Vysoké Mýto – České Budějovice 1:4 (kon.) | Sparta – Chrudim 2:5 (kon.) | Slavia – FTZS Liberec 12:3 (kon.)
Hodonín – Česká Lípa 4:4 (kon.) | Olympik Mělník – Helas Brno 2:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
12:3 (10:1)
FTZS Liberec
Pátek 24.01.2020, 20:04 • SH Eden • 1. Futsal liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Demolice! Slavia přehrála Liberec ve všech směrech a připisuje si další vítězství. David Jošt se dnes prosadil šestkrát. Z Edenu je to pro dnešek vše, děkujeme vám za sledování přenosu a někdy příště u futsalu na počtenou! (21:34:42)
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAN KŘEMEN vybojoval na útočné polovině míč. Následně mu již nic nebránilo k postupu na Plechatého, kterého poté Křemen dokázal prostřelit – 12:3. Bez asistence.
     
    39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak i hosté se ještě dočkají. ŠTĚPÁN RUMLER přehodil Malinu a koriguje stav skóre dnešního zápasu – 11:3. Asistence: Filip Henzl.
     
    38
    Jan Křemen se mohl prosadit sám, jeho střela ale skončila mimo.
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jan Křemen se dostal po pravé straně přes Benka a následnou krásnou přihrávkou vybídl k zakončení DAVIDA JOŠTA, který se znovu nemýlil – 11:2. Asistence: Jan Křemen.
     
    37
    Znovu Brychta, ani tentokrát se ale míč ke Plechatému nedostal. Rumler dokázal jeho střelu zblokovat.
     
    36
    Martin Brychta se dostal do další palebné pozice, jeho střela byla sražena do boční sítě.
     
    35
    Brychta táhl další kontr Slavie, Jošt ho dobře doplnil a následně dostal také přihrávku. Plechatý dokázal vyrazit proti a poslal míč za postranní čáru.
     
    34
    Jáchym Trajhan fauloval a Slavia tak má na svém kontě již pět akumulovaných faulů!
     
    34
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu branku po delší době. ALEŠ BENEK se po pasu Štěpán Rumlera dostal do dobré pozice, kterou dokázal zužitkovat – 10:2. Asistence: Štěpán Rumler.
     
    33
    Rychlý kontr Slámy s Hruškou mohl skončit jedenáctou brankou, obrana Liberce ale nepropustila přihrávku Hrušky na Slámu.
     
    32
    Dobrá práce Zdeňka Slámy, který se vrátil se zakončujícím Markem Bínou a střelu mu ztížil. Rozehrávat nakonec bude dokonce Slavia.
     
    32
    Zdeněk Sláma po souboji s Janáčkem ztratil míč, kterého se ujal Aleš Benek. Střela hrajícího trenéra FTZS ale skončila dalším úspěšným zákrokem Patrika Maliny.
     
    31
    Trajhan s Radovanovičem se prokousali až před branku, radost jim ale pokazil Pavel Bína, který se nacházel v brankovišti a míč odvrátil do bezpečí.
     
    30
    Slavia mohla vstřelit další branku a trochu překvapivě to mohl být Patrik Malina, který se dostal až na polovinu soupeře a zajímavým lobem trefil břevno za Plechatým!
     
    29
    Na opačné straně se postarali o vzrušení Brychta s Trajhanem. Hosté se ale dokázali ubránit.
     
    28
    Slavia nyní delší dobu bez míče, Liberec se snaží o kombinaci, ta zatím ale nikam nevede.
     
    27
    Marko Radovanovič ukázal, že dokáže zapracovat také do defenzívy. Jeho rychlý návrat dostal pod tlak Rumlera, který následně míč srbskému reprezentantovi pouze odevzdal.

    Martin Kamenik

    Branky: 3. Homola (Záruba), 3. Jošt (Leovski), 4. Jošt (Hájek), 5. Sláma (Jošt), 6. Brychta (Radovanovič), 7. Radovanovič (Záruba), 11. Jošt (Leovski), 14. Jošt (Leovski), 15. Homola (Záruba), 20. Jošt (Sláma), 37. Jošt (Křemen), 40. Křemen – 4. Vébr (P. Bína), 34. Benek (Rumler), 39. Rumler (Henzl)


    SK Slavia Praha: Žežulka (21. Malina, Karpiak) – Brychta, Trajhan, Jošt, Leovski, Hruška, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen
    FTZS Liberec: Vogt (11. Plechatý) – Kratochvíl, Janáček, Rumler, M. Bína, P. Bína (C), Vébr, Benek, Daněk, Henzl, Šíma

    Rozhodčí: Laštovička – Kaštánek

    Diváci: 110
    bahis siteleri