Japonsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 18.01.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:35 Nicolas HLAVA - 3:1
     
    56:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Troufám si říct, že je definitivně rozhodnuto! NICOLAS HLAVA převzal kotouč ve středním pásmu, přejel přes červenou čáru a zakončil do prázdné brány. Asistence: Petr Stloukal a Tomáš Pitule.
    39:45 Nicolas HLAVA - 2:1
     
    39:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tomáš Král se pod maskou musí pořádně červenat, jelikož dostal gól od zadního mantinelu. NICOLAS HLAVA dojel nahození a poslal puk do brankoviště, kde si jej brankář srazil za brankovou čáru. Asistence: Vít Seemann a Petr Stloukal.
    27:20 Filip SUCHÝ - 1:1
     
    27:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    To byl ukázkový pas přes celou šířku středního pásma a je vyrovnáno! FILIP SUCHÝ převzal kotouč u levého mantinelu a zamířil až před branku, kde se dlouhou kličkou dostal za brankáře a následně bekhendem poslal černou gumu do hostující pokladnice. Asistence: Jakub Chrpa a Vít Seemann.
    02:51 Daniel VOŽENÍLEK - 0:1
     
    02:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nejprve se nahozením prezentoval Jakub Chrpa, jehož pokus hostující brankář vyrazil, ale Chomutov se k dorážce nedostal. Velkou rychlost pak nabral Martin Kadlec, jenž přebruslil obránce a objel branku. Po jeho přistrčení do brankoviště se prosadil důrazný DANIEL VOŽENÍLEK. Asistence: Martin Kadlec.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 28. Suchý (Chrpa, Seemann), 40. Hlava (Seemann, Stloukal), 57. Hlava (Stloukal, Pitule) – 3. Voženílek (M. Kadlec)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Rýgl, R. Havel, Blaha, Lang, Štochl, Seemann – J. Sklenář, Suchý, Chrpa – Hlava, Pitule, Stloukal – Tomica, J. Svoboda, Llewellyn – Matyáš Svoboda, Koláček.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Gaspar, Mlčák, Jebavý, Baláž, Strejček, Klejna – Voženílek, Korkiakoski, M. Kadlec – Jánský, Jícha, Helt – Kangas, M. Havelka, Brabenec – Kropáček, Morong, D. Sklenář – Štohanzl.

    Rozhodčí: Ondráček, Micka – Votrubec, Ševic

    Diváci: 2 134
    thejrc.org