Chrudim – Písek 2:1 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 11:0 (kon.) | Poruba – Šumperk 2:5 (kon.)
Žďár n/S – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Havířov – Vsetín 6:0 (kon.)
konec
AZ Havířov
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 19.01.2020, 14:30 • Gascontrol Aréna, Havířov • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    55:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nádherná akce havířovského kapitána VOJTĚCHA PINDELA, který projel s pukem skoro celé kluziště, obešel obránce a puk zavěsil do pravé šibenice – 6:0. Asistence: Lukáš Juhász.
     
    48:47
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ přesilovku rychle využívá a vede už o pět branek. VOJTĚCH PINDEL šikovně na brankovišti tečoval Kubíčkovu střelu od modré – 5:0. Asistence: Petr Kubíček a Jan Bambula.
     
    32:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ale teď už je z toho gól. ERNEST BOCHNAK šikovně tečuje před brankou Revajovu střelu a je to 4:0. Asistence: Marej Revaj a Filip Byčkov.
     
    21:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Při hře 4 na 4 jde AZ do tříbrankového vedení. VOJTĚCH ŠEVĚČEK střelou od modré překonal Tkadlece a je to 3:0. Asistence: Jan Bambula, Lukáš Juhász.
     
    19:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ se ještě před přestávkou dočkal, řekl bych zasloužené, druhé branky. MAREK REVAJ vybojoval puk u levého mantinelu, zakombinoval s Bochnakem a pak zcela sám před hostující brankou vymíchal Tkadlece a poslal puk po ledě za čáru – 2:0. Asistence: Ernest Bochnak.
     
    07:04
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda v podání prvního havířovského útoku. Bambula zavezl puk do pásma, předal jej do dobré pozice Juhászovi, ten ale místo střely ještě vylepšil pozici pro VOJTĚCHA PINDELA, který si položil gólmana a zasunul puk do sítě – 1:0. Asistence: Lukáš Juhász a Jan Bambula.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 8. Pindel (Juhász, Bambula), 20. Revaj (Bochnak), 22. Ševěček (Bambula, Juhász), 33. Bochnak (Revaj, Byčkov), 49. Pindel (Kubíček P., Bambula), 56. Pindel (Juhász)


    AZ Havířov: Štipčák (Atanasiadis) – Ševěček, Pavelek, Grygar, Uhlíř, Kočí M., Kubíček P. – Revaj, Pindel, Bochnak, Čempel, Mrkvica, Štefka, Horváth, Tomeček, Juhász, Vlček, Byčkov, Bambula
    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (56. Málek) – Holáň, Zeman, Houser, Siner, Kožený, Kočí V., Kunst – Pospíšil, Vašenka, Apolenář, Vavřík, Hilšer, Vrána, Baďura, Klímek, Frimel

    Rozhodčí: Šutara – Návrat, Veselý

    Diváci: 105
    ocianews.com