Třinec – Liberec 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 5:2 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:3 (kon.)
Sparta – Pardubice 2:1 (po pr.) | Mountfield HK – Zlín 4:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Kladno 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (3:1, 1:2, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 19.01.2020, 15:00 • WERK Arena, Třinec • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Haló, haló! Extraliga znovu míří do Třince. Sedmatřicáté kolo svedlo proti sobě loňské finalisty. Oceláři přivítají ve WERK Aréně liberecké Bílé tygry. Ti zde před necelými devíti měsíci prožívali smutné chvíle, když museli sledovat vítězné oslavy Ocelářů po výhře 4:2 nejen v zápase, ale i v série. Jaký bude zápas v neděli odpoledne? Sledujte ho s námi! Od klávesnice vás vítá Igor Mainka.
     
    Na aktuální mistry čeká nejlepší tým letošního ročníku. Tým vedený trenérem Patrikem Augustou nabral vítězné tempo příchodem brankáře Dominika Hrachoviny. Severočeši prožili lehčí krizi v říjnu, kdy museli skousnout pět porážek v řadě.

    Ve zbylých třiceti utkáních prohráli pouze čtyřikrát! Neskutečnou formu budou chtít potvrdit také v Třinci, kde letos jednou prohráli. V říjnu je zastavil bývalý reprezentační brankář Patrik Bartošák a přispěl k výhře Slezanů 5:2.

    „S Třincem je to vždy těžké, je to úřadující mistr. Půjdeme do toho naplno stejně jako proti Plzni. Budeme chtít hrát svou hru a ne někam zalézt. Prostě budeme hrát náš hokej,“ řekl pro web hcbilitygri.cz útočník Michal Bulíř.
     
    Oceláři Třinec. Do Spengler Cupu to byl velmi dobře poskládaný tým, který i letos míří za svým cílem. Po švýcarském turnaji Slezané odehráli čtyři zápasy a hovoří se pouze o jednom – Wojtek Wolski.

    Nová posila Ocelářů ve Švýcarsku oblékala dres švýcarského semifinalisty Ambri Piotta. Po finále už se fotil s polským reprezentantem Aronem Chmielewskim. Pár chvil na to byl majitel téměř pěti stovek startů v NHL hráčem Třince.

    Jaká to bude posila, nečekali fanoušci slezského klubu ani v těch nejrůžovějších snech. Rodák z nedalekého hornického města Zabrze ve čtyřech utkáních zaznamenal sedm gólů, připsal si ještě tři asistence a hlavně svým projevem bavil nejen fanoušky Ocelářů.

    Z třinecké strany to není vše. Pardubice v pátek oslavovaly návrat Tomáše Rolinka, Oceláři poprvé představili vražedné duo. K Wolskému se do útočné formace postavil kanonýr Martin Růžička, pro kterého to byl první start v letošní sezóně. Třinečtí na půdě posledního celku tabulky zvítězili 3:2 a nechali zapomenout na domácí prohru po nájezdech proti Olomouci. Zmínění ostrostřelci zlobili hlavně v přesilovkách, jedna z nich skončila gólem.

    Trenérský triumvirát Varaďa, Zadina, Raszka by měl mít k dispozici téměř kompletní kádr. Chybět bude pouze dlouhodobě zraněný Jakub Matyáš. Otazník visí nad startem obránce Tomáše Kundrátka, jehož jméno scházelo na soupisce pro utkání v Pardubicích. Jeho místo v obraně zaujal další navrátilec, ostřílený bek z NHL Lukáš Krajíček.
     
    Zajímavosti k tomuto utkání:

    1) Jde o souboj aktuálních finalistů a také o souboj aktuálního mistra proti lídrovi.

    2) K vidění by měly být dvě bratrské dvojice. Třinecký dres budou oblékat bratři Kovařčíkové. Proti sobě se postaví David a Adam, synové legendárního reprezentačního obránce a dlouholetého hráče NHL Františka Musila.

    3) Souboj velmi produktivních hráčů – Wojtek Wolski (7,12 bodů na 60 minut na ledě) – Michal Birner (3,93), Libor Hudáček (3,74) a Michal Bulíř (3,34). Mezi pěti obránci s průměrem nad dva body na 60 minut jsou třinečtí zadáci Martin Gernát (2,15) a Vladimír Roth (2,14).

    4) Vítězství v nové WERK Aréně má za sebou i brankář Dominik Hrachovina. V roce 2014 v základní skupině Ligy mistrů si jeho Tappara Tampere odvezla všechny tři body za vítězství 2:1. Hrachovina zneškodnil 31 z 32 střel. Jediným střelcem Ocelářů byl Martin Adamský. To byl také poslední gól, který Hrachovina Třinci pustil.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kváča) – M. Doudera, Krajíček (C), D. Musil, Galvinš, Gernát, Roth – Wolski, P. Vrána, Martin Růžička (A) – Hrehorčák, Marcinko, M. Stránský – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (A), Polanský, Dravecký – Hrňa.

    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Žajdlík) – Šmíd (A), Knot, Derner, Graborenko, Kotvan, T. Hanousek, Kunst – Birner (A), Bulíř, Ordoš – Marosz, L. Hudáček, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek (C), M. Zachar – J. Vlach, A. Musil, Rychlovský.

    Rozhodčí: Hradil, Obadal – Hlavatý, Tošenovjan..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Za linoucí se vůně trnkovice vás vítám z prostor pro novináře ve WERK Aréně. Zhruba za pět minut odstartuje repríza posledního finále. Třinečtí nastoupí téměř v nejsilnějším složení, chybí pouze obránce Tomáš Kundrátek. Velmi dobrou sestavu postavil také trenér Patrik Augusta. V bráně budou obě jedničky Jakub Štěpánek a Dominik Hrachovina. Finále mělo pořádný skluz. Doufám, že účastníci hokejové Ligy mistrů nabídnou divákům svižný hokej nahoru dolů.
     
    Hráči obou celků už jsou nastoupeni na modrých čarách. Třinečtí dnes hrají v bílých dresech, hosté v tmavě modrých.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Hned po deseti sekundách pobytu na ledě vypustil první střelu z mezikruží Birner, ale Štěpánek kotouč vyrazil.
     
    00:42
    Třinecký gólman si poradil i se střelou Ordoše. Liberecký útočník dostal přihrávku od pravého mantinelu mezi kruhy a z první vypálil po ledě. Štěpánek puk betony vyrazil vedle branky.
     
    01:49
    Po přihrávkách Michala Kovařčíka střílel dvakrát od levé tyče Chmielewski, ale Hrachovina puk přes své tělo nepustil.
     
    01:58
    Liberec čeká první přesilovka. Chmielewski vyhodil puk mezi diváky a čeká ho dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    02:32
    Ocelářům se podařilo dvakrát vyhodit puk mimo obranné pásmo.
     
    02:58
    Třinečtí ujeli do brejku dva na jednoho, Adamský zvolil střelu zápěstím z pravého kruhu, Hrachovina si s jeho polovysokým pokusem poradil.
     
    03:42
    Po střele Kotvana od modré vznikl závar před Štěpánkovou brankou, ale Musil, ani Jelínek nedokázali kotouč dorazit za záda třineckého brankáře.
     
    04:20
    Třinečtí jsou v plném počtu a Růžička zkusil vystřelit z velkého úhlu, jenže puk skončil ve druhém rohu.
     
    04:42
    Přesilovku si měli zahrát Oceláři, na trestnou lavici putoval Ordoš, ale jeden z třineckých hráčů odvolal soupeřův trest. Oba týmy pokračují v plném počtu.
     
    04:58
    Dalekonosná střela Krajíčka od červené čáry skončila v Hrachovinově lapačce.
     
    05:18
    Marosz našel přihrávkou od levého mantinelu k pravé tyči najíždějícího Graborenka, ten však bleskovou střelou trefil přesunujícího se Štěpánka!
     
    05:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ujeli do přečíslení dva na jednoho, Růžička posunul puk před bránu, kam si najel PETR VRÁNA, rychlou kličkou oklamal Hrachovinu a poslal puk do liberecké brány! Asistence: Martin Růžička – 1:0!
    05:32 Petr VRÁNA - 1:0
     
    06:29
    Nahození Ondřeje Kovařčíka z levé strany končí u libereckého brankáře. Komerční přestávka, poté bude následovat vhazování po levici gólmana Hrachoviny.
     
    06:42
    Liberečtí vyhráli buly a na chvíli dostali hru do útočné třetiny.
     
    07:03
    Tečovaná střela Graborenka od modré čáry prolétla jen těsně vedle levé tyče Štěpánkovy branky.
     
    08:02
    Zblokované nahození Hanouska sebral Růžička, projel mezi třemi hráči a při zakončení byl faulován!
     
    08:02
    Po faulu Hanouska rozhodčí nařídili trestné střílení!
     
    08:02
    K nájezdu se odhodlal Wojtek Wolski, najel si s pukem před bránu, ale při pokusu o kličku mu puk zůstal stát před gólmanem Hrachovinou. Škoda.
     
    09:16
    Rychlovský byl při průjezdu přes modrou čáru dobře tísněn třineckým obráncem a dopustil se ofsajdu.
     
    10:00
    Ordoš se snažil mezi kruhy dostat ke střele, ale zhruba pět metrů od třinecké brány mu Wolski přizvedl hůl a zamezil přesnějšímu zakončení.
     
    10:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    LIBOR HUDÁČEK vyrovnává na 1:1! Hudáček si najel z levé strany mezi kruhy, první střelecký pokus zblokoval obránce Musil, následná dorážka proklouzla Štěpánkovi mezi betony! Asistence: Radan Lenc.
    10:41 Libor HUDÁČEK - 1:1
     
    12:21
    Třineckým se nepodařilo projít přes modrou čáru, Hrňa chtěl přihrát Stránskému, ale puk se zastavil o bránícího hráče.
     
    13:05
    Wolski prohrál souboj s Bulířem, hosté ujeli do situace dva na jednoho, kde po přihrávce Bulíře zakončoval Ordoš, ale rychlou střelou trefil pouze tělo brankáře Štěpánka! Domácí fanoušci si oddechli.
     
    13:13
    Po vyhraném buly v útočném pásmu pálil Graborenko, ale trefil jen zadní mantinel.
     
    13:39
    Na druhé straně byl sám před Hrachovinou Chmielewski, jenže z otočky nastřelil puk pouze do betonu ležícího libereckého brankáře!
     
    13:48
    Tvrdá rána od modré čáry v podání Galvinše vyprášila Hrachovinovy betony.
     
    14:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kdo jiný než WOJTEK WOLSKI! Třinecký ostrostřelec se ukázal i dnes. Po neproměněném trestném střílení a průniku Vrány se k němu dostala přihrávka Růžičky zpoza branky a Wolski přesnou střelou po ledě vrací Ocelářům vedení! Asistence: Martin Růžička, Petr Vrána – 2:1!
    14:51 Wojtek WOLSKI - 2:1
     
    16:30
    Třinečtí po vedoucím gólu trochu uklidnili hru.
     
    16:49
    Prudké nahození Krajíčka z vlastní třetiny chytil do lapačky Hrachovina a chtěl rozehrát, nechybělo moc a Adamský by jeho pokus usměrnil do brány.
     
    17:40
    Wolski opět v akci, v pravém kruhu už si chystal puk na střelu a vypálil, na poslední chvíli jeho pokus zblokoval obránce Graborenko do ochranné sítě.
     
    17:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Marcinko vyhrál buly nad Bulířem, poslal puk dozadu, kde se do střely opřel Gernát a tvrdou ránu od modré čáry ještě tečoval pod břevno MATĚJ STRÁNSKÝ! Asistence: Martin Gernát, Tomáš Marcinko – 3:1!
    17:56 Matěj STRÁNSKÝ - 3:1
     
    19:31
    To byla tutovka! Třinečtí jeli do přečíslení tři na jednoho, Wolski zkoušel najít u levé tyče najíždějícího Gernáta, jeho střela se odrazila od Hrachovinu před brankoviště, kde byl Vrána, ale ani on nedokázal dostat puk do poloodkryté brány!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    WOW! To byl hokej! První třetina nabídla parádní podívanou z obou stran. Oceláře dostal do vedení Vrána, hostům se povedlo vyrovnat Hudáčkem, jenže poté zaúřadoval Wolski a na aktuálních 3:1 upravil výsledek Stránský, který tečoval Gernátovu střelu. Pevně věříme, že parádní hokej bude pokračovat i v dalším průběhu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Hned v úvodu druhé třetiny ujel na třineckou branku Michal Bulíř, ale proti jeho střele vytasil fantastický zákrok brankář Štěpánek!
     
    20:55
    Na druhé straně si najel do levého kruhu Vrána a zápěstím vypustil prudkou střelu, která orazítkovala pravou tyč Hrachovinovy brány!
     
    21:42
    Tečovaný pokus Lence z levé strany prolétl kolem bližší tyče až do zadního mantinelu.
     
    22:29
    Michal Kovařčík u mantinelu obral o puk Kotvana, ten ho následně obral o hokejku. Hosté tak jsou i nadále u puku.
     
    22:49
    Vrána přihrál po mantinelu na modrou čáru Douderovi, jeho pumelici brankář Hrachovina lapačkou pouze vyrazil. Třinečtí se točí v liberecké třetině.
     
    23:55
    Liberečtí se vymanili z třineckého tlaku, střela Rychlovského z levého kruhu minula třineckou branku.
     
    24:45
    Nepříjemná střela Hudáčka z levého kruhu vypadla Štěpánkovi z výstroje, dojíždějící Lenc nedokázal usměrnit kotouč u pravé tyče do odkryté třinecké branky!
     
    25:54
    Po faulu na třineckého hráče se ke střele z levého kruhu dostal Růžička, Hrachovina puk vyrazil lapačkou vedle branky.
     
    25:54
    Třinecké čeká dvouminutová přesilovka. Na trestnou lavici usedl Ronald Knot za krosček.
     
    26:31
    Liberečtí se brání velice dobře, navíc Ordoš si našel chvíli pro sebe a vystřelil z levého kruhu. Brankář Štěpánek si s pokusem severočeského útočníka poradil.
     
    26:52
    Třinečtí se nemohou dostat do útočného pásma.
     
    27:14
    Pokus Marcinka o překonání modré čáře zastavil Derner a vyhodil puk na třineckou polovinu.
     
    27:52
    Vránovu myšlenku o zpětnou přihrávku vystihli liberečtí hráči a zavezli puk do útočného pásma.
     
    28:15
    Knot už je na ledě a puk před dojíždějícím soupeřem přikryl lapačkou brankář Hrachovina.
     
    28:25
    Tvrdá rána z hranice levého kruhu v podání Šmída. Projektil libereckého obránce s problémy zastavil gólman Štěpánek.
     
    28:58
    Po střetu s Davidem Musilem zůstal klečet na kolenou útočník Bulíř. Ten si rozhodčímu stěžuje, že byl kopnut třineckým obráncem.
     
    29:16
    Chmielewski špatnou zpětnou přihrávkou rozjel protiútok soupeře, který na modré čáře zastavili jeho spoluhráči.
     
    29:44
    Jeden z třineckých hráčů namazal Hudáčkovi do šance, ten byl sám před gólmanem a ze dvou metrů se snažil umístit puk pod horní tyč! Štěpánek jeho střelu stihl lapačkou vyrazit nad bránu!
     
    30:42
    Kotvan se snažil s pukem vybruslit od mantinelu a byl zahákován Draveckým. Následovat bude dvouminutová přesilovka Liberce.
     
    31:00
    Šmídův pokus od modré čáry domácí hráči zastavili ještě před Štěpánkem, následně puk putoval na druhou stranu hřiště.
     
    31:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši využívají přesilovku. Šmíd odstartoval přihrávkou na levou stranu rychlou kombinaci, Bulíř nahrál za branku, odkud puk rychle vrátil před bránu Birner. RADAN LENC celou akci ukončil přesnou střelou k pravé tyči! Asistence: Michal Birner, Michal Bulíř – 3:2!
    31:33 Radan LENC - 3:2
     
    32:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jednobrankový rozdíl dlouho nevydržel! ERIK HRŇA si vyměnil puk na levé straně s Hrehorčákem a následnou bekhendovou střelou pod břevno vrátil Ocelářům dvougólový náskok! Asistence: Patrik Hrehorčák – 4:2!
    32:27 Erik HRŇA - 4:2
     
    33:03
    Třinečtí jsou znovu nastěhováni před libereckou brankou. Hrachovina ukončil domácí tlak až úspěšným zákrokem.
     
    33:32
    Nahození Rotha od modré se od zadního mantinelu odrazilo k pravé tyči, odkud se snažil puk dorazit za záda Hrachoviny Stránský a Hrňa, ale druhý jmenovaný byl úspěšný až po odpískání.
     
    34:50
    Šmíd se protáhl po mantinelu do útočného pásma, celá akce vyústila střelou od modré v podání Hanouska, kterou Štěpánek před sebe vyrazil. Třinečtí spoluhráči si poradili i s dorážejícím soupeřem.
     
    36:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    A znovu to je pouze gól! Birner našel přihrávkou na modré čáře Dernera, liberecký obránce napružil hokejku a vypustil nepříjemnou střelu, kterou před Štěpánkem tečoval JAN ORDOŠ! Asistence: Lukáš Derner, Michal Birner – 4:3!
    36:17 Jan ORDOŠ - 4:3
     
    38:32
    Hrehorčák si sjel po mantinelu až na modrou čáru, odkud z otočky vystřelil. Hrachovina jako zkušený baseballový lapač máchl po puku a schoval ho do lapačky.
     
    39:16
    Jelínek zpětnou přihrávkou chtěl vybídnout ke střele Šmída, ale liberecký obránce už přejel s pukem do středního pásma – ofsajd.
     
    39:55
    Stránský zpětnou přihrávkou hledal před brankou Vránu, tomu puk v dobré střelecké pozici přeskočil hokejku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Za námi je druhá dvacetiminutovka. I ta nabídla velmi zajímavý hokej na obou stranách a hlavně tři góly. Jeden vstřelil třinecký Hrňa, o dva liberecké se postarali Lenc a Ordoš.

    Atmosféra v místní WERK Aréně je na výborné úrovni, když k tomu připočítáme kvalitní hokej v odehraných dvou třetinách, máme se na co těšit. Nutno věřit, že téměř vyprodanou třineckou halu hokejisté v poslední části nezklamou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Tečované nahození Doudery končí u brankáře Hrachoviny.
     
    40:21
    Doudera vypálil z vrcholu levého kruhu, Hrachovina puk vyrazil a hosté vyhodili kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    40:47
    Štěpánek nezachytil za brankou kotouč letící po mantinelu, puku se zmocnil Bulíř a prudkým nahozením se snažil dostat puk odrazem od Štěpánka do branky. Třinecký gólman kotouč nekontaktoval.
     
    42:24
    Oceláři si několik desítek sekund posílali puk po mantinelu, až Michal Kovařčík přihrál do pravého kruhu svému bratrovi a Ondřej střelou zápěstím zaměstnal Hrachovinu.
     
    42:58
    Tečované nahození Krenželoka z pravého kruhu minulo třineckou branku.
     
    43:20
    O další akci se postaral Birner, ale ani on bekhendem nezakončil.
     
    43:46
    Blízko gólu byli Třinečtí, Vrána číhal u levé tyčky, dostal přihrávku, jenže střelou z první minul libereckou branku.
     
    45:04
    Musil vybojoval u mantinelu v souboji s Hudáčkem puk, jenže vzápětí o něj domácí přišli a do útoku se vydali Liberečtí. Hudáček přihrál do pravého kruhu Hanouskovi, který plácl do puku a nechal vyniknout brankáře Štěpánka.
     
    45:42
    Nepřesné nahození Knota končí zakázaným uvolněním. Vhazování před Hrachovinou.
     
    46:55
    Kotvan vypálil od modré čáry dělovku, ta prolétla jen pár centimetrů vedle pravé tyče Štěpánkovy branky.
     
    47:15
    V přestávce zde byl dotaz na zápas Martina Růžičky. Ten v letošní sezóně nastoupil do svého druhého utkání a aktuálně má už tři body za tři asistence. Podaří se mu prosadit i gólově?
     
    48:47
    Vrána vjel do útočného pásma, objel Dernera, ale na další dvojici soupeřů už byl krátký a přišel o puk.
     
    50:02
    Kotvan vypustil prudkou střelu od modré čáry, Štěpánek vyrazil puk před sebe a Krajíček poslal černou gumu do rohu hřiště.
     
    51:18
    Šmíd zavezl puk z vlastní třetiny až do útočného pásma, v rohu mantinelu ho o něj připravil Musil a založil protiútok. Po přihrávce Vrány přes brankoviště promáchl letící kotouč Wolski. Třinecké ochozy jen povzdechly.
     
    52:26
    Liberecký kapitán Petr Jelínek neudržel nervy a za třineckou brankou krosčekoval Draveckého. Následovala menší rozmíška, ale za tu rozhodčí vylučovat nebudou. Třinec bude hrát dvouminutovou přesilovku.
     
    53:35
    Krajíček s Růžičkou si vyměňovali puk tak dlouho, až jim do přihrávky vložil hůl Lenc a puk vyhodil do obranného pásma Třince.
     
    54:36
    Liberečtí přežili vyloučení bez úhony. Jelínek je na ledě.
     
    55:03
    Nepovedené nahození Adamského končí zakázaným uvolněním. Hlasatel oznámil informaci o počtu diváků. Dnes jich do WERK Arény zavítalo 5140.
     
    55:31
    Nahození Knota od modré čáry vyrazil Štěpánek před sebe, dorážející Bulíř už nedokázal protlačit puk mezi betony třineckého brankáře. Libereckému útočníkovi nepomohla ani brusle Michala Kovařčíka, která to zkusila jako první.
     
    55:46
    Po vyhraném vhazování střílel od modré Kotvan, Štěpánek vyrazil puk vedle sebe, jenže dorážející Hudáček neuspěl střelou mezi betony.
     
    56:31
    Třinečtí už se jen brání a vyhazují puky do třetiny Liberce.
     
    57:08
    Polanský neprošel na červené čáře přes Graborenka a tak vysokým lobem nahodil puk za branku soupeře.
     
    58:02
    Liberečtí na chvíli uzamkli Třinec v jejich pásmu, ale hrozba vznikla pouze po přihrávce Knota, který našel na druhé straně Vlacha. Liberecký útočník dostal puk na nohu a odrazil kotouč z dobré pozice k mantinelu.
     
    58:53
    Oceláři hrají s pukem na útočné polovině soupeře.
     
    59:02
    Ofsajd Ocelářů. Liberec si bere oddechový čas.
     
    59:02
    Stadionem zní Tady vládne Třinecko! Uvidíme, zda bude vládnout na ledě i po závěrečném hvizdu.
     
    59:10
    Liberec nahodil puk do útočného pásma, ale domácím se ho podařilo vrátit zpět. Brankář Hrachovina ještě neodcestoval na střídačku.
     
    59:34
    Hrachovina byl na půli cesty, když se ho snažil překonat Marcinko, ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    59:50
    Hrachovina na střídačce, Liberec v útočném pásmu.
     
    Konec zápasu.
     
    Liberci se v závěrečných vteřinách nepodařilo vyrovnat! utkání tak končí vítězstvím Ocelářů v poměru 4:3. Nutno říci, že i ti, co dali za vstupenku 420 korun, nemůžou vynaložených peněz litovat.

    Nejlepšími hráči dnešního utkání byli vyhlášeni Martin Růžička (0+2) a Radan Lenc (1+1).
     
    Z Třince je to z mé strany vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek nedělního večera. (17:58:22)
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 6. P. Vrána (Martin Růžička), 15. Wolski (Martin Růžička, P. Vrána), 18. M. Stránský (Gernát, Marcinko), 33. Hrňa (Hrehorčák) – 11. L. Hudáček (Lenc), 32. Lenc (Birner, Bulíř), 37. Ordoš (Derner, Birner)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kváča) – Krajíček (C), M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Roth, Gernát – Martin Růžička (A), P. Vrána, Wolski – M. Stránský, Marcinko, Hrehorčák – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Dravecký, Polanský, Adamský (A) – Hrňa.
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Žajdlík) – Knot, Šmíd (A), Graborenko, Derner, T. Hanousek, Kotvan, Kunst – Ordoš, Bulíř, Birner (A) – Lenc, L. Hudáček, Marosz – M. Zachar, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Rychlovský, A. Musil, J. Vlach.

    Rozhodčí: Hradil, Obadal – Hlavatý, Tošenovjan.

    Diváci: 5140
    thejrc.org