš Král byl pozorný a pokus vyrazil k protějšímu mantinelu.
     
    14:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Blaha – 2 min., podrážení).
     
    14:28
    Dušan Žovinec musel počkat až spoluhráči vyklidí útočné pásmo. Poté zakončil z levé strany, Tomáš Král znovu zasáhl hokejkou.
     
    15:07
    Chomutovští jeli sami na brankáře a to ve vlastním oslabení! Celou akci ale překombinovali, a tak se hrdinou okamžiku stal hostující brankář. Petr Stloukal mohl zakončit, ale ještě hledal Hlavu, jenž už u tyče neměl místo k prostřelení.
     
    16:39
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vojtěch Kropáček – 2 min., krosček).
     
    17:15
    Od modré čáry nahazoval puk na branku švédský obránce, jeho snažení bylo zřejmě tečované. Kotouč ale letěl jen vedle pravé tyče, následně Stadion vyhodil.
     
    18:06
    Cink! Z vrcholu levého kruhu vystřelil zápěstím Dušan Žovinec, který mířil milimetrově přesně a trefil břevno. Zřejmě někdo z hostů puk ale tečoval, jelikož se vhazuje před Tomášem Králem.
     
    18:57
    Darby Llewellyn vystřelil z levé strany a jeho pokus byl brankářem vyražen. Stejný hráč si pak pokoušel o přihrávku zpoza branky, což si beci pohlídali.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první dvacetiminutovce bylo k vidění spoustu šancí, ovšem o jedinou trefu se postaral nejproduktivnější hráč Chance ligy Daniel Voženílek. Chomutovští měli více šancí, jenomže dvakrát nastřelili brankovou konstrukci. Na Stadionu je vidět větší dravost a v útoku je velice pohyblivý. Uvidíme, kterému z celku vyjde lépe druhá část zápasu.

    Střely na branku: 12:11.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:44
    Dušan Žovinec zpoza vlastní branky hledal na útočné modré čáře Lukáše Blahu, který kotouč nezpracoval. Puk jen vyletěl do vzduchu a skončil v brankářově lapačce.
     
    21:19
    Lukáš Blaha nezvládl přihrávku, jelikož byl pod tlakem. Litoměřice se tak hnaly do útoku, ovšem byly zastaveni pro ofsajdové postavení.
     
    21:54
    Jan Svoboda a Jakub Štochl udrželi pásmo, ale po jejich nahození zasáhl Tomáš Král. Stadion pak šel do protiakce, ovšem jeden z hráčů si pomohl faulem.
     
    22:01
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Strejček – 2 min., nesportovní chování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Matěj Morong.
     
    22:34
    Nicolas Hlava čekal na přihrávku mezi kruhy a také ji dostal. Ovšem zakončení bylo sražené jen do ochranné sítě.
     
    23:02
    Nahozením od modré čáry se prezentoval Viktor Lang, jehož pokus ještě tečoval Tomáš Pitule. Kotouč opět zamířil těsně vedle pravé tyče.
     
    24:11
    Martin Rýgl chyboval na modré čáře a soupeř ujel do přečíslení, které ještě z trestné lavice umocnil Matěj Morong. Přihrávku na zadní tyč dostal Markus Korkiakoski, jenž prostor branky netrefil.
     
    24:45
    Josef Koláček neudržel brusli na modré čáře, a tak si Chomutov najel do ofsajdu. Hra tak byla vykázaná zpátky do středního pásma.
     
    25:11
    Výbornou prací se na ose hrací plochy činil Josef Koláček, který pak přihrál na pravou stranu. Ovšem Lukáš Blaha příklepem zamířil pouze nad svatyni Litoměřic.
     
    26:04
    Dalším, kdo přestřelil branku byl Petr Stloukal. Pokus domácího útočníka vyletěl z levého kruhu, ale byl znovu nepřesný. Stadion po chvíli vyhodil na icing.
     
    27:02
    Vedle branky uklouzl Vít Seemann, čímž se Piráti dostali do nesnází, a tak raději vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    27:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    To byl ukázkový pas přes celou šířku středního pásma a je vyrovnáno! FILIP SUCHÝ převzal kotouč u levého mantinelu a zamířil až před branku, kde se dlouhou kličkou dostal za brankáře a následně bekhendem poslal černou gumu do hostující pokladnice. Asistence: Jakub Chrpa a Vít Seemann.
    27:20 Filip SUCHÝ - 1:1
     
    28:18
    Dalším hráčem, jenž se v pohodě dostal za obranu byl Nicolas Hlava. Chomutovský odchovanec nic nevymýšlel a mířil do horní části branky. Tomáš Král celou situaci ustál a stal se hrdinou okamžiku.
     
    29:09
    Útočnou modrou čáru přejel Jakub Brabenec, který vystřelil na brankářovu lapačku. Pavlátovi černá gumu vypadla, ale celou situaci dořešil Viktor Lang.
     
    30:07
    Na levé straně se nacházel rozjetý Vojtěch Kropáček, který zvolil střelu z velké dálky. Tentokrát domácí brankář zasáhl na poprvé a hru přerušil.
     
    31:04
    Střelou do protipohybu a hlavně z jedné se prezentoval Peter Jánský, který jen těsně minul vzdálenější prostor svatyně. Tady by byl Dominik Pavlát bezmocný.
     
    32:19
    Z ostrého úhlu zkoušel své štěstí Darby Llewellyn, který zakončoval bekhendem po ledě. Tomáš Král byl znovu připravený a rychle pak ještě rozehrál.
     
    33:34
    František Klejna vyzkoušel nahozením Pavlátovu pozornost, gólman kotouč jen vyrazil. Zpoza branky pak vybruslil Dominik Sklenář, jenž zamířil do brankářovy masky.
     
    34:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicolas Hlava – 2 min., podrážení).
     
    34:29
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Daniel Voženílek – 2 min., sekání).
     
    34:34
    Jakub Štochl přibrzdil u modré čáry, čímž mu do pásma přejeli spoluhráči. Hra je tak pro ofsajd vykázaná do středního pásma.
     
    35:11
    Na jedné straně přihrával na zadní tyč Josef Jícha, ale Martin Kadlec podklouzl. Hra se přelila na druhou stranu, kde Stlokala vychytal Král.
     
    35:37
    Chomutovská obrana zapomněla na Martina Kadlece, který sám uháněl na Pavláta. Hostující útočník mířil na lapačku, ovšem domácí gólman pokus vyrazil těsně vedle pravé tyče.
     
    36:38
    Střelou z jedné se prezentoval Nicolas Hlava, který před malou chvilkou naskočil na ledovou plochu. Jeho pokus byl nepřesný, když mířil nad branku.
     
    37:18
    František Klejna získal kotouč v prostřední části hrací plochy, ale zpoza modré čáry ji nahodil jen do ochranné sítě.
     
    37:32
    Filip Suchý dostal těžkou přihrávku před vlastní branku, čehož mohl využít Vojtěch Kropáček. Zakončení hostujícího útočníka bylo nepřesné, jelikož mířilo vedle pravé tyče.
     
    38:23
    Nahození Litoměřic přišlo ještě před červenou čárou, a tak je odpískané zakázané uvolnění. Hra se přesune po levici Tomáše Krále.
     
    38:28
    Po vhazování kotouč vyplul před branku Stadionu, kde se nacházel Marek Tomica. Domácí kapitán byl brankáři blízko, a tak jej neprostřelil.
     
    39:06
    Od modré čáry vystřelil Michael Gaspar, jehož pokus byl sražen dos středního pásma. Za kotoučem se rozjel Nicolas Hlava, ovšem druhý obránce to k němu měl blíže.
     
    39:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tomáš Král se pod maskou musí pořádně červenat, jelikož dostal gól od zadního mantinelu. NICOLAS HLAVA dojel nahození a poslal puk do brankoviště, kde si jej brankář srazil za brankovou čáru. Asistence: Vít Seemann a Petr Stloukal.
    39:45 Nicolas HLAVA - 2:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední dvacetiminutovce Chomutov přepnul na vyšší rychlostí stupeň a zaslouženě otočil průběžný stav na svou stranu. Ovšem nutno podotknout, že druhá branka Pirátů byla s obrovskou porcí štěstí. Pokud budeme rozebírat výkon Litoměřic, tak není špatný, jen schází větší klid v koncovce, což vlastně platí také na druhé straně.

    Střely na branku: 24:28.
    Střely na branku ve druhé třetině: 12:17.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Z pravé strany vystřelil bekhendem Markus Korkiakoski, jehož pokus zastavil Dominik Pavlát. Hosté se pak hnali do brankoviště, ale obránci svou úlohu splnili.
     
    40:59
    Po souboji u mantinelu zůstal ležet na hrací ploše Radek Havel, s nímž to nevypadá vůbec dobře. Na ledovou plochu míří také lékař a vypadá to na poranění levé nohy.
     
    41:29
    Hostující mužstvo opět zakončilo, ale je odpískán ofsajd. Dominik Pavlát na situaci už nereagoval, jelikož slyšel hvizd, přesto jej kotouč trefil.
     
    41:46
    Další hráč Chomutova se po souboji kácel na led. Lukáš Blaha dnes dohrál a byl spoluhráči odvezen ke kabinám!
     
    42:07
    Petr Stloukal se ocitl na středu útočného pásma a před dva bránící hráče zakončil. Nejproduktivnější hráč Chomutova mířil těsně vedle levé tyče.
     
    42:26
    Tomáš Král prodal zákrok máchnutím lapačkou. Z pravého kruhu vystřelil golfákem k bližší tyči Nicolas Hlava, jenže hostující gólman byl připraven.
     
    43:00
    Po krásném prohození ujížděl sám na brankáře Darby Llewellyn, který si posunul puk do forhendu, s čímž Tomáš Král počítal. Následně z mezikruží vystřelil ještě Jan Svoboda, který trefil gólmana do hrudi.
     
    44:10
    Mezi kruhy si najel Jakub Chrpa, na kterého také mířila přihrávka zpoza branky. Domácí odchovanec kotouč netrefil, a tak musí Chomutov spěchat zpátky.
     
    46:07
    U hrazení v útočném pásmu Litoměřic se dlouho odehrával souboj, který nenašel vítěze. Rozhodčí ztratili trpělivost a hru přerušili.
     
    Dnešní utkání sleduje 2 134 diváků.
     
    46:55
    Jakub Sklenář neměl komu přihrát, a tak obloučkem poslal černou gumu na zakázané uvolnění. Rozhodčí vrací na led hráče, kteří zmizeli na střídačku.
     
    47:29
    Od mantinelu mezi kruhy zamířil Petr Stloukal, jenž se chtěl položit do střely. Ovšem kotouč netrefil, a tak hostující celek poslal černou gumu do středního pásma.
     
    47:50
    Zprava se před branku Pirátů hnal Filip Helt, který zamířil do Pavlátova betonu. Domácí brankář si poradil i s následnou dorážkou stejného útočníka.
     
    49:46
    Bekhendovým pokusem se z pravé strany prezentoval Jan Strejček, Dominik Pavlát byl ale znovu připraven. Hostující útočník jen před branku, kde jej sestřelil vlastní spoluhráč.
     
    51:12
    Vít Seemann si najel níže do útočného pásma, ovšem od mantinelu trefil jen prvního bránícího hráče. Kotouč pak zamířil za branku, kde se ho zmocnili Litoměřice.
     
    52:15
    Střelou od modré čáry se prezentoval Radek Havel, jehož pokus se snažil tečovat spoluhráč. Tomáš Král nic neviděl, avšak mu pomohli obránci.
     
    53:57
    Zakončení z pravé strany si vychutnal Dominik Pavlát, který vyrážečkou poslal černou gumu mezi diváky. Po reklamní přestávce se bude vhazovat před brankou Chomutova.
     
    54:20
    Dominik Pavlát rozehrál kotouč na útočnou modrou čáru, kde obránce prohodil Jakub Sklenář. Zkušený útočník našel Jakuba Chrpu, který se sám řítil na brankáře, ale kličkou do forhendu jej nepřekonal.
     
    55:16
    Litoměřice se pokusily o dlouhou rozehrávku, která byla nepřesná. Pro ofsajd se bude vhazovat před brankou Tomáše Krále.
     
    55:41
    Další přihrávka hostujícího mužstva byla nepřesná, a tak se bude opět vhazovat v útočném pásmu Chomutova.
     
    56:20
    Chomutov vyhodil na zakázané uvolnění, ovšem Tomáš Král vyjel z branky, a tak se nepíská.
     
    56:30
    Po icingu Pirátů se Tomáš Král vydal z branky a Litoměřice to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    56:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Troufám si říct, že je definitivně rozhodnuto! NICOLAS HLAVA převzal kotouč ve středním pásmu, přejel přes červenou čáru a zakončil do prázdné brány. Asistence: Petr Stloukal a Tomáš Pitule.
    56:35 Nicolas HLAVA - 3:1
     
    57:35
    Marek Tomica hrál kotouč zpátky na obránce, který poslal černou gumu na zakázané uvolnění. Tomáš Král znovu míří na střídačku a pouští do hry dalšího hráče!
     
    58:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Havel – 2 min., držení).
     
    58:15
    Hostující trenér David Bruk si vyžádal oddechový čas, který slouží k odpočinku klíčových hráčů Litoměřic.
     
    58:18
    Po vhazování zakončil z osy hrací plochy Filip Helt, který minul prostor branky. Stadion našel kotouč a stále kombinuje v útočném pásmu.
     
    59:41
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Michael Gaspar, jehož pokus zamířil jen do připraveného Dominika Pavláta. Talentovaný gólman odchytal další výborné utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    V poslední dvacetiminutovce se Chomutovští soustředili především na obranu, čehož Litoměřice nedokázaly využít. Jinak jsme sledovali ale vyrovnaný souboj, který nabídl atraktivní hokej. Oba celky chtěli vyhrát, čemuž podřídili taktiku. Pirátům vyšla především druhá perioda, kdy otočili stav na svou stranu.

    Střely na branku: 34:37.
    Střely na branku ve třetí třetině: 10:9.
     
    S konstatováním, že o rozdílovou trefu se od zadního mantinelu postaral Nicolas Hlava, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (18:31:26)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 28. Suchý (Chrpa, Seemann), 40. Hlava (Seemann, Stloukal), 57. Hlava (Stloukal, Pitule) – 3. Voženílek (M. Kadlec)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Rýgl, R. Havel, Blaha, Lang, Štochl, Seemann – J. Sklenář, Suchý, Chrpa – Hlava, Pitule, Stloukal – Tomica, J. Svoboda, Llewellyn – Matyáš Svoboda, Koláček.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Gaspar, Mlčák, Jebavý, Baláž, Strejček, Klejna – Voženílek, Korkiakoski, M. Kadlec – Jánský, Jícha, Helt – Kangas, M. Havelka, Brabenec – Kropáček, Morong, D. Sklenář – Štohanzl.

    Rozhodčí: Ondráček, Micka – Votrubec, Ševic

    Diváci: 2 134
    thejrc.org