České Budějovice – Slavia 3:7 (kon.)
konec
Dynamo PCO České Budějovice
3:7 (2:5)
SK Slavia Praha
Neděle 19.01.2020, 19:00 • SH TJ Lokomotiva České Budějovice • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Následně přidává Křemen svůj třetí kanadský bod v sezoně, respektive první asistenci v tomto ročníku VARTA futsal ligy. Nacentroval přes dva hráče soupeře z pravé strany na střed vápna. DANIEL HÁJEK trefil napoprvé pravou nohu brankáře a poté už dorážel za záda Beránka. Je to jeho první hattrick ve VARTA futsal lize. Asistence: Jan Křemen.
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAN KŘEMEN dává svůj druhý gól v sezoně! Navedl si míč na levou stranu a jeho nepříliš razantní pokus proskákal až ke vzdálenější tyči.
     
    29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Obrana hostů hodně zaspala! Benát mezi Zárubou a Homolou nahrál do pravé poloviny vápna a naprosto volný MICHAL MAŠÁT snižuje na rozdíl dvou gólů. Asistence: Petr Benát.
     
    20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pouzar se marně dožadoval sedmého faulu Slavie. Z protiútoku předložil Jošt balón z levé strany přes Hrbáče na střed a DANIEL HÁJEK poslal míč k pravé tyči. Asistence: David Jošt.
     
    17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté zaváhali v rozehrávce. Hrbáč obral o balón Brychtovi a v situaci dva na jednoho nahrál mezi dvěma hráči LUBOŠI PECKOVI. Jeho střelu vyrazil Žežulka pouze za sebe. Asistence: Jiří Hrbáč.
     
    15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo vykombinovalo obranu Slavie. Pouzar nahrál podél Záruby a Leovskiho do levé části vápna MICHALU MAŠÁTOVI a ten vystřelil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Radim Pouzar.
     
    11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Záruba se protáhl po pravé straně přes Hrbáče a na přední tyči poté Pecka neuhlídal nabíhajícího MARTINA BRYCHTU. Asistence: Radim Záruba.
     
    9
    Slavia právě vstřelila branku!
    Brycha přihrál křížem na pravou stranu. Leovskiho centr byl zablokovaný, následoval pas proti noze a přesná rána RADIMA ZÁRUBY pod víko. Asistence: Igor Leovski.
     
    4
    Slavia právě vstřelila branku!
    Záruba nahrál křížem na pravou stranu přes dva hráče a DANIEL HÁJEK zakončil na zadní tyč. Asistence: Radim Záruba.
     
    2
    Slavia právě vstřelila branku!
    Brycha nahrál z pivota pod sebe na pravou stranu a RADIM ZÁRUBA propálil bezmocného brankáře na přední tyč. Asistence: Martin Brychta.

    Vít Muzikář

    Štěpán Prokeš

    Branky: 15. Mašát (Pouzar), 17. Pecka (Hrbáč), 29. Mašát (Benát) – 2. Záruba (Brychta), 4. Hájek (Záruba), 9. Záruba (Leovski), 11. Brychta (Záruba), 20. Hájek (Jošt), 34. Křemen, 35. Hájek (Křemen)


    Dynamo PCO České Budějovice: Beránek (Jasenský) – Pouzar (C), Benát, Pecka, Hrbáč – Jasanský, D. Hric, Mašát.
    SK Slavia Praha: Žežulka (na 10m kop ve 20. minutě + 35. Malina) – Brychta, Leovski, Homola (C), Záruba – Sláma, Jošt, Hájek, Křemen – Trajhan, Hruška.

    Rozhodčí: Matyš – Kaštánek

    Diváci: 220
    thejrc.org