Kunlun – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Ufa – Vladivostok 2:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 1:2 (0:2 po s.n.) | N.Novgorod – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Minsk – Spartak Moskva 4:3 (kon.)
CSKA Moskva – Petrohrad 3:2 (kon.) | Jokerit – Barys 1:5 (kon.) | Viťaz – Omsk 1:2 (2:3 po s.n.)
Dynamo Moskva – Kazaň 0:2 (kon.) | Riga – Soči 1:2 (po pr.)
konec
HC Dinamo Minsk
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Spartak Moskva
Úterý 21.01.2020, 17:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Minsk Aréna poznala, že domácí hráči potřebují nyní pořádnou podporu, jelikož hosté již hrají v šesti bez gólmana.
     
    57:29
    Nyní sudí zřejmě odpustili domácím faul po tom, co Kitarov na obranné modré podrazil Ilju Zubova. Z protiútoku se kotouče chopil Pavlovič a domácí zástupce kapitána si po levé straně sjel k brance. Zkusil vystřelit k bližší tyčce, ale Nikita Bespalov jeho úmysl poznal.
     
    55:37
    Hned po návratu vyloučeného Princeho šli domácí do situace dva na dva. Právě vyloučený hráč dostal na levém kruhu puk a dával jej krásně před branku pro Kitarova. Saša si poklekl ve snaze pořádně se opřít do puku, jenže mířil těsně vedle pravé tyčky!
     
    53:23
    Shane Prince dnes hrál vskutku výborně – jen s malou kaňkou. Nyní dostává dvě minuty za zdržování hry a vystřelení puku mimo kluziště.
    52:54 Kaspars DAUGAVINŠ - 4:3
     
    52:54
    Spartak právě vstřelil branku!
    Rázem je postaráno o zápletku – hezká kombinace Spartaku přináší kontaktní branku hostí! Ilja Zubov zavezl kotouč po levé straně do pásma. Počkal si, až mu z druhé vlny najede Fjodorov, který ještě posunul touš na pravý kruh pro KASPARSE DAUGAVINŠE. Jeho dělovka z první mířila přesně do bližší šibenice a brankář Minsku Taylor byl bez šance. Asistence: Arťom Fjodorov, Ilja Zubov.
     
    52:17
    Ještě jedna šance pro hosty. Francis Paré, který předešlé dvě sezony strávil v Jekatěrinburgu, dostává dvě minuty za držení.
     
    48:53
    Krásná akce Ryana Spoonera, který si nedělal vůbec nic z toho, že jsou před ním dva hráči. Zamíchal s pukem, naznačil kličku a vyhnul se jim! Vzápětí si nahodil puk na ose hřiště k zakončení, ale jeho bekhend vyráží úspěšně Bespalov.
     
    48:13
    Pro Taylora se rozhodně nejedná o nic příjemného, není vůbec zahřátý a toho se snaží hosté využít. Kutějkinovo nahození od modré tak tak že neskončilo v kleci.
     
    47:33
    Tolopilo s Taylorem doposud v sezoně odchytali dohromady jen patnáct zápasů. První jmenovaný dnes předvedl výborný výkon, ovšem při svém pátém vystoupení v tomto ročníku odchází zraněn do kabin a místo něj nastupuje Danny Taylor, jenž zapisuje dvanáctý start v sezoně.
     
    47:33
    Nicméně právě po onom závaru, kdy se puk dostal na hole domácích hráčů a ti jeli do protiútoku, to s Tolopilem nevypadá úplně dobře. Z brankoviště se jen těžko zvedá a lapačkou se sápe po svém levém kotníku. Že by něco s vazy?
     
    41:59
    Čtvrtá branka se už stála Juliovi Hudáčkovi osudná, ač si nemyslím, že na ní má nějaký velký podíl. Olegs Znaroks chce možná jen něco udělat ve smyslu oživení týmu, takže do kasy jde Nikita Bespalov.
    41:59 Alexandr KITAROV - 4:2
     
    41:59
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Krásná akce ALEXANDRA KITAROVA v oslabení. Běloruský bohatýr s výraznými zkušenostmi z reprezentace převzal odražený puk, ujel po pravé straně až do útočného pásma a z pravého kruhu se řrefil krásně na bližší šibenici! Bez asistence.
     
    41:06
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Roman Dostanko – 2 min., hákování).
     
    38:14
    Velice dobrá šance Kitarova, který z pravé strany pálil na bližší tyč, kam nastavil Julius Hudáček špičku betonu!
     
    36:40
    Olegs Znaroks si ještě vzal trenérskou výzvu, která nebyla úspěšná. Dvě minuty za zdržování hry pro hráčskou lavici Spartakovců. Trest jde odsedět Alex Chochlačov.
     
    Branka platí a Žeňa Dadonov dává svůj druhý gól v sezoně.
    36:40 Byl Drozdov v ofsajdu nebo nikoliv?
     
    36:40
    Ale pozor! Celá situace je ještě zkoumána právě kvůli tomu, zda se Drozdov při převzetí puku nevystavil do ofsajdu.
    36:40 Jevgenij DADONOV - 3:2
     
    36:40
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Olegs Znaroks jen nevěřícně zírá, co se to s jeho svěřenci děje. Nejprve se po levé straně prosmýkl k brance Drozdov, který sice nevystřelil, ale na hranici faulu byl za brankou Hudáčka zastaven. Netrvalo ani 20 sekund a puk už se třepe v síti. Drozdov převzal na hraně ofsajdu puk na pravé straně modré a sjel si kolem kruhu k tyčce. Dal vzápětí zpětnou přihrávku mezi kruhy na JEVGENIJE DADONOVA, který se trefil krásně do šibenice. Asistence: Ivan Drozdov, Dmitrij Znacharenko.
    30:29 Shane PRINCE - 2:2
     
    30:29
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    SHANE PRINCE si za dnešní výkon branku zcela jistě zasloužil! Spooner adresoval v přesilovce přihrávku od modré na pravý kruh pro Gragnaniho. Obránce se zkušenostmi z NHL vypálil a Hudáček sice stačil puk vyrazit. Jenže před brankou číhal právě Prince a dorazil kotouč do sítě. Asistence: Marc-Andre Gragnani, Ryan Spooner.
     
    30:07
    Denis Kokarev jistě nepotěší Olegse Znarokse, jde ven za hákování.
     
    29:08
    A znovu Francis Paré! Nyní si to krásně namířil opět přes dva hráče až před brankáře Julia Hudáčka, ale neměl už dostatek prostoru na lepší zakončení. Ale zejména to, jak se zbavil dvou hráčů soupeře, bylo hodně pohledné.
     
    28:34
    Michail Juňkov dostal krásnou dlouhou přihrávku ve středním pásmu. Nvíc se hezky prosmýkl až mezi kruhy, odkud střílel na horní tyčku. Těsně minul.
    20:18 Robin HANZL - 1:2
     
    20:18
    Spartak právě vstřelil branku!
    Takový vstup do druhé třetiny si Spartak určitě představoval a naopak toto je studená sprcha pro Dinamo. Po dobrém napadání hostí vybojoval Nikoncev puk a poslal ho před branku na Fjodorova. Jeho střelu ještě odkázal gólman vyrazit, ale ROBIN HANZL v trošku krkolomné pozici nasměroval bekhendovou dorážku do sítě. Asistence: Arťom Fjodorov, Anatolij Nikoncev.
     
    19:30
    Domácí aréna už jásala z druhého gólu a také projekce svítila videem na branku Hudáčka. Ale kotouč zřejmě po střele Shane Princeho, který se prodral přes dva hráče, zacinkal jen na spojnici břevna a tyče!
    15:07 Ilja ZUBOV - 1:1
     
    15:07
    Spartak právě vstřelil branku!
    Necelých deset minut drželo vedení Minsku. Ivan Višněvskij si v přesilovce najel na levý kruh a už to vypadalo, že bude střílet. Jenže poté rychle předal kotouč na druhý kruh pro ILJU ZUBOVA, jenž zamířil krásně do protipohybu ke vzdálenější tyči. Asistence: Ivan Višněvskij, Arťom Fjodorov.
     
    14:06
    Igor Martynov, střelec první branky Minsku, dostává dvě minuty za držení.
     
    10:36
    Anatolij Nikoncev byl blízko vyrovnání, když z rohu kluziště dostal výbornou přihrávku před branku. Rychle zakončil, minul však pravou tyčku.
     
    07:44
    Ivan Višněvskij snad třikrát zastavil kotouč na útočné modré a střílel na branku. Počtvrté již dával přihrávku, která es vrátila na pravý kruh pro Daugavinše. Ten vystřelil, kolem nohou Fjodorova se puk dostal k jeho spoluhráči Robinu Hanzlovi, jenž však blafákem do bekhendu brankáře nepřekonal.
     
    07:16
    Velká trma vrma před domácí klecí, po které hráči Spartaku zblízka puk do branky nedostali.
     
    06:31
    Před brankou přišel lehký háček Romana Dostanka na soupeře, který ale sudí viděl a posílá domácího beka na dvě mnuty ven.
    05:31 Igor MARTYNOV - 1:0
     
    05:31
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ryan Spooner dostal kotouč na pravý kruh, kde si mohl vybrat střelu nebo nahrávku. Volil první možnost. Kotouč sice na branku neprošel, ale odrazil se přesně na hůl IGORA MARTYNOVA, který zblízka zakončil rychle a hlavně přesně. Asistence: Ryan Spooner, Joe Morrow.
     
    00:46
    Domácí jsou v úvodu zápasu hodně aktivní a nyní se u pravé tyče Hudáčka zjevil zcela volný Michail Stefanovič, který ale kotouč z první poslal jen do připraveného gólmana.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Martynov (Spooner, Morrow), 31. Prince (Gragnani, Spooner), 37. Dadonov (Drozdov, Znacharenko), 42. Kitarov – 16. Zubov (I. Višněvskij, Fjodorov), 21. R. Hanzl (Fjodorov, Nikoncev), 53. Daugavinš (Fjodorov, Zubov)


    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (48. D. Taylor) – Gotovec, Morrow, Dostanko, Znacharenko, Jerjomenko, Gragnani, Denisov – Pavlovič, Dadonov, Kitarov – Martynov, Spooner, Prince – Paré, Pavlenko, Greckij – Děmkov, Stefanovič, A. Kosticyn – Drozdov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (42. Bespalov) – I. Višněvskij, Viklund, D. Višněvskij, Kutějkin, Gončarov, D. Musin, Trišin – Nikoncev, R. Hanzl, Fjodorov – Karsums, Daugavinš, Zubov – Cyplakov, Juňkov, Chochlačov – Arkalov, A. Galimov, Kokarev.

    Rozhodčí: Viktor Birin, Pavel Ovčinnikov – Alexander Sadovnikov, Dmitrij Šišlo
    bahis siteleri