Dubnica – Prostějov 0:3 (kon.) | Universitatea Craiova – Karviná 3:1 (kon.)
konec
Universitatea Craiova
3:1 (2:0)
MFK Karviná
Pátek 24.01.2020, 14:00 • Limak Arcadia Football Center (Belek) • Přípravný zápas
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím rumunského celku, kterému se povedlo zvítězit výsledkem 3:1. Karviná vstoupila do druhého poločasu velice dobře, po několika vteřinách vybojovala penaltu, díky které snížila na rozdíl jediné branky. Nadcházející minuty ale patřily Craiově, jenž vsítila třetí a poslední branku. (15:41:19)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Ještě jedna zajímavá standardní situace pro Karvinou.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Karviná se snaží s výsledkem něco udělat, avšak se jí to nedaří.
     
    86
    Mateiu zakročil na dlouhou nohu před napadajícím protihráčem, posléze mu na pomoc přispěchal také Martić, který si nevěřil na výpad po pravém křídle.
     
    85
    Eduardo dnes hraje velice dobře, tentokráte se mu povedlo založit akci přes dvojici napadajících hráčů, avšak jeho spoluhráči se přesto daleko nedostali.
     
    84
    Craiova tentokráte vhazovala od levé autové lajny, přičemž si na vzdušnou nabídku dokázal seběhnout Roman, jehož zpětná nabídka přinesla nepřesnou střelu.
     
    83
    Pigliacelli šikovně roztáhl hru do volného prostoru, kde se nacházel obránce Martić. Karviná se snaží napadat rozehrávku, do pressingu se zapojil také Petráň.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen deset minutek. Craiova se v posledních minutách drží s míčem na polovině soupeře, kde se jí daří nechybovat.
    79. IVAN - 3:1
     
    79
    Tým Universitatea Craiova právě vstřelil branku! Jeden z karvinských hráčů nedokázal odhadnout délku nahrávky, za ním již číhal připravený ANDREJ IVAN. Jeho technická rána byla nadmíru přesná, zapadla přesně ke vzdálenější konstrukci karvinské svatyně.
     
    76
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Rundić, přichází Kubala.
     
    76
    Jenomže ani tentokráte se nejednalo o rozehrávku dopředu. To až poté jsme sledovali centr, který pouze proplachtil až na kopačku Vlachovského.
     
    75
    Do nepříjemného obležení se dostal Hanousek, který si nakonec podle sudí pomohl v souboji o míč rukou. Craiova má k dispozici další standardní situaci.
     
    74
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další nedovolený zákrok, tentokráte na karvinského hráče. Z vlastní poloviny tak odkopem rozehrál Eduardo.
     
    73
    Putyera sice nechal soupeře zpracovat si míč, avšak poté čistým způsobem odehrál balón za postranní lajnu. Rumunský celek tak bude moci opět vhazovat.
     
    72
    Hanousek aktivně napadal odkop brankáře, jenomže ten dokázal kousek od středového kruhu najít Ivana, jenž prohrál i další vzdušný souboj s protihráčem.
     
    71
    Karviná se v posledních minutách směrem dopředu hodně trápí, další útočná snaha skončila pouze útočným faulem, načež se na trávníku ocitl obránce Acka.
     
    70
    Ndefe se přesunul na levou stranu, kde si dle sudího nepočínal nedovoleně. Ivan přesto pokračoval ve svém výpadu, nahrávka pod sebe ale nebyla přesná.

    David Suchý

    Branky: 6. Ivan (pen.), 31. Roman, 79. Ivan – 46. Rundić (pen.)

    Karty:   38. Mateiu (CRI) – 25. Hanousek (KAR)


    Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martić, Ćosić, Acka, Vătăjelu – Nistor, Mateiu (C), Cicâldău – Ivan, Roman, Mihăilă
    MFK Karviná: Pastornický – Ndefe, Eduardo, Janečka (63. Jean Mangabeira), Čonka (60. Putyera) – Lingr, Hanousek – Ba Loua (68. Tijani), Kubala (68. Petráň), Vukadinović (46. Rundić, 76. Kubala) – Taiwo
    thejrc.org