Mladá Boleslav – Třinec 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC Baník Sokolov
Středa 22.01.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga - o účast v předkole • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Jihlava v dnešním utkání vítězí suverénně 5:0. V obecně nezáživném zápase byla po šedesát minut lepším týmem a ve třetí třetině si už jenom hlídala výsledek, který si pojistila gólem v 56. minutě z hole Tomáše Chlubny. Šancí však měla poměrně hodně, a kdyby zápas skončil třeba sedmigólovým rozdílem, nebylo by se čemu divit. Na druhé straně ale Sokolov měl taktéž několik dobrých příležitostí, Jan Brož ale dokázal udržet čisté konto a ukázal, že jeho forma stále roste.

    Střely na branku: 37 – 18 (15 – 5) (19:48:15)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Sokolov je již v plném počtu, ale už se ani pořádně nehraje.
     
    59:37
    Střelu Poletína od modré clonil Chlubna, Jan Bednář ale dokázal zasáhnout lapačkou včas.
     
    59:11
    Křemen si při útočném výpadu pustil puk až moc daleko od své hole, proto o něj během chvíle přišel.
     
    58:57
    Po závaru před brankou Sokolova je přerušena hra a na ledě zůstává ležet gólman Jan Bednář. Vypadá to ale, že těch 63 sekund zápasu už dochytá.
     
    58:28
    Vítězslav Brož se propracoval taktéž ke střele, ale byla to spíše střela propagačního charakteru. Dukla ale kombinuje nadále v pásmu a zápas se dohrává.
     
    57:47
    Adam Rulík (SOK) dostává dvě minuty poměrně zbytečného charakteru. Povalil na zem Vítězslava Brože a odmítal jej pustit, proto dostává menší trest za držení.
     
    57:04
    Pekr se snažil dostat přes Přindiše, což se mu nepovedlo. Proto se musí domácí snajpr vracet zpět do obranné fáze.
    55:44 Tomáš CHLUBNA - 5:0
     
    55:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pětka zkompletována, Dukla uzavírá zápas dalším gólem v baníkovské síti. Fronk za brankou výborně forčekoval a získal kotouč, který následně předložil před branku pro TOMÁŠE CHLUBNU. Mladý útočník Dukly měl mezi kruhy hodně času a kotouč pověsil nekompromisně pod víko – 5:0! Asistence: Jiří Fronk, Tomáš Harkabus.
     
    53:57
    Přindiš rozehrál konstruktivně na Křemena, který už chtěl uvolňovat kolmicí Rohana, ale Matěj Vála včas zastavil puk na středovém kruhu.
     
    53:16
    Matěj Zadražil se tlačil do zakončení z úhlu, nakonec se sice před branku dostal, ale v době, kdy Jan Brož dávno držel kotouč pod lapačkou.
     
    52:44
    Marek Švec si zpracoval z otočky puk a napálil jej z mezikruží jenom do tyče Brožovy branky!
     
    51:37
    Hosté jsou nyní v plném počtu a teď už jde skutečně jenom o jedno v dnešním zápase, co se týče Dukly. Udržet vzadu čisté konto.
     
    51:12
    Pěkný zákrok předvedl Jan Bednář proti střele Pekra od modré. Situaci neměl vůbec jednoduchou, v poslední chvíli se dokázal roztáhnout a betonem zabránit tomu, aby inkasoval popáté!
     
    50:25
    Půlka přesilovky pro Duklu pryč a domácí v ní toho moc nepředvedli. Sokolov se bez potíží brání a hází puky po celém ledě.
     
    49:23
    Ondřej Šafář (SOK) pozval Tomáše Chlubnu na uvázání kravaty okolo jeho krku. Chlubna však zdvořile pádem na led odmítl a kravatu si tak nasadit na krk od Šafáře nenechal. Jakožto „odměnu“ za kurz dostává Šafář dvě minuty za hrubost.
     
    49:16
    Další zakázané uvolnění Sokolova. Občas si tak říkám, jestli to, co se děje na ledě, je skutečně zápas první ligy...

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 7. Fronk (Chlubna), 15. Illéš (Čachotský, J. Pohl), 35. Illéš (Poletín, Staněk), 39. Anděl (Illéš, Poletín), 56. Chlubna (Fronk, T. Harkabus)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Maláč) – Staněk, Piegl, J. Pohl, D. Kolář, J. Holý, Vála, Půža – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – Anděl, Poletín, Pekr – T. Harkabus, Fronk, Chlubna – V. Brož, Lichanec, Protasenja.
    HC Baník Sokolov: Bednář (Haas) – Přindiš (A), Houdek, P. Michálek, Vodička, Šafář, A. Rulík, Kadeřávek – Švec, M. Zadražil (A), Křemen – Vracovský, Kverka, Stříbrný – T. Rohan (C), Vrána, Kuběna – Pařízek, Křehlík.

    Rozhodčí: Hucl, Ondráček – Kotlík, Zídek

    Diváci: 969
    thejrc.org