David Servis – Písek 2:1 (po pr.) | Tábor – Klatovy 2:3 (kon.) | Kolín – Kobra 4:3 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Mostečtí Lvi 3:2 (2:1 po s.n.) | Bílina – Jablonec n/N 5:4 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 7:0 (kon.)
Děčín – Řisuty 4:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – SHK Hodonín 4:5 (po pr.) | Kopřivnice – Šumperk 2:1 (po pr.)
Val. Meziříčí – Opava 3:2 (2:1 po s.n.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 5:4 (kon.) | China Golden Dragon – Příbram 1:14 (kon.)
konec
HC Děčín
4:5 (3:1, 0:2, 1:2)
HC Řisuty
Středa 22.01.2020, 18:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:11:08)
     
    Je dobojováno. Děčínští nakonec nedotáhli zápas do vítězného konce, ač v první třetině vedli 3:0. Hosté tak berou Medvědů všechny body a posouvají se na čtvrtou pozici.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Obrovský tlak před hostující brankou, Děčínští doráželi před Jirouškem, který hosty opět podržel a ještě se bude vhazovat před jeho klecí.
     
    59:14
    Lavinger je na střídačce a Medvědi to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:14
    Děčínská lavička si bere oddechový čas.
     
    59:14
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Daniel Zavřel – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Jiří Neiss.
     
    58:56
    Jiroušek měl nyní plné ruce práce a dvakrát hasil nebezpečí před svou brankou. Nakonec těsný náskok uhájil a pomohl svým spoluhráčům dalším zákrokem.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:49
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    56:04
    Hosté drží puk co nejdále od své branky a snaží se náskok pojistit. Zatím se jim to sice nedaří, ale dlouho se drží před děčínskou brankou.
     
    54:53
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Nyní se už Buldoci trefují a znovu si berou jednobrankový náskok. Juja Okegawa nabídl VINCENTU KESZIMU puk a ten poté štiplavou střelou překonává Lavingera – 4:5. Asistence: Juja Okegawa.
     
    54:32
    David Vyskočil napřáhl ke střele na levém kruhu a puk jen těsně minul protější tyč!
     
    53:22
    Tomáš Arnold z otočky vyslal střelu na branku hostů, obrana však byla pozorná a zakročila.
     
    52:13
    Medvědy jakoby pokropili živou vodou a znovu se dostali před hostující branku, kde nebezpečně střílel Tomáš Faigl, ovšem Jiroušek mu zabránil v hattricku.
     
    50:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak před Jirouškem hosté ustáli, ale nakonec přeci jenom domácí z této šance těží a je vyrovnáno. Kotouč vyškrábal u ležících těl hostujících hráčů Tomáš Faigl, poslal ho na ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, který pak zblízka prostřelil Petra Jirouška – 4:4. Opět se tak začíná od začátku. Asistence: Tomáš Faigl.
     
    49:41
    Agilní Tomáš Faigl se prodral obranou hostů a dostal se na pravém kruhu do střely, kterou kryje Petr Jiroušek.
     
    48:53
    Děčín nevyhodil puk z pásma a čelil dalším střelám Buldoků. Ti se urputně snaží o pojistku svého vedení. A nutno podotknout, že jsou nyní lepším týmem.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Kuchynka (Faigl, Oliverius), 12. Faigl (Oliverius), 17. Faigl (Kaltenböck, Oliverius), 51. Kuchynka (Faigl) – 19. Potěchin (Fortelka), 26. Potěchin (Novák, Patyk), 33. Fortelka (Potěchin, Patyk), 42. Danov (Okegawa, Paršakov), 55. Keszi (Okegawa)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Černohorský, Kaltenböck, Balcar, Loukota, Zdvořáček, Zicho, Tůma – Fojt, Arnold, Oliverius (C), Faigl, Volráb, Zajan (A), Smola, Kuchynka, Sýkora, Ineman
    HC Řisuty: Jiroušek (Ilašenko) – Zderadička, Novák, Potěchin (C), Kolářík (A), Rudovský, Zavřel – Keszi, Řepka, Holub, Okegawa, Fortelka (A), Vyskočil, Formánek, Neiss, Patyk, Danov, Janeček, Paršakov

    Rozhodčí: Vokřál – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 263
    bahis siteleri