David Servis – Písek 2:1 (po pr.) | Tábor – Klatovy 2:3 (kon.) | Kolín – Kobra 4:3 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Mostečtí Lvi 3:2 (2:1 po s.n.) | Bílina – Jablonec n/N 5:4 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 7:0 (kon.)
Děčín – Řisuty 4:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – SHK Hodonín 4:5 (po pr.) | Kopřivnice – Šumperk 2:1 (po pr.)
Val. Meziříčí – Opava 3:2 (2:1 po s.n.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 5:4 (kon.) | China Golden Dragon – Příbram 1:14 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
4:5 (3:2, 0:0, 1:2 - 0:1)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 22.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Východ • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:54
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté využívají početní výhodu a dokázali otočit stav utkání! Po hezké kombinaci se po nahrávce od Dobiáše dostal ke kotouči TOMÁŠ KOMÍNEK. Zkušený útočník propálil z první Ondřeje Chaloupka! Asistence: Vojtěch Dobiáš a Tomáš Mlynář.
     
    56:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Vedení domácího celku trvalo jen 49 sekund, protože máme v Kotlině vyrovnáno! TOMÁŠ SEDLÁČEK se dostal na pravém kruhu k volnému kotouči, který pověsil nad levé rameno Ondřeje Chaloupka! Asistence: Jakub Čejka.
     
    55:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Celek z Kotliny si bere své vedení zpět! Střelu od modré vyrazil Kubáň před sebe, ale to bylo pro Hodonín málo. Ve správný čas, na správném místě stál RICHARD CACHNÍN, který poslal puk do poloprázdné klece! Asistence: Luboš Voříšek a Tomáš Semrád.
     
    41:00
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Skvělý start z podání Hodonína, který vyrovnává stav utkání! Po chybě jednoho z domácích hráčů využil po krásné nahrávce TOMÁŠ MLYNÁŘ, který vymetl všechny pavučiny v levém horním rohu! Asistence: Tomáš Komínek a Matěj Charvát.
     
    16:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín střílí kontaktní branku! Ze začátku se zdálo že sledujeme vyrovnanou situaci dva na dva, ale jeden z domácích beků propadl. Vše měl na starosti Jan Bulín, který obešel obránce a naservíroval touš JAKUBU ČEJKOVI. Ten se z první nemýlil, když prostřelil přesouvajícího se Chaloupka! Asistence: Jan Bulín.
     
    06:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vítej na Vysočině, tak by se dal popsat první start PETRA POPPELA. Útočník hradeckého Mountfieldu ke své asistenci přidává i první gól! Poppel si nabruslil k levému kruhu odkud vyslal přesnou střelu na kříž bránou! Asistence: Patrik Přidal a Miroslav Třetina.
     
    04:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hosté našli na svých hokejkách bleskovou odpověď! Přečíslení dva na jednoho skončilo na hokejce DAVIDA JANÁSE, který prostřelil Ondřeje Chaloupka mezi betony! Asistence: Sebastian Fajkus a Vojtěch Dobiáš.
     
    04:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod jde do dvoubrankového vedení! Nováček v sestavě Petr Poppel vymyslel pěknou nahrávku na MICHALA KLIMENTA. Obránce Bruslařů se nacházel na ose hřiště, odkud neměl problém zakončit přesně! Asistence: Petr Poppel a Miroslav Třetina.
     
    02:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým využil krátký tlak k vedoucí brance zápasu. Petr Kuchta se nacházel za brankou soupeře, když nahrál před branku na volného TOMÁŠE LUDVÍKA. Domácí útočník potáhl kotouč, který zastrčil za pravý beton Andrease Kubáně! Asistence: Petr Kuchta a Jiří Benák.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 3. Ludvík (Kuchta, Benák), 5. Kliment (Poppel, Třetina), 7. Poppel (Přidal, Třetina), 56. Cachnín (Voříšek, Semrád) – 5. Janás (Fajkus, Dobiáš), 17. Čejka (Bulín), 41. Mlynář (Komínek, Charvát), 57. Sedláček (Čejka), 61. Komínek (Dobiáš, Mlynář)


    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Nedvěd) – Kliment, Semrád, Kulhánek, Vala (A), Pospíchal, Benák, Dudycha – Poppel, Třetina (C), Přidal – Tecl, Cachnín, Voříšek (A) – Kuchta, Ludvík, Holenda – Petržilka
    Trenér: Richard Cachnín

    SHK Drtiči Hodonín: Kubáň (Javůrek) – Věžník, Ševčík, Janošek, Slabý, Miklík (A), Sedláček – Krejčí, Bulín, Fajkus, Pröschl, Komínek, Charvát (A), Mlynář, Hložánek, Dobiáš, Janás, Jurča (C), Čejka, Polák
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Michal Maršálek – Petr Křivohlavý, Martin Klouda

    Diváci: 264
    thejrc.org