Kunlun – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Ufa – Vladivostok 2:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 1:2 (0:2 po s.n.) | N.Novgorod – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Minsk – Spartak Moskva 4:3 (kon.)
CSKA Moskva – Petrohrad 3:2 (kon.) | Jokerit – Barys 1:5 (kon.) | Viťaz – Omsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Dynamo Moskva – Kazaň 0:2 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (po pr.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Traktor Čeljabinsk
Úterý 21.01.2020, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to z toho utkání vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:56:59)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (CLJ) 1+1, 7 střel na branku, 1 hit, čas na ledě – 16:42.

    Lukáš Sedlák (CLJ) 1+0, 2 střely na branku, 10/17 vhazování, 3 hity, čas na ledě – 18:30.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 41 – 34
    Trestné minuty: 0 – 0
    Vhazování: 29 – 32
    Zblokované střely: 15 – 11
    Hity: 19 – 20
     
    Dnešní utkání sledovalo 6320 diváků.
     
    Je konec! Novosibirsk nakonec uhájil vedení, navíc přidal v poslední periodě ještě další dva góly, oba v posledních minutách. V prvním případě vyrobili hosté chybu ve středním pásmu a domácí naložili s přečíslením na jedničku. Jegor Milovzorov přečíslení proměnil střelou na zadní tyč. Čeljabinsk to ještě poté zkusil v šesti lidech, ale jen inkasoval. Dmitrij Sajustov trefil z poloviny hřiště odkrytou branku a určil stav zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Utkání se už jen dohrává. Velkou zajímavostí je, že jsme v dnešním zápase neviděli ani jednou vyloučení! To je rozhodně rarita v hokejovém utkání.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    58:36 Dmitrij SAJUSTOV - 5:2
     
    58:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenže to nakonec bylo výhodou pro Sibir, který definitivně rozhoduje o dnešním vítězství! DMITRIJ SAJUSTOV dostal přihrávku ve středním pásmu a střelou z poloviny hřiště trefil branku. Asistence: Jegor Milovzorov a Nikolaj Děmidov.
     
    58:12
    Hosté vyhráli buly v obranném pásmu a to znamená jediné, Čeljabinsk to zkouší se šesti muži v poli! Moc jiných šancí už nemají.
     
    58:01
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:01
    Tady už mohlo být definitivně rozhodnuto, ale nakonec není! Juuso Puustinen dostal přihrávky do strany, odkud mířil domácí útočník do prázdné branky, ale Ivan Fedotov fantastickým zákrokem jeho pokus zastavil!
     
    57:42
    Čeljabinsk prohrál vhazování v útočném pásmu a musí si pro puk dojet až do svého obranného. To je pro hostující hokejisty rozhodně velká komplikace.
     
    57:09
    To byla vcelku pěkná střelou, kterou vyslal hostující obránce. K tomu ještě navíc asi došlo k teči, ale Harri Säteri stihl sklapnout betony včas!
     
    56:32
    No, Čeljabinsk to dnes už bude mít hodně těžké. Každopádně tento tým umí zabrat v posledních momentech zabrat, dnes ale prohrává o dvě branky.
    55:50 Jegor MILOVZOROV - 4:2
     
    55:50
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk měl další rychlý přechod do útoku, díky čemuž vzniklo přečíslení tři na dva, kterého domácí bez zbytku využili! JEGOR MILOVZOROV dostal od Nikity Šaškova přihrávku do strany a táhlou střelou se trefil k zadní tyči! Asistence: Nikita Šaškov a Mikael Ruohomaa.
     
    54:48
    Jenže domácí stejně mohli dát další branku, jelikož zachytili nepřesnou rozehru hostí! Gleb Zyrjanov se hnal sám na gólmana, ale ten jeho pokus vyrazil ramenem mimo!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 10. Loginov, 14. Puustinen (Jokipakka, Ruohomaa), 39. Šarov (Puustinen, Jokipakka), 56. Milovzorov (Šaškov, Ruohomaa), 59. Sajustov (Milovzorov, Děmidov) – 22. Hyka (Calof), 37. Sedlák (Karpuchin, Hyka)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Loginov, Jokipakka, Děmidov, Jermakov, Ilja Morozov, K. Alexejev, J. Chabarov – Ruohomaa, Puustinen, Šarov – Sajustov, Milovzorov, Šaškov – V. Komarov, Česalin, I. Makarov – Torčeňuk, Zyrjanov, Romancev – Romajev.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (S. Galimov) – Isajev, Bailen, Karpuchin, S. Těreščenko, Menšikov, Borodkin, Kirpičnikov – Hyka, Sedlák, Calof – Thomas, Glinkin, Osnovin – Bobyljov, Karlin, Avcin – Šarov, Tridčikov, N. Komarov – Zajcev.

    Rozhodčí: Ansons, Odins – Goljak, Stroganov

    Diváci: 6320
    thejrc.org