Frankfurt – RB Lipsko 2:0 (kon.) | Freiburg – Paderborn 0:2 (kon.) | Mönchengladbach – Mohuč 3:1 (kon.)
Union Berlín – Augsburg 2:0 (kon.) | Wolfsburg – Hertha 1:2 (kon.) | Bayern – Schalke 5:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
3:1 (1:1)
1. FSV Mohuč 05
Sobota 25.01.2020, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Mönchengladbachu, který svého soupeře porazil výsledkem 3:1. Borussia měla také během druhého poločasu více ze hry, načež se poprvé v tomto duelu dostala do vedení. Ke konci zápasu se Mohuč pokoušela o srovnání, zahozené šance musely mrzet o to víc, neboť soupeř přidal třetí a zároveň poslední zásah. (17:22:23)
     
    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:13.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Už to vypadalo, že se Embolo dostane přes posledního protihráče, což by se sice povedlo, nicméně švýcarský forvard spadl na zem, což dle sudího penaltu nepřineslo.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    87
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Zdá se, že o vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto! Prudký odkop z obranné poloviny směřoval na opačnou stranu, kde Zentner odehrál hlavou míč pouze na FLORIANA NEUHASE, jenž zkoušel štěstí z velké dálky. Hostující brankář se nedokázal včas vrátit, což vedlo k další inkasované brance.
     
    87
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Fabian Johnson, přichází Jonas Hofmann.
     
    86
    Fantastický Sommer! Onisiwo se během krátkého časového sledu dostal do další vyložené šance, avšak i tentokráte ho vychytal brankář Sommer.
     
    85
    Na opačné straně se s vypětím všech sil povedlo ve skluzu zakročit Brosinskimu, který před hrozbou rohového kopu odvracel za cenu autového vhazování.
     
    84
    Mohuč pořádně přidala na aktivitě a rázem z toho byly dvě slibné šance. Při té druhé se k hlavičkovému pokusu dostal Onisiwo, který však mířil doprostřed.
     
    81
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Alexander Hack, přichází Levin Öztunali.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Daniel Brosinski (1. FSV Mohuč 05).
     
    80
    Embolo zaskočil obranu soupeře chytrým náběhem, následné zakončení však skončilo pouze na vzdálenější brankové konstrukci.
     
    79
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem deseti minut, což není pro hráče v červeném zas tak moc času. I tak je to čas na vyrovnání.
     
    78
    Embolo se přeci jenom dostal ke střele, avšak náběh švýcarského útočníka nebyl v pořádku. Sudí správně signalizoval ofsajd, Zentner bude rozehrávat od své branky.
     
    77
    Pro Mohuč to bude v tomto případě hodně složité. Situace mohla být navíc ještě horší, avšak střídající Embolo byl na poslední chvíli zastaven přesným skluzem.
     
    76
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    I další standardní situace domácích končí v brance soupeře! Tentokráte jsme sledovali rozehrávku po zemi na pravou stranu, odkud přiletěl do pokutového území nadýchaný bochánek, po kterém velice přesně zakončil ALASSANE PLÉA.
     
    76
    Mohuč měla k dispozici standardní situaci, která však nepřinesla nic nebezpečného pro brankáře Sommera. Ten naopak mohl rozehrávat od své svatyně.
     
    75
    Borussia Mönchengladbach tak mohla zahrávat rohový kop, po kterém se utvořil před brankářem Zentnerem závar, avšak hlavní sudí viděl útočný faul domácích.

    David Suchý

    Branky: 24. Pléa (Wendt), 76. Pléa (Herrmann), 87. Neuhaus – 11. Quaison (Niakhaté)

    Karty:   10. Pierre-Gabriel (MAI), 80. Brosinski (MAI)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 6:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 8:13.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Johnson (87. J. Hofmann), Ginter, Elvedi, Wendt – Kramer, Zakaria – Stindl (C) (73. Neuhaus) – Herrmann, Pléa, Thuram (73. Embolo).
    Náhradníci: Sippel – Embolo, Bénes, J. Hofmann, Neuhaus, Raffael, Traoré, Strobl.

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Pierre-Gabriel (67. Barreiro), Niakhaté (C), Hack (81. Öztunali), Aaron Martín (46. Brosinski) – Baku, St. Juste – Onisiwo, Boëtius – Quaison, Mateta.
    Náhradníci: F. Müller – Brosinski, Barreiro, Či Tong-won, Latza, Maxim, Mwene, Öztunali, Szalai.

    Rozhodčí: Zwayer – Schiffner, Achmüller
    bahis siteleri