Ottawa – Calgary 5:2 (kon.) | Toronto – Chicago 2:6 (kon.) | Detroit – Florida 1:4 (kon.)
Philadelphia – Los Angeles 4:1 (kon.) | Columbus – New Jersey 5:0 (kon.) | Montreal – Vegas 5:4 (2:1 po s.n.)
Nashville – Buffalo 2:1 (kon.) | Minnesota – Dallas 7:0 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Boston 4:3 (kon.) | Carolina – NY Islanders 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
Detroit Red Wings
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Florida Panthers
Neděle 19.01.2020, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:12 Denis MALGIN - 1:4
     
    58:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Což se jim nakonec ani trochu nevyplatilo a Florida přidává branku do prázdné sítě! DENIS MALGIN sice nedostal zrovna ideální přihrávku, přesto se zvládl natáhnout a poslat z blízkosti puk do prázdné sítě. Zde je rozhodnuto. Asistence: Frank Vatrano a Mike Hoffman.
    53:05 Aleksander BARKOV - 1:3
     
    53:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři využívají bleskově svou početní výhodu a dost možná rozhodují o dnešním vítězství! Keith Yandle poslal nahození těsně vedle branky, jenže tam byl ALEKSANDER BARKOV, jenž poslal puk za bezmocného Bobrovskiho. Asistence: Keith Yandle a Jonathan Huberdeau.
    25:15 Dylan LARKIN - 1:2
     
    25:15
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se těsně po konci oslabení prosazují a snižují na rozdíl jediné branky! DYLAN LARKIN dostal přihrávku na útočnou modrou, díky které jel sám na gólmana. Párkrát si zamíchal s kotoučem, načež poslal puk pod horní tyčku! Asistence: Darren Helm.
    18:40 Mark PYSYK - 0:2
     
    18:40
    Florida právě vstřelila branku!
    A tak ještě minutu a dvacet sekund před koncem střílí další branku, takže jde do dvougólového vedení! Detroit už to dnes nebude mít vůbec jednoduché. MARK PYSYK, který dnes nastupuje v útoku dostal křižný pas na zadní tyč. Proti jeho první střele se ještě Jimmy Howard přesunul, ale hostující hráč uspěl se svou dorážkou! Asistence: Aaron Ekblad a Frank Vatrano.
    17:15 Jevgenij DADONOV - 0:1
     
    17:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Nyní navíc domácí obrana úplně propadla a hosté díky tomu ujeli do přečíslení! To celé táhl JEVGENIJ DADONOV, jenž to vzal celé na sebe a prosadil se střelou na bližší tyčku! Asistence: Jonathan Huberdeau a Josh Brown.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 26. D. Larkin (Helm) – 18. Dadonov (Huberdeau, Brown), 19. Pysyk (Ekblad, Vatrano), 54. Barkov (Yandle, Huberdeau), 59. Malgin (Vatrano, Hoffman)


    Detroit Red Wings: Howard (Pickard) – Green, Nemeth, Hronek, Daley, Bowey, Biega – Fabbri, D. Larkin, Bertuzzi – Zadina, Filppula, Glendening – Erne, Nielsen, Helm – Smith, Ehn, Abdelkader.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Pysyk, Ekblad, Matheson, Strålman, Stillman, Brown, Yandle – Dadonov, Barkov, Huberdeau – Acciari, Trocheck, Connolly – Hoffman, Malgin, Vatrano – B. Boyle, Sceviour.

    Rozhodčí: Lambert, Rank – Amell, Nagy

    Diváci: 19 231
    bahis siteleri