Interobal Plzeň – Vysoké Mýto 7:2 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
7:2 (2:1)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Úterý 21.01.2020, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Vnukovu přihrávku z pravé strany posílá MICHAL KOVÁCS u zadní tyče do prázdné brány. Asistence: Tomáš Vnuk.
     
    39
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    DUŠAN KÜNSTNER proletěl kolem dvou, nebo dokonce tří hráčů soupeře a z pravé strany sám před Ehrenbergerem poslal balón mezi nohama hostujícího brankáře do sítě.
     
    37
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Šabata se na levé straně zbavil Havla. Ten se poté málem srazil se Štrajtem. Šabata následně zleva obstřelil Lecjakse, který se dotkl balónu levou rukou. Míč však pokračoval ve své trajektorii až dopadl k zadní tyči, kde nabíhající ŠIMON ŠTANGLICA před chybujícím obráncem zakončoval do prázdné brány. Asistence: Martin Šabata.
     
    35
    Plzeňský ťukec až do kuchyně. Vnuk – Zdráhal – Kovács. Vnuk poté přihrál patou zprava pod sebe na střed Zdráhalovi a Semerád levou nohou vykopl balón směřující do hostující brány.
     
    35
    Vnuk si vůbec nerozuměl s Kovácsem při rozehře a balónu se chopil Jiráský, nicméně z vápna sám proti Lecjaksovi nepřekonal mladého brankáře Interobalu.
     
    33
    Mižár byl zablokovaný a následoval brejk dva na jednoho. Mach předložil balón na levou stranu a Jiráský mu ho potom vracel k zadní tyči, kde Mach odmítl zakončení do naprosto prázdné brány.
     
    31
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MICHAL ŠTRAJT dává svou třetí branku v posledních dvou zápasech! Střelu Zdráhala z osy hřiště tečoval do pravého dolního rohu brány. Asistence: Martin Zdráhal.
     
    26
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    MICHAL ŠTRAJT obešel na pravé straně Vladyku a svou slabší pravou nohou centroval do ohně, načež k překvapení někdejšího českého reprezentanta balón propadl kolem přední tyče a s tečí levé ruky brankáře Ehrenbergera do sítě hostů.

    MICHAL ŠTRAJT těch gólů pravou nohou ve své kariéře moc nedal. Nicméně v letošní sezoně se mu to povedlo doma s Českými Budějovicemi. Asistence: Dušan Künstner.
     
    23
    Vladyka (Nejzbach) odkopl balón po odpískání autu, ale tohle bylo spíše odkopnutí v důsledku zákonu setrvačnosti. To nebyl úmysl u kapitána hostů. Tak či onak – žlutá karta pro chrudimskou legendu, která tento trest nechápala.
     
    22
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kozár vystřelil z levé strany na přední tyč, Ehrenberger balón vyrazil a TOMÁŠ VNUK dorážel pod břevno, když jeho reakce byla rychlejší než ta Vladykova. Asistence: Peter Kozár.
     
    22
    Mižár (PLZ) zasáhl do obličeje Nováka a proti žlutému trestu Davida Lafka ani neprotestoval. Hned se rukou omlouval.
     
    22
    Novák dostal kartu za řeči.
     
    17
    Mach utekl po levé straně a Interobal očima vytlačil balón vedle vzdálenější tyče. Pozice to nebyla vůbec špatná...
     
    15
    Naštvaný Jeníček (Vysoké Mýto) protestoval po odpískání pátého faulu hostů a tentokráte už David Lafek trestal žlutou kartou.
     
    12
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Šabata posílal balón z levé strany a zřejmě od nohy ŠIMONA ŠTANGLICY šel míč do Lecjakse a ten si poté míč srazil z pohledu diváka k pravé tyči. Asistence: Martin Šabata.
     
    12
    Tomáš Buchta má problém s levým kolenem. Zdravotník Petr Bendl a pořadatel ho odnesou na ramenech a tohle je pro dnešek konečná pro Buchtu. Přitom dnes byl nominovaný na reprezentační dvojzápas s Francií. Ale tohle prostě nevypadá vůbec dobře.

    Rešetár – konec sezony, Němec – zraněný, Vnuk nedohrál proti Spartě, Kovács byl zraněný po Teplicích na hřišti soupeře... Plzeň trápí zdraví hráčů...
     
    12
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Buchta skvěle presoval proti Jiráskému. Balón se poté odrazil na středu´zhruba na sedm metrů a PETER KOZÁR levačkou o pravou tyč překonal Ehrenbergera. Asistence: Tomáš Buchta.
     
    12
    Vnuk píchl balón na pravou stranu Kozárovi, ten mu vracel míč do ohně. Následně pálil Buchta ve vyložené příležitosti nad branku Nejzbachu.
     
    11
    V ponechané výhodě přišla křizná nahrávka za bránícího Vnuka na pravou stranu, kde se rozeběhl Štanglica. Měl loženku, tu vykopl Lecjaks pravou nohou. Balón poslal nad sebe a poté ho ve vápně chytil do koše.
     
    10
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Štrajt pospíchal a rychle rozehrál roh zprava pod sebe. Künstner z jedničky odcentroval na zadní tyč, kde uklízel JAN HAVEL za přesouvajícího se Ehrenbergera. Asistence: Dušan Künstner.
     
    9
    Přesně tohohle se Plzeň může obávat! Hezký brejk Nejzbachu. Novák si poté přehodil balón zprava na střed, ale Lecjaks dobře vyběhl na hranici šestky, což bylo zřejmě důvodem, proč hosté v Plzni nevedou.
     
    7
    Kovács nahrál dlouhým křížem do levé poloviny vápna, Vnuk se otočil a prvním dotekem mířil vedle delší tyčky.
     
    6
    Hezká souhra Plzně s Vnukem na pivotu, ten posunul balón na levou stranu Buchtovi. Mládežnický reprezentant chtěl přehodit brankáře na vzdálenější tyč, ale tohle přesně čekal Ehrenberger.
     
    6
    Künstner obešel na levé straně Vladyku a tutovku Zdráhala ze středu vápna lapil Ehrenberger.

    Vít Muzikář

    Branky: 10. Havel (Künstner), 12. Kozár (Buchta), 22. Vnuk (Kozár), 26. Štrajt (Künstner), 31. Štrajt (Zdráhal), 39. Künstner, 40. Kovács (Vnuk) – 12. Štanglica (Šabata), 37. Štanglica (Šabata)

    Karty:   22. Mižár (PLZ) – 15. Jeníček (VMY), 22. Novák (VMY), 23. Vladyka (VMY)


    SK Interobal Plzeň: Lecjaks (Luhový) – Buchta, Kovács (C), Kozár, Vnuk – Zdráhal, Štrajt, Havel, Holý, Mižár, Künstner Trenér: Marek Kopecký.
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Ehrenberger (Špinar) – Šabata, Štanglica, Vladyka (C), Mach – Jiráský, Jeníček, Lipavský, Novák, Židik, Semerád Hrající trenér: Miroslav Semerád.

    Rozhodčí: Lafek – Dragoun

    Diváci: 295
    bahis siteleri