Kunlun – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Ufa – Vladivostok 2:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 1:2 (0:2 po s.n.) | N.Novgorod – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Minsk – Spartak Moskva 4:3 (kon.)
CSKA Moskva – Petrohrad 3:2 (kon.) | Jokerit – Barys 1:5 (kon.) | Viťaz – Omsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Dynamo Moskva – Kazaň 0:2 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (po pr.)
konec
HC Dinamo Minsk
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Spartak Moskva
Úterý 21.01.2020, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:54 Kaspars DAUGAVINŠ - 4:3
     
    52:54
    Spartak právě vstřelil branku!
    Rázem je postaráno o zápletku – hezká kombinace Spartaku přináší kontaktní branku hostí! Ilja Zubov zavezl kotouč po levé straně do pásma. Počkal si, až mu z druhé vlny najede Fjodorov, který ještě posunul touš na pravý kruh pro KASPARSE DAUGAVINŠE. Jeho dělovka z první mířila přesně do bližší šibenice a brankář Minsku Taylor byl bez šance. Asistence: Arťom Fjodorov, Ilja Zubov.
    41:59 Alexandr KITAROV - 4:2
     
    41:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Krásná akce ALEXANDRA KITAROVA v oslabení. Běloruský bohatýr s výraznými zkušenostmi z reprezentace převzal odražený puk, ujel po pravé straně až do útočného pásma a z pravého kruhu se řrefil krásně na bližší šibenici! Bez asistence.
    36:40 Jevgenij DADONOV - 3:2
     
    36:40
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Olegs Znaroks jen nevěřícně zírá, co se to s jeho svěřenci děje. Nejprve se po levé straně prosmýkl k brance Drozdov, který sice nevystřelil, ale na hranici faulu byl za brankou Hudáčka zastaven. Netrvalo ani 20 sekund a puk už se třepe v síti. Drozdov převzal na hraně ofsajdu puk na pravé straně modré a sjel si kolem kruhu k tyčce. Dal vzápětí zpětnou přihrávku mezi kruhy na JEVGENIJE DADONOVA, který se trefil krásně do šibenice. Asistence: Ivan Drozdov, Dmitrij Znacharenko.
    30:29 Shane PRINCE - 2:2
     
    30:29
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    SHANE PRINCE si za dnešní výkon branku zcela jistě zasloužil! Spooner adresoval v přesilovce přihrávku od modré na pravý kruh pro Gragnaniho. Obránce se zkušenostmi z NHL vypálil a Hudáček sice stačil puk vyrazit. Jenže před brankou číhal právě Prince a dorazil kotouč do sítě. Asistence: Marc-Andre Gragnani, Ryan Spooner.
    20:18 Robin HANZL - 1:2
     
    20:18
    Spartak právě vstřelil branku!
    Takový vstup do druhé třetiny si Spartak určitě představoval a naopak toto je studená sprcha pro Dinamo. Po dobrém napadání hostí vybojoval Nikoncev puk a poslal ho před branku na Fjodorova. Jeho střelu ještě odkázal gólman vyrazit, ale ROBIN HANZL v trošku krkolomné pozici nasměroval bekhendovou dorážku do sítě. Asistence: Arťom Fjodorov, Anatolij Nikoncev.
    15:07 Ilja ZUBOV - 1:1
     
    15:07
    Spartak právě vstřelil branku!
    Necelých deset minut drželo vedení Minsku. Ivan Višněvskij si v přesilovce najel na levý kruh a už to vypadalo, že bude střílet. Jenže poté rychle předal kotouč na druhý kruh pro ILJU ZUBOVA, jenž zamířil krásně do protipohybu ke vzdálenější tyči. Asistence: Ivan Višněvskij, Arťom Fjodorov.
    05:31 Igor MARTYNOV - 1:0
     
    05:31
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ryan Spooner dostal kotouč na pravý kruh, kde si mohl vybrat střelu nebo nahrávku. Volil první možnost. Kotouč sice na branku neprošel, ale odrazil se přesně na hůl IGORA MARTYNOVA, který zblízka zakončil rychle a hlavně přesně. Asistence: Ryan Spooner, Joe Morrow.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Martynov (Spooner, Morrow), 31. Prince (Gragnani, Spooner), 37. Dadonov (Drozdov, Znacharenko), 42. Kitarov – 16. Zubov (I. Višněvskij, Fjodorov), 21. R. Hanzl (Fjodorov, Nikoncev), 53. Daugavinš (Fjodorov, Zubov)


    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (48. D. Taylor) – Gotovec, Morrow, Dostanko, Znacharenko, Jerjomenko, Gragnani, Denisov – Pavlovič, Dadonov, Kitarov – Martynov, Spooner, Prince – Paré, Pavlenko, Greckij – Děmkov, Stefanovič, A. Kosticyn – Drozdov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (42. Bespalov) – I. Višněvskij, Viklund, D. Višněvskij, Kutějkin, Gončarov, D. Musin, Trišin – Nikoncev, R. Hanzl, Fjodorov – Karsums, Daugavinš, Zubov – Cyplakov, Juňkov, Chochlačov – Arkalov, A. Galimov, Kokarev.

    Rozhodčí: Viktor Birin, Pavel Ovčinnikov – Alexander Sadovnikov, Dmitrij Šišlo
    bahis siteleri