Marseille – Angers 0:0 (kon.) | Brest – Amiens 2:1 (kon.) | Monaco – Štrasburk 1:3 (kon.)
Montpellier – Dijon 2:1 (kon.) | Remeš – Méty 0:1 (kon.) | Saint-Étienne – Nîmes 2:1 (kon.)
konec
Stade de Reims
0:1 (0:1)
FC Méty
Sobota 25.01.2020, 20:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Mét, které svého soupeře porazily výsledkem 1:0. Druhý poločas tak trochu navázal na ten první, i tentokráte měli domácí mnohem více ze hry, avšak se jim nakonec nepovedlo vsítit vyrovnávací branku. Méty se většinu času pouze bránily, avšak rovněž podnikaly nebezpečné akce, nicméně druhou branku se jim nepovedlo vstřelit. (21:50:38)
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:9.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Vypadá to, že o osudu tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto. Méty se drží s míčem na polovině soupeře, kde sbírají cenné vteřinky.
     
    90+3
    Jeden z domácích si ustlal uvnitř pokutového území soupeře, jenomže sudí nechal pokračovat ve hře. Reims v koncovce tohoto zápasu hodně otevřelo obranu.
     
    90+1
    Méty mohly definitivně rozhodnout, jenomže včas zakročil brankář Rajković, který ještě drží ambice domácího celku na bodový zisk.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Reims se opět usídlilo u pokutového území dnešního soupeře, ještě musíme počítat s nastavením.
     
    87
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem pěti minut, Reims i nadále prohrává tím nejtěsnějším možným způsobem. Hosté jsou blízko ke třem bodům.
     
    86
    Na hranici malého vápna si pokoušel na vzdušnou nabídku naskočit Suk, který ovšem v hlavičkovém souboji neuspěl. Naopak se v bolestech položil na zem.
     
    85
    Další útočná snaha domácích skončí odpískanou rukou v podání Clomandeho. Sudí byl v tomto okamžiku velice přesný, i opakovaný záběr potvrdil hru rukou.
     
    84
    Foket se ještě velice chytře pokoušel vrátit míč zpět do malého vápna, jenomže tam se nacházela početná přesila protihráčů, jenž odvrátila možné nebezpečí.
     
    83
    Za dlouhým pasem se pokoušel dostat domácí Suk, jenomže mnohem zkušeněji to provedl hostující obránce Bronn, který ustál souboj a vybojoval odkop od branky.
     
    82
    Reims si po delší době vybojovalo rohový kop, a sice z levé strany. Samotný centr nepřinesl nic nebezpečného, posléze pálil do zad protihráče střídající Kamara.
     
    77
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Ibrahima Niane, přichází Mamadou Fofana.
     
    76
    Oukidja pouze odkopával hrací předmět daleko na opačnou stranu, kde se k němu navíc dostal jeden z obránců, jenž ho poté zkoušel přenést na Chavalerina.
     
    75
    Sledujeme celkem dost nepřesností, a to na obou stranách. Po jedné z nich se k centru dostal domácí Konan, nicméně jeho skákavá nabídka našla nohu soupeře.
     
    74
    Reims se ale prezentovalo nedovoleným zákrokem, po kterém se Maiga rozhodl pro překvapení soupeře v podobě rychlé rozehrávky, ta se ale opět nepovedla.
     
    73
    Domácí hráči se opět celkem v poklidu dostali na opačnou stranu, kde se jim nepovedlo roztáhnout hru na Doumbiu. Naopak se k balónu dostal zadák Bronn.

    David Suchý

    Branky: 3. Diallo (Pajot)

    Karty:   39. Doumbia (REI) – 59. Centonze (MTZ)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:9.
    Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Disasi, Abdulhamíd, Konan – Chavalerin, Romao (C) – Kutesa (71. Suk Hjun-Čun), Dingomé (57. NKada), Doumbia – Donis (57. Kamara).
    Náhradníci: Lemaitre – Cassama, Kamara, Maresic, NKada, Mbuku, Suk Hjun-Čun.

    FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Bronn, Boye, Udol – Maïga, N'Doram, Pajot – Niane (77. Fofana), Diallo (C), Nguette.
    Náhradníci: Delecroix – Angban, Delaine, Fofana, Gakpa, Ndiaye, Yade.
    thejrc.org