Ottawa – Calgary 5:2 (kon.) | Toronto – Chicago 2:6 (kon.) | Detroit – Florida 1:4 (kon.)
Philadelphia – Los Angeles 4:1 (kon.) | Columbus – New Jersey 5:0 (kon.) | Montreal – Vegas 5:4 (2:1 po s.n.)
Nashville – Buffalo 2:1 (kon.) | Minnesota – Dallas 7:0 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Boston 4:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
Detroit Red Wings
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Florida Panthers
Neděle 19.01.2020, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (03:57:37)
     
    Československá stopa v utkání

    Filip Hronek (DET) 0+0, -1, 17 trestných minut, 1 střela, 3 hity, čas na ledě – 15:14.

    Filip Zadina (DET) 0+0, -2, čas na ledě – 14:54.
     
    Tři hvězdy zápasu:

    1. Sergej Bobrovskij (FLA) úspěšnost 96,4%
    2. Dylan Larkin (DET) 1+0
    3. Jonathan Huberdeau (FLA) 0+2
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 28 – 38
    Přesilové hry: 0/7 – 1/6
    Vhazování: 59% – 41%
    Zblokované střely: 14 – 15
    Hity: 16 – 15
     
    Dnešní utkání sledovalo 19 231 diváků.
     
    Je konec! Florida nakonec potvrdila roli favorita dnešního zápasu a bere plný počet bodů po šedesáti minutách. Detroit se sice ve třetí periodě snažil srovnat stav, ale srazila ho vlastní nedisciplinovanost. Po faulu Biegy totiž Keith Yandle nahodil puk vedle branky, kde byl Aleksander Barkov, jenž tečoval puk do sítě. Rudá křídla to ještě zkusila se šesti bruslaři v poli, ale jen inkasovala. Frank Vatrano posunul puk na Denise Malgina, který se natáhl a ho poslal do branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Domácí obránce nezachytil vcelku jednoduchou přihrávku na útočné modré, což vlastně dokazuje zmar Detroitu. S rozehrou tak ještě pomohl Jimmy Howard.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    58:12 Denis MALGIN - 1:4
     
    58:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Což se jim nakonec ani trochu nevyplatilo a Florida přidává branku do prázdné sítě! DENIS MALGIN sice nedostal zrovna ideální přihrávku, přesto se zvládl natáhnout a poslat z blízkosti puk do prázdné sítě. Zde je rozhodnuto. Asistence: Frank Vatrano a Mike Hoffman.
     
    58:05
    Domácí hrají bez gólmana!
     
    57:20
    Detroit by potřeboval útočit, ale místo toho je pod tlakem ve svém obranném pásmu. Troufnu si tvrdit, že v dnešním utkání už je rozhodnuto.
     
    55:45
    Colton Sceviour je na ledě!
     
    55:17
    Hodně nepřehledná situace vznikla u zadní tyčky domácího brankáře, který to tam ale utěsnil dokonale. Domácímu pomalu končí přesilová hra.
     
    54:52
    Jimmy Howard na druhé straně pomohl svému týmu s rozehrávkou. Zastavil kotouč a posunul jen na spoluhráče v obranném pásmu.
     
    54:29
    Filip Hronek dostal nabito na vrcholek kruhu, ale dnes se nemůže za žádnou cenu trefit! Vyslal pěknou ránu na přední tyč, ale Bobrovskij se stihl přesunout.
     
    54:02
    Detroit má ideální možnost ještě s tímto zápasem něco udělat. Přece jen, kdyby snížil na rozdíl jedné branky, mohlo by to být dnes ještě zajímavé.
     
    53:45
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Colton Sceviour – 2 min., nesportovní chování).
     
    53:45
    Jimmy Howard předvedl vcelku jistý zákrok, po kterém se puk nikde neválel. Přesto došlo k potyčce, které se účastnili Mark Pysyk a Mike Green.
    53:05 Aleksander BARKOV - 1:3
     
    53:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři využívají bleskově svou početní výhodu a dost možná rozhodují o dnešním vítězství! Keith Yandle poslal nahození těsně vedle branky, jenže tam byl ALEKSANDER BARKOV, jenž poslal puk za bezmocného Bobrovskiho. Asistence: Keith Yandle a Jonathan Huberdeau.
     
    52:50
    Podle opakovaných záběrů může být Alex Biega hodně rád, že mu sudí neudělili flastr do konce zápasu! /plně zbytečně totiž sekl Franka Vatrana do choulostivých míst...
     
    52:50
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Alex Biega – 2 min., sekání).
     
    52:33
    Touš se nacházel hlavně ve středním pásmu, kde ho získali hostující hokejisté. Ti však nepředvedli směrem dopředu nic zvláštního.
     
    51:56
    Filip Hronek byl napadán v obranném pásmu, ale pasem po mantinelu puk stihl odehrát. Ani jeden z týmů se nyní nemůže dostat do tlaku v útoku.
     
    51:18
    Avšak hra se nyní vrátí před hostující branku. Florida si totiž absolutně neporadila s rozehrávkou a poslala kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    50:59
    Rudá křídla se snaží aktivně napadat a dělají tím svému soupeři velké problémy. Přesto se nadále nemohou dočkat srovnání průběžného stavu.
     
    50:25
    Velký souboj se strhl u hostující střídačky, kdy oba týmy chtěly získat puk do své moci. Nakonec předvedl jeden z hráčů Floridy spíše kulečníkový šťouch.
     
    50:00
    Do konce poslední periody nám chybí přesně deset minut a stále je to jen o jednu branku! Anton Strålman pálil, ale zadní tyč o velký kus netrefil.
     
    48:50
    Dylan Larkin je na ledě!
     
    48:37
    Aleksander Barkov na druhé straně měl naprosto totožnou možnost, když jel sám na gólmana! Znovu byl hodně osekáván, ale Sergej Bobrovskij ho dokázal vychytat!
     
    48:29
    Denis Malgin je na ledě!
     
    48:15
    Frans Nielsen měl a mohl srovnat, ale to se mu nepovedlo! Jeho spoluhráč ho totiž vyslal do samostatného úniku, ale domácí útočník ani nadvakrát nedokázal překonat brankáře!
     
    47:47
    Při hře ve čtyřech jsou aktivnější hostující hráči, kteří se ale sami nepřesným pasem vyhnali z pásma. Následně se ještě kotouč dotkl domácí střídačky.
     
    47:12
    Domácí hokejisté si tedy přesilovou hru moc dlouho nezahráli. Dylan Larkin předvedl spíše nešikovnost, ale jeho podražení připravilo tým o početní výhodu.
     
    46:50
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dylan Larkin – 2 min., podrážení).
     
    46:29
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Denis Malgin – 2 min., vysoká hůl).
     
    46:03
    Po střele od modré se kotouč dotkl ochranné sítě, a tak se hra přerušila. Před námi je jedna z posledních tří komerčních přestávek v tomto zápase.
     
    45:53
    Dylan Larkin se objevil na pozici obránce, kde ještě udržel puk na útočné modré. Hosté se k němu sice dostali, ovšem poslali ho jen na zakázané uvolnění.
     
    45:28
    Domácí hráč se snažil prosadit proti přesile, ale na tu sám nestačil. Takto získala puk Florida, ale ani té se nepovedl přechod přes střední pásmo.
     
    44:28
    Givani Smith předvedl, že je hodně rychlým bruslařem! Sice neměl dobrou výchozí pozici, přesto předjel dva obránce a jen díky němu se nepíská icing.
     
    44:04
    Rudá křídla jsou nyní hodně aktivní a chtějí co nejdříve smazat náskok soupeře. Přesilovou hru ale nevyužila, takže dál budou muset hodně bojovat.
     
    43:35
    Hosté hrají v pěti!
     
    43:09
    Filip Hronek je na ledě a dostal křižnou přihrávku na vrcholek kruhu. Okamžitě vypálil, ale jeho pokus trefil jen stojícího hráče před ním.
     
    42:25
    Aleksander Barkov už jel sám na gólmana! Zezadu sice byl osekáván i hákován, avšak rozhodčí to jako faul neposoudili! Zde mělo možná přijít i trestné střílení!
     
    41:35
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Vincent Trocheck – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    41:25
    Panteři se snažili usadit v útočném pásmu, avšak to se jim nepovedlo.
     
    40:57
    Riley Stillman podržel puk za svou brankou a počkal, než všichni vystřídají. Hned poté poslal dlouhou přihrávku dopředu na svého spoluhráče.
     
    40:16
    A poslední perioda dnešního dne už má za sebou také úvodní buly. To vyhráli domácí, ale jejich snaha nevedla ani k nějaké střele na branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé části:

    Střely na branku: 22 – 26
    Přesilové hry: 0/4 – 0/4
    Vhazování: 54% – 46%
    Zblokované střely: 12 – 6
    Hity: 10 – 8
    Detroit ve druhé periodě zabral a už je to jen o gól
     
    Již jsou za námi dvě třetiny dnešního zápasu, po kterých nadále vedou hosté, i když už jen o jednu branku. Po svém trestu se totiž do hry zapojil Dylan Larkin, jenž dostal přihrávku do samostatného úniku, který proměnil střelou pod orní tyčku. Oba týmy měly ještě své šance, ale další branka už ve zbytku periody nepadla.

    Další třetina začne přibližně v 3:01.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Florida je ještě ke konci prostřední části aktivní, ale vypadá to, že zde už branka nepadne. Do poslední třetiny tak půjdou hosté s jednogólovým vedením.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:17
    Jimmy Howard se nyní natáhl a udělal moc dobře! Denis Malgin už totiž jel pro vyražený puk, když by vlastně zakončoval do prázdné. Domácí gólman ale skočil a má kotouč pod sebou!
     
    37:38
    Aleksander Barkov se ještě snažil napadat v útočném pásmu, ale po chvilce to vzdal. To byla možná škoda, jelikož hosté se ještě na okamžik k puku dostali.
     
    37:09
    Dobrou ránu od modré nyní vyslal hostující obránce, ale Jimmy Howard nemusel zasahovat. Tato tvrdá rána totiž zaduněla jen o zadní mantinel.
     
    36:40
    To nebyla vůbec špatná šance pro domácí celek! Robby Fabbri se uvolnil na kraji kruhu, kam dostal přihrávku, ale jeho střelu Boborvskij má někde ve výstroji.
     
    36:04
    V posledních minutách vidíme ve hře vcelku hodně nepřesností, ale oba týmy se snaží hrát hodně aktivně. Nikdo se zatím nemůže moc nudit.
     
    35:27
    Detroit se na druhé straně dostal na dostřel branky. Sergej Bobrovskij si však svou bližší tyčku pohlídal na jedničku, načež schoval puk pod lapačku.
     
    34:55
    Brett Connolly mohl navýšit náskok svého týmu a hosté jsou nyní lepším týmem na ledě! Střelu z prostoru mezi kruhy ale Jimmy Howard vyrazil betonem.
     
    34:14
    Riley Stillman dostal přihrávku na modrou, odkud rovnou nahazoval puk do brankoviště. Jeho nahození ale nikdo ze spoluhráčů nedokázal tečovat.
     
    33:33
    Domácí obránce byl hodně obtěžován, načež dokonce ztratil puk na své obranné modré. Aleksander Barkov se dostal k zakončení, ale Howard znovu odolal.
     
    32:53
    Colton Sceviour podržel kotouč za brankou soupeře, ale stále neměl komu nahrát. Přesto nakonec pálil Brian Boyle z dobré pozice, ale netrefil branku.
     
    32:24
    Christoffer Ehn a Givani Smith aktivně napadali obránce, ovšem žádný užitek jim to nepřineslo. Chvilku poté je navíc hra přerušena.
     
    31:48
    Vincent Trocheck se rychle vydal směrem dopředu, když měl před sebou hodně místa. Nakonec zkusil střelu bekhendem, kterou má Howard ve výstroji.
     
    31:31
    Adam Erne se probíjel skrze hostujícího obránce za kotoučem, ale k němu měl nejblíže Sergej Bobrovskij, jenž ho stihl schovat pod svou lapačku.
     
    30:42
    Mezitím nám proběhla další komerční přestávka, po které se vhazovalo v útočném pásmu Detroitu. Ten ale buly prohrál, takže se musí vracet do obrany.
     
    30:08
    Brett Connolly je na ledě!
     
    29:35
    Filip Zadina si dojel pro přihrávku, načež se po krátké kombinaci do puku opřel Patrik Nemeth. Jeho bombu vyrazil Sergej Bobrovskij vyrážečkou do rohu.
     
    28:58
    Rudá křídla se navíc nemohou dostat do útočného pásma. Nyní to však zkusila nahozením, ale o několik sekund později zase puk ztratila.
     
    28:26
    Detroit to zkoušel přihrávkou z rohu kluziště před branku, ale nebyl úspěšný. Tu jen sebrali hosté, kteří kotouč okamžitě daleko odpálili.
     
    28:08
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Brett Connolly – 2 min., podrážení).
     
    27:50
    Denis Malgin je na ledě!
     
    27:32
    Trevor Daley vyslal pěknou ránu od modré, ale tentokrát měl Sergej Bobrovskij skvělý výhled, takže jeho ránu vyrazil ramenem do rohu kluziště.
     
    27:06
    Nyní se navíc Panteři dostali ke kotouči u mantinelu a nekompromisně ho poslali přes všechny čáry, kam si musím domácí hokejisté pro touš dojet.
     
    26:53
    Sergej Bobrovskij se v posledních momentech v brance opravdu nenudí. Nyní na něj přišla svižná střela od modré, ale gólman hostí jí má v lapačce.
     
    26:20
    Detroit má vcelku dobrou možnost na to, aby srovnal stav zápasu. Od vstřelení branky je hodně aktivní a jde si za vyrovnáním průběžného skóre.
     
    25:50
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Denis Malgin – 2 min., nedovolené bránění).
    25:15 Dylan LARKIN - 1:2
     
    25:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se těsně po konci oslabení prosazují a snižují na rozdíl jediné branky! DYLAN LARKIN dostal přihrávku na útočnou modrou, díky které jel sám na gólmana. Párkrát si zamíchal s kotoučem, načež poslal puk pod horní tyčku! Asistence: Darren Helm.
     
    25:06
    Domácí hrají v plném počtu!
     
    24:35
    Frans Nielsen mohl z ničeho nic snížit v oslabení! Dokázal se totiž dostat mezi dva obránce, kterým navíc ujel! Nakonec předvedl bekhendový blafák, ale Bobrovskij ho fantasticky lapačkou vychytal!
     
    24:00
    Nyní se už Rudým křídůlm podařilo vyhodit. Po špatném zpracování hráče hostí se dostali ke kotouči a poslali ho daleko za branku floridského gólmana.
     
    23:32
    Keith Yandle vyslal další křižnou přihrávku na ránu z první. Jeho spoluhráč se do ní opřel vší silou, ale ani on netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    23:06
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Dylan Larkin – 2 min., sekání).
     
    22:33
    Mark Pysyk byl u mantinelu jako první, načež ho domácí obránce celkem jasně stáhl a měl dostat dvouminutový trest, sudí to však jako faul nevyhodnotili.
     
    21:58
    Pěkná akce v podání Panterů! Brett Connolly přenechal puk za sebe, kam si sjel Keith Yandle. Te ještě našel křižným pasem spoluhráče, jehož střela z první šla těsně vedle!
     
    21:16
    Tyler Bertuzzi ještě se spoluhráčem bojovali u mantinelu, ale byl to první zmíněný hráč, jenž puk sebral. Jeho přihrávka ale nenašla nikoho v červeném dresu.
     
    20:48
    Jonathan Huberdeau mohl vystřelit, ale místo toho hledal ještě pasem svého spoluhráče. Tento pas ale nikoho z Floridy nakonec nenašel.
     
    20:22
    Už se zase hraje! Detroit má po první třetině rozhodně co napravovat, otázkou je, jestli něco se stavem zmůže. Zatím je totiž horším týmem na ledě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první části:

    Střely na branku: 7 – 16
    Přesilové hry: 0/2 – 0/3
    Vhazování: 44% – 56%
    Zblokované střely: 5 – 1
    Hity: 6 – 5
    Florida vládla v první periodě a o dva góly vede!
     
    Je za námi první perioda, po které budou rozhodně spokojenější hostující hokejisté, kteří vedou o dvě branky. Nejprve se totiž prosadil Jevgenij Dadonov, jenž dostal krásný křižný pas a prosadil se překvapivou stelou na bližší tyčku. Minutu a dvacet sekund před koncem se ještě prosadil Mark Pysyk, který dnes místo pozice obránce nastupuje v útoku. Celou třetinu ještě okořenila bitka mezi Filipem Hronkem a Vincentem Trocheckem. Nakonec to ale nebylo nic velkého, jelikož sudí oba rychle roztrhli. Pro Hronka tímto zápas skončil, jelikož byl označen jako ten, kdo šarvátku vyprovokoval.

    Další třetina začne přibližně v 2:03.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    18:40 Mark PYSYK - 0:2
     
    18:40
    Florida právě vstřelila branku!
    A tak ještě minutu a dvacet sekund před koncem střílí další branku, takže jde do dvougólového vedení! Detroit už to dnes nebude mít vůbec jednoduché. MARK PYSYK, který dnes nastupuje v útoku dostal křižný pas na zadní tyč. Proti jeho první střele se ještě Jimmy Howard přesunul, ale hostující hráč uspěl se svou dorážkou! Asistence: Aaron Ekblad a Frank Vatrano.
     
    18:24
    Florida je nabuzená vstřelenou brankou a je v posledních okamžicích lepším týmem!
     
    17:49
    Brett Connolly neměl komu nahrát, tak z první od mantinelu vystřelil. Jeho rána ale neměla téměř žádnou razanci, takže Jimmy Howard zasáhl betonem.
    17:15 Jevgenij DADONOV - 0:1
     
    17:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Nyní navíc domácí obrana úplně propadla a hosté díky tomu ujeli do přečíslení! To celé táhl JEVGENIJ DADONOV, jenž to vzal celé na sebe a prosadil se střelou na bližší tyčku! Asistence: Jonathan Huberdeau a Josh Brown.
     
    16:12
    Rudá křídla tak budou dnes dohrávat na pět beků. To není dobrá zpráva už jen z toho pohledu, že i v šesti obráncích dostávají hodně gólů do své sítě.
     
    15:47
    Hosté hrají v pěti!
     
    15:07
    Jenže Florida se zatím nemůže pořádně usadit v pásmu. Jimmy Howard musel zasahovat jen jednou, a to předvedl vcelku rutinní zákrok.
     
    14:40
    No, to jsou nakonec hodně zajímavé tresty, ale jedno je jasné! Filip Hronek odchází do kabin a je vlastně otázkou, co je pravým důvodem.
     
    13:47
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Vincent Trocheck – 5 min., bitka).

    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Filip Hronek – 2 min., vyprovokování bitky + 5 min., bitka).

    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Filip Hronek – 10 min. osobní trest, vyprovokování bitky).
     
    13:47
    A my vidíme bitku na ledě! Do té se pustili Filip Hronek a Vincent Trocheck! Je otázkou, jestli oba nepůjdou rovnou do kabin, jelikož shodili rukavice! Rozhodčí ale oba kohouty oddělili.
     
    13:02
    Mark Pysyk se už hnal za kotoučem, a tak Jimmy Howard raději schoval touš pod lapačku. Před námi je proto druhá komerční přestávka v periodě.
     
    12:36
    Patrik Nemeth je na ledě!
     
    12:24
    Domácí gólman musel čelit dalšímu pokusu od modré, kdy na něj moc neviděl. Přesto kotouč lapil, navíc se mu rychle podařilo poslat puk do rohu.
     
    11:49
    Rudá křídla se ale nebezpečnému ataku odolala a následně vyhodila přes všechny čáry. Díky tomu stihla celá unavená čtveřice vystřídat.
     
    11:03
    To už byla velká šance na straně hostí! Vincent Trocheck byl nejspíše tím, kdo pálil, ale na vzdálenější tyči orazítkoval konstrukci branky! Jeho spoluhráč chtěl ještě dorážet do prázdné, ale Jimmy Howard jeho pokus zastavil!
     
    10:36
    První trest je u konce!
     
    10:03
    Mike Hoffman si nyní vyměnil pozici se spoluhráčem a byl to on, kdo zachytil kotouč ještě na útočné modré. Domácí ale následně vyhodili přes všechny čáry.
     
    09:36
    Mike Hoffman si vyjel na střelu, ale ta byla zablokována obráncem před ním. Florida se však udržela v pásmu a může nadále kombinovat.
     
    09:08
    Viděli jsme střelu od modré, ale té chyběla větší přesnost. Navíc to byla taková bomba, že po mantinelu vyletěla do středního pásma.
     
    08:58
    Hosté mají jednu z nejlepších přesilových her v letošním ročníku NHL a budou mít čtyři minuty na to, aby to potvrdili! Nemeth totiž dostal 2+2 minuty.
     
    08:36
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Patrik Nemeth – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    08:07
    Mark Pysyk je na ledě!
     
    07:35
    Valtteri Filppula ještě zastavil kotouč a udržel svůj celek v útočném pásmu. Detroit nyní hraje početní výhodu a hosté mohou být rádi, že neprohrávají.
     
    06:52
    Hostí sice vyhodili kotouč, ale Mike Green si pro něj rychle dojel a už je zase v útočném pásmu. Následně vznikla nepřehledná situace u branky, ale Bobrovskij udržel puk pod betonem!
     
    06:22
    Domácí mají možnost reparátu přesilové hry, která se jim předtím ani trochu nepovedla. Nyní už z toho byla střela na branku v podání Filipa Hronka.
     
    06:07
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Mark Pysyk – 2 min., podrážení).
     
    05:52
    Valtteri Filppula to zkoušel od mantinelu, ale jeho pokus moc šancí na úspěch neměl. Zblokoval ho hned první hráč, která před ním stál.
     
    05:26
    Střely na branku: 0 – 3
     
    04:17
    Florida, konkrétně Aleksander Barkov byl hodně aktivní v napadání v útočném pásmu. Obrana Detroitu si s tím ale nakonec poradila a má puk u sebe.
     
    03:43
    Brett Connolly je na ledě!
     
    03:04
    Jenže ne na dlouho. Panteři se znovu bez nějakých větších potíží dostali ke kotouči a poslali ho přes všechny čáry. Nejspíše první oslabení zápasu ustojí.
     
    02:38
    Rudá křídla zatím mají velký problém s přechodem útočné modré s kotoučem na holi. Nyní to ale vypadá, že se jim to už podařilo a jsou v ataku.
     
    02:16
    Domácí hokejisté zatím nehrají svou přesilovou hru dobře, naopak! Frank Vatrano se dostal ze strany ke střele a brankář Detroitu raději nechal přerušit hru.
     
    01:43
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Brett Connolly – 2 min., hrubost).
     
    01:17
    Noel Acciari v první větší šanci zápasu! Celkem z ničeho nic se totiž dostal mezi dva obránce a mířil si to a gólmana! Toho chtěl překonat mezi betony, ale Jimmy Howard je sklapl včas.
     
    00:48
    Panteři dokázali vyhodit tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. To samé se ovšem nedá říct o Rudých křídlech, před jejichž gólmana se tak hra vrací.
     
    00:19
    A utkání mezi Detroitem a Floridou začalo! Hostující obránce se již dostal ke střele ze středu hřiště, ale jeho rána orazítkovala jen zadní mantinel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Detroit Red Wings: Howard (Pickard) – Green, Nemeth, Hronek, Daley, Bowey, Biega – Fabbri, D. Larkin, Bertuzzi – Zadina, Filppula, Glendening – Erne, Nielsen, Helm – Smith, Ehn, Abdelkader.

    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Ekblad, Matheson, Strålman, Stillman, Brown, Yandle – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Acciari, Trocheck, Connolly – Hoffman, Toninato, Vatrano – Pysyk, B. Boyle, Sceviour.

    Rozhodčí: Lambert, Rank – Amell, Nagy.
     
    Československá stopa v utkání

    Filip Hronek (DET) 46 zápasů, 9+17
    Filip Zadina (DET) 23 zápasů, 6+6
     
    Poslední vzájemný zápas:

    Florida – Detroit 5:4

    Branky a nahrávky: 3. Dadonov (Huberdeau, Hoffman), 22. Connolly (Barkov, Trocheck), 27. Hoffman (B. Boyle, Vatrano), 27. Toninato, 54. Strålman (Hoffman, Barkov) – 10. Helm (Zadina), 11. D. Larkin (Athanasiou, Daley), 21. Nielsen (Nemeth), 56. Glendening (Hronek, D. Larkin).

    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Pysyk, Yandle, Stillman, Strålman, Brown, Matheson – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Acciari, Trocheck, Connolly – Hoffman, B. Boyle, Vatrano – Malgin, Toninato, Sceviour.

    Detroit Red Wings: Howard (Pickard) – Green, Nemeth, Daley, Hronek, Bowey, Biega – Bertuzzi, D. Larkin, Athanasiou – Zadina, Filppula, Helm – Fabbri, Nielsen, Glendening – Perlini, Abdelkader, Erne.
     
    Florida Panthers

    Florida je na tom o něco lépe a rozhodně ještě bude bojovat o vyřazovací boje. Po čtyřiceti šesti zápasech má na svém kontě pětapadesát bodů, které jí v současné době stačí na desáté místo v rámci Západní konference. Na osmý Columbus ztrácí ale jediný bod, navíc má dva zápasy k dobru. Panteři mají naopak jeden z nejlepších útoků v celé soutěži, který nasázel svým soupeřům už 170 branek. K tomu ale inkasovali gólů 155, což z nich dělá jednu z těch nejhorších obran. Z posledních tří zápasů brala Florida plný počet bodů. Postupně porazila Vancouver (5:2), Toronto (8:4) i Los Angeles (4:3).

    Nejproduktivnější hráči:
    Jonathan Huberdeau – 62 bodů (18+44)
    Aleksander Barkov – 50 bodů (14+36)
    Jevgenij Dadonov – 37 bodů (20+17)
     
    Detroit Red Wings

    Detroitu se letos nedaří ani trochu a pomalu se dá tvrdit, že si letos play-off opět nezahraje. Rudá křídla jsou totiž jasně nejhorším týmem celé Národní hokejové ligy. Po čtyřiceti kolech mají totiž na svém kontě jen osmadvacet bodů, které je řadí na jasně poslední pozici v rámci Západní konference i celé NHL. Problémem domácího týme je vlastně vše, tedy jak útok, tak i obrana. Detroit totiž vstřelil jen 103 branek, což je nejnižší číslo, zatímco jich inkasoval 185, což je naopak nejvyšší číslo. Z posledních tří zápasů brala Rudá křídla jediný bod, avšak postupně padla s Buffalem (1:5), s New Yorkem Islanders (2:8) a s Pittsburghem (1:2p).

    Nejproduktivnější hráči:
    Tyler Bertuzzi – 34 bodů (16+18)
    Dylan Larkin – 31 bodů (11+20)
    Filip Hronek – 26 bodů (9+17)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 26. D. Larkin (Helm) – 18. Dadonov (Huberdeau, Brown), 19. Pysyk (Ekblad, Vatrano), 54. Barkov (Yandle, Huberdeau), 59. Malgin (Vatrano, Hoffman)


    Detroit Red Wings: Howard (Pickard) – Green, Nemeth, Hronek, Daley, Bowey, Biega – Fabbri, D. Larkin, Bertuzzi – Zadina, Filppula, Glendening – Erne, Nielsen, Helm – Smith, Ehn, Abdelkader.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Pysyk, Ekblad, Matheson, Strålman, Stillman, Brown, Yandle – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Acciari, Trocheck, Connolly – Hoffman, Malgin, Vatrano – B. Boyle, Sceviour.

    Rozhodčí: Lambert, Rank – Amell, Nagy

    Diváci: 19 231
    thejrc.org