Dukla Praha – Příbram 6:0 (kon.) | Dunajská Streda – Nitra 2:1 (kon.) | Brno – Skalica 3:1 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
6:0 (4:0)
FK Příbram
Středa 22.01.2020, 10:30 • Xaverov – Horní Počernice • Tipsport liga • Skupina A
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Tipsport ligy mezi Duklou Praha a Příbramí. Výkop je stanoven na 10:30.
     
    1. FK Příbram

    Příbram se v lize trápí a ani v tomto ročníku ji nemine souboj o záchranu. V zimní přestávce navíc došlo v jejím kádru k pořádné obměně. V rámci Tipsport ligy si Příbram na úvod poradila s Jabloncem, jenže v posledním duelu schytala debakl 0:4 od pražské Bohemky.
     
    FK Dukla Praha

    Ani Dukla Praha zatím neprožívá zrovna povedenou přípravu na jarní část druhé nejvyšší soutěže. Pražené na úvod prohráli 1:2 s Bohemians a ve druhém duelu padli 2:3 s Jabloncem. Hlavně ve druhém duelu však Dukla ukázala zlepšený výkon.
     
    Oba tým už nastupují na hřiště. Dukla bude hrát ve žlutém, zatímco Příbram oblékne zelené dresy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Příbram hned v úvodu utkání napadala rozehrávku Dukly hodně vysoko. Zadáci ve žlutém museli spěchat s odkopem.
     
    3
    Příbram nyní zahrávala zajímavý přímý kop v blízkosti pokutového území. Nakonec přišla technická rána levačkou, ale míč prolétl nad břevnem.
     
    4
    Filip Rada se musel zapojit do rozehrávky Dukly. Brankář armádního celku nakopl míč na polovinu soupeře, kde nebyl nikdo ve žlutém.
     
    5
    Až nyní se Dukla poprvé v dnešním duelu usadila na polovině Příbrami. Přihrávku do velkého vápna však zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího.
     
    6
    Brankář Příbrami si musel dát pozor na Haškův prudký centr z levé strany. Míč bez problémů zalepil do rukavic a následně rozehrál.
     
    7
    Michal Škoda dostal krásnou přihrávku do běhu, ale ještě chtěl roztáhnout těžiště hry na levou stranu. Jeho pobídka byla nepřesná a míč skončil v autu.
     
    8
    Dukla zahrávala svůj první rohový kop v dnešním střetnutí. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej vyboxoval pozorný brankář.
     
    10
    Dukla se opět nastěhovala na polovinu Příbrami, jenže hráči ve žlutém kombinují hodně daleko od velkého vápna soupeře.
     
    11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se dostává do vedení! Pražský celek se dokázal prosadit ze své první šance v dnešním duelu! Skóre souboje otevřel DANIEL TETOUR!
     
    13
    Příbram se ihned vydala na polovinu Dukly, kde hráči v zeleném předvedli rychlou kombinaci, jenže sami se nepřesnou přihrávkou připravili o míč.
     
    14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla rychle přidává také druhou branku! Tentokrát si obrana Příbrami nepohlídala průnikovou přihrávku do velkého vápna, kde se s míčem otočil LUKÁŠ HOLÍK a z otočky poslal balón do sítě!
    14. Lukáš HOLÍK - 2:0
     
    16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Demolice Příbrami pokračuje! Dukla totiž ihned přidává také třetí branku! Gólman Příbrami byl daleko z branky, čehož lobem využil LUKÁŠ HOLÍK!
    16. Lukáš HOLÍK - 3:0
     
    18
    Až nyní se Příbram po dlouhé době dostala na polovinu Dukly, jenže Michal Škoda vybojoval pro svůj celek pouze vhazování.
     
    19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Neskutečné! Dukle dnes vychází opravdu vše! Tentokrát nemá čisté svědomí ani brankář Příbrami, který za svá záda pustil míč, který měl být původně zřejmě centr. Autorem branky jen ONDŘEJ ULMANN!
    19. Ondřej ULMANN - 4:0
     
    21
    Příbram je zralá na ručník! Fotbalisté ligového celku po hřišti zatím spíše chodí a nemohou se dostat do zakončení.
     
    22
    Michal Škoda se hral do pokutového území za centrem z pravé strany, ale na poslední chvíli před ním včasným skluzem zasáhl obránce.
     
    23
    Brankář Příbrami se nyní musel zapojit do rozehrávky svého mužstva. Jeho přenesení hry na levou stranu bylo příliš prudké a míč končí v zámezí.
     
    24
    Michal Škoda si v hlavičkovém souboji na polovině soupeře pomohl útočným faulem, což neuniklo zraku hlavního arbitra, který mu odpískal faul.
     
    25
    Příbram se pokusila zahrozit centrem do pokutového území, nicméně jeden z obránců Dukly bez problémů srazil míč na rohový kop.
     
    26
    Jenže ani po rohovém kopu se nikdo v zeleném dresu neprobil do zakončení. Hlavní rozhodčí navíc viděl útočný faul.
     
    27
    Michal Škoda se z pozice útočníka zjevil na levém křídle, jenže jeho akce neměla dlouhého trvání. Hned první obránce Dukly mu vypíchl míč.
     
    28
    Tregler střílel zpoza hranice pokutového území, jenže rána levačkou mu vůbec nesedla a jeho skákavý pokus prolétl daleko od branky.
     
    29
    Ondřej Ulmann si řekl o přihrávku na křídlo, jenže si v těžké pozici neporadil se zpracováním a balón mu utekl k obráncům.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme jednoznačnou záležitost. Dukla je od úvodního výkopu jasně lepším týmem.
     
    31
    Ulmann sprintoval za další přihrávkou na pravé křídlo, jenže zadák Příbrami měl k míči o pořádný kus blíže a stačil jej před autorem čtvrté branky odkopnout.
     
    32
    Lukáš Holík svedl hlavičkový souboj s jedním z obránců ve žlutém, jenže míč tentokrát nevybojoval. Příbram může uklidnit hru postupnou kombinací.
     
    33
    Příbram zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území Dukly. Zajímavý centr se snesl na malé vápno, kde zasáhl Holík.
     
    34
    Zadáci Příbrami se teď při rozehrávce dostali pod tlak a museli do rozehrávky zapojit také brankáře Kočího.
     
    35
    Příbram si ještě jednou zopakovala rozehrávku přímého kopu. Další prudký centr prolétl velkým vápnem, aniž by jej někdo tečoval.
     
    36
    Tetour skvěle napadal rozehrávku Příbrami na hranici velkého vápna. Záložník Dukly dostal soupeře pod tlak a vybojoval vhazování.
     
    37
    Nyní už to fotbalisté Dukly při napadání rozehrávky soupeře přehnali s agresivitou a pomohli si útočným faulem. Rozehrávat budou hráči v zeleném.
     
    38
    Tregler si vzal míč ve středu hrací plochy, krásně se s ním otočil, jenže jeho oblouček za obranu Dukly byl příliš dlouhý.
     
    39
    Hra je přerušena! Jeden z fotbalistů Příbrami zůstává po tvrdém střetu ležet na trávníku a podle všeho bude potřebovat ošetření.
     
    40
    Škoda kouzlil na levé straně, jenže jeho spoluhráči nyní stáli a koukali na něj. Útočník Příbrami jen rozhazuje rukama.
     
    41
    Kočí vystartoval ven z branky a došel si pro nepovedenou rozehrávku Dukly. Brankář ligového celku následně rozehrál dlouhým výhozem na levou stranu.
     
    42
    Dukla znovu vytáhla napadání až na hranici velkého vápna svého soupeře. Pražský celek zatím nenechává nic náhodě a snaží se mít Příbram celou dobu pod tlakem.
     
    43
    Holík to při svém průniku do pokutového území přehnal s agresivitou a dopustil se útočného faulu. Rozehrávat bude Příbram.
     
    44
    Daniel Tetour zabojoval o míč tvrdým skluzem a dopustil se nedovoleného zákroku. Příbram může dohrát první půli s míčem na kopačkách.
     
    45
    Příbram v závěru prvního poločasu kombinuje s míčem na kopačkách. Ligový celek už hlavně nechce inkasovat další branku.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být spokojenější Dukla, která vede vysoko 4:0. O úvodní branku se postaral Daniel Tetour. Na jeho zásah navázal dvojicí branek Lukáš Holík a čtvrtý gól přidal mladý Ondřej Ulmann. Příbram je zatím směrem dopředu naprosto bezzubá.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Příbram se na úvod druhého poločasu vydala do útoku, jenže nikdo v zeleném dresu se k přihrávce za obranu Dukly nedostal.
     
    48
    Dukla mohla přidat pátou branku! Na hranici pokutového území se uvolnil Palacios, jehož rána prolétla těsně vedle levé tyčky!
     
    49
    Obrana Dukly si dala pozor na další oblouček za obranu. Fotbalisté ve žlutém naprosto bez problémů odehráli míč do zámezí.
     
    50
    Dukla se hnala do útoku středem hrací plochy, jenže nikdo ve žlutém dresu si nedokázal naběhnout na průnikovou přihrávku za obranu.
     
    52
    Dukla zahrávala další přímý kop v blízkosti pokutového území Příbrami. Prudký přízemní centr však netečoval nikdo ve žlutém dresu.
     
    54
    Hra je opět přerušena, jelikož jeden z fotbalistů pražské Dukly opět zůstává ležet na trávníku a potřebuje ošetření.
     
    55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla pokračuje v parádním výkonu a přidává parádní branku! Po nádherné narážečce se do úniku dostal DANIEL KOZMA a bez problémů obstřelil brankáře!
    55. Daniel KOZMA - 5:0
     
    57
    Lukáš Holík si náběhem řekl o přihrávku za obranu Příbrami, jenže prudkou pobídku tentokrát nedostihl na hrací ploše. Rozehrávat bude hostující brankář.
     
    58
    Zadáci Příbrami si dali pozor na průnikovou přihrávku mezi stopery a s námahou odkopli míč do bezpečí.
     
    59
    Filip Rada předvedl povedený zákrok! Brankář Dukly byl sice ven z branky, ale dokázal vyškrábnout pokus o lob!
     
    60
    Je za námi hodina hry a Dukla nadále ovládá dění na trávníku. Fotbalisté ve žlutém jsou první u odražených míčů a bez problémů rozehrávají.
     
    61
    Příbram se vydala do útoku po levém křídle, jenže na prudký centr do velkého vápna nedosáhl nikdo z dobíhajících hráčů ligového mužstva.
     
    62
    Lukáš Holík si naběhl na přihrávku na polovinu soupeře, jenže zadáci v zeleném jej tentokrát skvěle bránili a nedali mu prostor.
     
    63
    Brankář ligového mužstva se musel znovu zapojit do rozehrávky Příbrami. Jeho nákop na levé křídlo však získali pouze hráči Dukly.
     
    64
    Tetour se krásnou kličkou ve stylu Zinedina Zidaneho zbavil soupeře a následně přesně rozehrál. Fotbalisté Dukly si dnešní duel užívají.
     
    66
    Také obrana Dukly dnes hraje velmi povedené utkání. Fotbalisté ve žlutém se dostali k míči a před napadajícími soupeři jej odehráli daleko od pokutového území.
     
    68
    Dukla zahrávala přímý kop takřka z hranice velkého vápna. Nakonec přišla technická střela kolem zdi, která se zastavila na horní tyči!
     
    69
    Fotbalisté Dukly se usadili na polovině soupeře, jenže nikdo ve žlutém se tentokrát nedostal do zakončení. Obrana Příbrami si může oddechnout.
     
    70
    Příbram zahrávala svůj první rohový kop ve druhém poločase. Ligový celek se rozhodl pro rozehrávku do kombinace, ale následný centr propadl jen do autu.
     
    71
    Filip Rada si dal pozor na další centr z pravé strany a bez problémů vyboxoval míč mimo nebezpečný prostor.
     
    72
    Také brankář ligového mužstva se nyní musel zapojit do rozehrávky. Gólman Příbrami vyrazil ven ze šestnáctky a rozehrál na levou stranu.
     
    73
    Zadáci Příbramu si před šestnáctkou znovu pomohli nedovoleným zákrokem a nabídli Dukle přímý kop z dobré pozice.
     
    74
    Dukla právě vstřelila branku!
    Další zásah pro pražskou Duklu! Centr z přímého kopu přiletěl na malé vápno, kde zůstal osamocený DANIEL FIŠL, který hlavou poslal míč k tyči!
    74. Daniel FIŠL - 6:0
     
    76
    Příbram si dala pozor na další nákop za obranu a jeden z obránců v zeleném míč odkopl daleko z vlastní poloviny.
     
    77
    Příbram se snaží útočit se snahou o čestnou branku, jenže fotbalisté Dukly dnes brání opravdu skvěle.
     
    79
    Další drobné zranění na straně pražské Dukly. Vypadá to však, že otřesený fotbalista bude schopen nadále pokračovat.
     
    80
    Další nebezpečné zakončení na straně Dukly! Dalekonosná střela zpoza velkého vápna o kousek minula horní roh branky.
     
    81
    Stopeři Dukly kombinují na vlastní polovině a uklidňují dění na trávníku. Pražský celek si užívá své výrazné vedení.
     
    82
    Příbram zahrávala přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde zasáhl první obránce ve žlutém.
     
    83
    Obrana Příbrami si nechtěla přidělávat práci a raději si pomohla malou domů na brankáře. Dukla pokračuje ve vysokém napadání i v závěru duelu.
     
    84
    Gólman Příbrami si dal dobrý pozor na průnikovou přihrávku za obranu a raději odkopl míč na levé křídlo. Dukla může pokračovat v kombinaci.
     
    85
    Příbram zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde nakonec zakončil jeden z fotbalistů v zeleném, jenže zakončení skončilo vysoko nad břevnem.
     
    86
    Jeden z hráčů Dukly si při napadání rozehrávky soupeře pomohl nedovoleným zákrokem, což neuniklo očím hlavního rozhodčího.
     
    87
    Na opačné straně hrací plochy přišlo zakončení ze střední vzdálenosti, jenže dělovku zablokoval hned první zadák ve žlutém dresu Dukly.
     
    88
    Dukla už se znovu nastěhovala do blízkosti pokutového území soupeře a snaží se prokombinovat do šestnáctky.
     
    89
    Příbram se ještě vydala do útoku po levém křídle, jenže centr z levé strany skončil u prvního obránce ve žlutém dresu Dukly.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dukla Praha zvládla závěrečné vystoupení ve skupině Tipsport ligy a poráží Příbram vysoko 6:0. O úvodní branku se postaral Daniel Tetour. Na jeho zásah navázal dvojicí branek Lukáš Holík a čtvrtý gól přidal mladý Ondřej Ulmann. Ve druhé půli pokračoval pražský celek ve své aktivitě. Další branku přidal Kozma a po přímém kopu napsal gólovou tečku za utkáním Fišl.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:09:56)

    Tomáš Kubečka


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 11. Tetour, 14. Holík, 16. Holík, 19. Ulmann, 55. Kozma, 74. Fišl


    FK Dukla Praha: Rada – Kott, Chlumecký, Piroch, Preisler, Kozma, Hašek, Tetour, Kovaľ, Holík, Dancák
    Náhradníci: Fábry, Šťovíček, Palacios, Fišl, Lauko, Ulmann

    FK Příbram: Kočí – Pazdera, Škoda, Polidar, Omiljanovič, Kvída, Tregler, Rezek, Kleščík, Nový, Sehit
    Náhradníci: Vokřínek, Hájek, Kříž, Zorvan, Jindráček, Soldát, Šimek, Antwi, Dramé, Díl, Vantruba
    bahis siteleri