China Golden Dragon – Kobra 3:6 (kon.) | Příbram – David Servis 7:2 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Mor. Budějovice 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 4:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 2:4 (kon.)
Písek – Tábor 4:7 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 4:1 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 4:7 (kon.)
Trutnov – Bílina 3:2 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 4:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Nová Paka 3:1 (kon.)
konec
HC Trutnov
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Draci Bílina
Sobota 25.01.2020, 18:002. liga skupina Sever (ČR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Příjemný sobotní večer přeji z Podkrkonoší, kde svůj zápas 35. kola druholigové skupiny Sever odehrají HC BAK Trutnov a HC Draci Bílina.
     
    HC BAK Trutnov

    Trutnov podává poslední dobou dost nevyrovnané výkony. Po skvělé domácí výhře proti Děčínu, kdy Medvědy přehrál 5:3, padli Trutnovští na ledě svého rivala z Vrchlabí vysoko 0:7. V tabulce jsou na sedmé pozici se 35 body, cestu do play off ale mají stále ještě otevřenou.
     
    HC Draci Bílina

    Bílinští Draci se trápí stejně jako v loňské sezóně na chvostu tabulky. Na svém kontě mají pouhých sedmnáct bodů a z třiceti odehraných zápasů se jim podařilo vyhrát jen šestinu. V posledních třech zápasech se Bílině ale přece jen zadařilo. Nejdříve porazila Novou Paku 4:1 a ačkoliv následně schytala vysoký debakl v Mostě, zpátky na svém ledě si poradila s Jabloncem 5:4.
     
    Vzájemné zápasy:

    8. kolo: Bílina vs. Trutnov 6:7
    17. kolo: Trutnov vs. Bílina 5:4sn
    26. kolo: Bílina vs. Trutnov 2:4
     
    Úvodní sestavy:

    HC BAK Trutnov: Krofta (Ašenbrenner) – Vácha (A), Junek, Leder, D. Jirásek, Kynčl, Suk, Višňák – Bucek, F. Jirásek, Janoušek, Poul, Kubinčák (A), Fedulov (C), Krsek, Starý, Planý, Škvrně, Tatar.

    HC Draci Bílina: Hamalčík (Kuchař) – Kolíček (A), Pokorný, Jarý, Petržílka, Brzek, Běhula – Tyurin, Kobes, Urban (C), Kubišta, Dubrovin, Mašek, Fábry, Šimeček, Zdeněk, Šmejc.

    Rozhodčí: Markovský – Hübl, Pippal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní buly získali domácí a z vlastní třetiny následně zahájili první nenápadný útok zápasu.
     
    00:20
    Bílinští si s kotoučem ve vlastním pásmu neporadili vůbec dobře a vyhodili ho až na zakázané uvolnění. Vhazování před Hamalčíkem.
     
    00:56
    Trutnov se dlouho držel v útočné třetině, ale k pořádné střele se nedostal.
     
    01:20
    První gólovku utkání měl na své hokejce Jakub Tatar, který dostal krásnou přihrávku do mezikruží, netrefil však odkrytou část bílinské branky.
     
    02:12
    Hra se poprvé přesunula také před Michla Kroftu, ani hostující celek však zatím není úspěšný.
     
    02:23
    Hosté v útočné třetině dlouho nepobyli a domácí se ženou znovu na Petra Hamalčíka. Bucek nastřelil kotouč na branku, ten ale podél mantinelu znovu opustil obranné pásmo Bíliny.
     
    02:45
    A opět byl hrací předmět před trutnovskou brankou pouze na chviličku, neboť domácí ho znovu vyhazují zpět do středního pásma.
     
    03:25
    Lukáš Vácha byl tlačen hostujícím obráncem ven z útočného pásma, od modré tak zvolil pouze lehkou střelu, se kterou si Petr Hamalčík hravě poradil.
     
    03:41
    Stále stejná písnička. Bílina pouze zavezla kotouč do rohu za Kroftou, kde se černé pryže hbitě chopili domácí a ženou se na druhou stranu. Hostům se v útoku moc nedaří.
     
    04:11
    Trutnovští chvíli proháněli hostující obranu, ta ale šikovně vyhazuje kotouč tak, aby to nebylo zakázané uvolnění a Trutnov musí zakládat útok až od svého gólmana.
     
    04:52
    Máme tu první vyloučení zápasu. David Jirásek si odpyká dvě minuty za hákování a Bílina si zahraje přesilovku.
     
    05:34
    Trutnovu se nejdříve podařilo vyhodit kotouč až za Hamalčíka, teď už jsou ale Bílinští zpět v útočném pásmu a kombinují.
     
    05:58
    Petr Mašek nahrával zpoza branky do brankoviště, tam ale nebyl nikdo z jeho spoluhráčů a rychlý hráč Trutnova zvládl puk vyhodit z pásma pryč.
     
    06:21
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílina využívá přesilovku a ujímá se vedení. Před Kroftou bylo hodně husto a puk skákal v brankovišti. Ve skrumáži se dokázal nejlépe zorientovat PETR MAŠEK a doklepl skrz brankářovy betony puk až do branky. Asistence: Petr Kobes, Filip Šmejc.
     
    06:48
    Bílina hraje v útočném pásmu i v rovnovážném stavu, trutnovští obránci si ale dávají pozor a nepouští hostující hráče do palebných pozic.
     
    07:30
    Domácí se rychle snažili přesunout hru na druhou stranu, tam ale byli úplně neškodní a Bílina v pohodě zavezla kotouč zase zpět před Kroftu.
     
    08:13
    Ani jednomu týmu se teď nedaří puk zavézt pořádně před branku soupeře. Trutnovští navíc chybují v rozehrávce a puk klouže až na icing.
     
    08:36
    Hostům se chvíli podařilo podržet hru v obranném pásmu Trutnova, nedokázali se ale dostat od mantinelů a domácí míří na druhou stranu.
     
    09:35
    Filip Krsek v rychlosti najížděl na branku z levé strany a snažil se překvapit Petra Hamalčíka. Jeho zakončení ale nebylo ideální a puk se sklouzl do rohu hřiště.
     
    10:16
    Trochu rozlítanou hru uklidňují Trutnovští za brankou a střídají. Musí si ale dávat pozor na napadající hráče Bíliny, kteří jim berou kotouč a prověřují Kroftu několika střelami.
     
    11:10
    Trutnovští jsou v útoku zatím bezzubí. Jan Starý si vyjel z rohu na levý kruh, jeho střelu ale Hamalčík bez problémů viděl a ukryl ve své výstroji.
     
    11:45
    Dlouho se domácí snažili udržet kotouč v útočném pásmu, nakonec byli ale vytlačeni až do středního pásma, odkud před Kroftu znovu míří Bílinští.
     
    12:45
    Trutnov se útočnou třetinu snaží získat dlouhými nahozeními, u nich jsou však obvykle dříve hosté a obratně puk vyhazují mimo své pásmo.
     
    13:12
    Přesilovku si zahrají také domácí. Hanuš Petržílka zabránil dobré akci Trutnova sekáním do jednoho hráče a míří tak na trestnou lavici.
     
    13:54
    Lukáš Junek zajímavě pálil z mezikruží, puk Hamalčíkovi ještě vypadl a hned se na něj sjela další dvojice hráčů Trutnova. Hostující gólman ale tento souboj vyhrál a rozhodčí přerušují hru.
     
    14:14
    Bílina se s kotoučem vydala na druhou stranu, kde se snaží pozdržet hru, domácí se však brzy znovu dostávají zpět před Hamalčíka.
     
    14:51
    Trutnovští jsou sice v útočném pásmu, jejich kombinace se jim ale vůbec nedaří a hosté nakonec vyhazují puk až za Kroftu.
     
    15:22
    Další útočné pokusy domácích opět Bílina zakončuje vyhozením přes všechny čáry, teď už jsou však hosté kompletní a je tak pískáno zakázané uvolnění.
     
    15:56
    Bílina se v plném počtu snaží kousat, ale domácí si dávají dobrý pozor.
     
    16:48
    Petr Hamalčík se vydal za branku pro kotouč, aby pomohl v rozehrávce. Trochu se do něj zamotal, situaci však měl pod kontrolou a zvládl se vrátit do brankoviště dříve, než branku Bíliny zvládl ohrozit někdo z domácích.
     
    17:56
    Trutnovští jsou v útočném pásmu. To co ale nedokáží ubránit bílinští beci, zvládá vychytat Petr Hamalčík.
     
    18:36
    Domácí se do útočného pásma podívali opět jen na skok, Bílina totiž rychle puk vyhazuje za modrou čáru a ještě to sama zkouší na trutnovskou branku.
     
    19:30
    A hra se opět přesunula. Domácí získali útočné pásmo, ale za chvíli si to Bílina znovu zamířila na branku Trutnova.
     
    19:52
    David Jirásek využil zaváhání obrany hostů a téměř sám ujížděl na branku Bíliny. Coby obránce ale nevymýšlel žádné složité kličky a vystřelil už z mezikruží. Puk ukryl Hamalčík ve své náruči.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina zápasu je za námi. Zpočátku byli aktivnější domácí a trápili Bílinu před Petrem Hamalčíkem. Hosté naopak měli problémy vůbec zavézt puk do útočné třetiny. To se ale změnilo v přesilové hře, kterou v 7. minutě využili. Domácím se přestalo dařit a do konce periody na obdrženou branku zareagovat nedokázali. Uvidíme, co nám přinese zbytek utkání.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Po první buly třetiny nahodili domácí kotouč do útočného pásma, tam je Bílina ale rychle odzbrojila. Vyhazuje však pouze na zakázané uvolnění.
     
    20:41
    Trutnovští se snaží něco vyrobit v útočné třetině, ale dotěrní obránci Bíliny jim mnoho střel nedovolují.
     
    21:06
    Tomáš Kolíček se poměrně dlouho svíjel na ledě před vlastní brankou, nakonec ale sám odjíždí na střídačku a vypadá to, že je v pořádku.
     
    21:40
    Bílinští neprošli skrz hustou obranu Trutnova, která okamžitě nahrává puk do protiútoku. Ten zastavuje postavení mimo hru.
     
    22:00
    Domácí se snažili udržet před Hamalčíkem, byli ale vyhnání do středního pásma, odkud se do útoku tlačili hosté. Hru musí přrrušit až Krofta.
     
    22:42
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnov po nenápadné akci vyrovnává skóre utkání! Jan Kynčl pronikl po levé straně do útoku a nahrál dojíždějícímu MARKU ŠKVRNĚMU, který si kotouč potáhl až před branku a bekhendem zakončoval za vyjetého Hamalčíka. Asistence: Jakub Kynčl, Vojtěch Kubinčák.
     
    23:24
    Domácí pokračují v úročných výpadech a trápí obranu soupeře. Ta ale trutnovský nápor zatím zvládá a vyhazuje kotouč daleko od své branky.
     
    23:56
    Zajímavě vypadající akci Trutnova zastavuje technický prohřešek a domácí jdou do čtyř. Hráli totiž v šesti.
     
    24:42
    Trutnovští dokázali hostům vypíchnout kotouč a snažili se útočit v oslabení. Hra se ale po chvíli znovu přesouvá před svatyni domácích.
     
    25:26
    Komplikace pro domácí, kteří jdou na třicet sekund do tří. Sudí vyhodnotili posunutí branky Michalem Kroftou jako úmyslné a Trutnov se bude muset bránit.
     
    25:45
    Trutnovský gólman se teď hodně zlobí, neboť se branka znovu vychýlila ze své pozice. Na led jsou povoláni ledaři, kteří jdou upravit její ukotvení.
     
    25:47
    Vše už je v pořádku a hra pokračuje. Skvělý obraný zákrok předvedl Jan Starý, který si lehl do střely a díky tomu teď kotouč opouští obranné pásmo Trutnova.
     
    25:56
    Domácí jsou už ve čtyřech. V tomto počtu se budou muset bránit ještě přibližně minutu.
     
    27:05
    Petr Mašek se snažil z boku procpat podél tyčky až do branky, domácí gólman se ale nenechal rozhodit předchozími peripetiemi a lapil puk do své lapačky.
     
    27:26
    Domácí v plném počtu.
     
    27:41
    Jakub Tatar zavezl kotouč do útočné třetiny a snažil se ještě procpat před branku. V tom mu však zabránili hostující obránci a přesouvají hru do středního pásma.
     
    28:08
    Pavel Jarý se provinil napadením a Trutnov si tak v této třetině zahraje také přesilovku.
     
    28:37
    Domácí si přihrávají ve vlastním pásmu a hledají ideální cestičku skrz střední pásmo.
     
    29:09
    Vojtěch Kubinčák pálil z pravého kruhu příklepem, jeho pokus byl hokejkou jednoho z hráčů Bíliny ztečován vysoko nad hostující klec.
     
    29:27
    Filip Jirásek to zkoušel z pravé strany na vzdálenější tyč, jeho střela ale minula svatyni Bíliny o dobrý metr.
     
    29:59
    Do tří půjde na chvíli také Bílina. Přesněji na devět sekund. Za podrážení na trestnou lavici putuje Alexandr Dubrovin.
     
    30:08
    Domácí se v kraťoučké přesilovce 5 na 3 ani neudrželi v pásmu a hosté jsou na ledě už ve čtyřech.
     
    31:09
    Nahození Bohdana Višňáka od modré až na branku neprošlo. V cestě mu stálo až příliš mnoho hráčů obou celků.
     
    31:59
    Hosté v plném počtu.
     
    32:15
    Hosté dlouho přemýšleli nad svou rozehrávkou, nakonec vše vyřešili pouhým vysokým vyhozením kotouče do středního pásma, kde se černé pryže znovu chopili domácí.
     
    32:50
    Zdeněk Fábry narazil u hrazení tvrdě do Davida Jiráska, který se okamžitě skácel k zemi. Od sudích dostává dvě minuty plus desetiminutový osobní trest.
     
    33:13
    U hrazení v obranném pásmu Bíliny se strhla poměrně vyrovnaná bitka mezi Tomášem Urbanem a Jakubem Kynčlem. Hostující kapitán měl přece jen trochu na vrch, oba hráči ale vyfasovali 2+2 minuty i osobní trest za hrubost.
     
    34:12
    Trutnov právě vstřelil branku!
    I Trutnovští využívají početní výhodu a jdou poprvé v utkání do vedení. Po střele Bohdana Višňáka byl puk vyražen nad branku. Poté dopadl k pravé tyčce, odkud ho trutnovský kapitán PAVEL FEDULOV dorazil až do sítě. Asistence: Marek Škvrně, Bohdan Višňák.
     
    35:22
    Domácí pokračují v útočném duchu a tlačí se do hostující branky. Zatím ale nenachází úplně vhodné pozice ke střele.
     
    36:16
    Konstantin Tyurin využil zaváhání domácí obrany a se svým spoluhráčem se téměř dva na nikoho hnali na branku. Tyurin to vzal na sebe, díky dobrému obrannému zákroku jednoho z domácích se ale ani nedostal do zakončení.
     
    37:04
    Disciplína dnes není silnou stránkou ani jednoho týmu. Tentokrát se útočným faulem provinil Konstantin Tyurin a oslabuje Bílinu na dvě minuty za hákování.
     
    38:15
    Janoušek po pravé straně sjel před branku a nadvakrát se snažil prostřelit Petra Hamalčíka. To se mu však nepovedlo.
     
    38:49
    Přesilovka se domácím zatím nedaří a mají problémy vůbec kotouč do útočené třetiny zavézt.
     
    39:06
    Tyurin už sice naskočil na led, hned na to ale fauloval jeho spoluhráč Tomáš Kolíček, když seknul do protihráče.
     
    39:48
    Hosté vyhazují kotouč až za Kroftu, Trutnovští už v této třetině pravděpodobně nic nestihnou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Vstup do druhé třetiny se více povedl domácím. Ti po necelých třech minutách hry vyrovnali a výrazně zlepšili svůj herní projev směrem dopředu. Hodně se faulovalo, z čehož následně těžili znovu domácí, kteří si v přesilovce vystřelili vedení. Početní výhody nebyly silnou stránkou ani jednoho týmu, před třetí třetinou tak do kabin odešli domácí s nejtěsnějším možným náskokem.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:44.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Hosté vyhráli úvodní buly, budou se ale muset ještě minutu bránit v oslabení.
     
    40:35
    Teprv teď domácí pořádně zavezli kotouč do útočné třetiny a kombinují.
     
    41:05
    Pumelice Višňáka od modré až k brance skrz bránící hráče neprošla.
     
    41:29
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté už sice naskočili na led v plném počtu, domácí ale přesto zvyšují na 3:1: VOJTĚCH KUBINČÁK se dostal až k brance a v pádu dokázal zasunout kotouč až do branky. Asistence: Pavel Fedulov, Jakub Planý.
     
    42:26
    Domácí vstřelená branky značně nabudila, zatímco hosté hrají jako opaření. Puk je opět za brankou Bíliny.
     
    42:53
    Bílinští se přece jen dostali do útoku, střelu Filipa Šmejce vychytal Krofta v pohodě svou lapačkou.
     
    43:15
    Trutnov je zpět v útočné třetině, tentokrát ale jen na chviličku a hra se přesouvá zase na druhou stranu.
     
    43:54
    Bílinští dobře napadali v útočném pásmu, hra se ale stáhla do středního pásma, odkud se hosté snažili proniknout zpět pouze za cenu postavení mimo hru.
     
    44:45
    Bílina dobře míchala kotoučem kolem trutnovské branky a kus černé pryže si za brankovou čáru málem srazil jeden z domácích hráčů. Naštěstí puk letěl mimo.
     
    45:51
    Hosté dlouho svírali domácí před Kroftou, jejich střely ale neměli gólové parametry a Trutnov tak nadále drží dvougólové vedení.
     
    46:33
    Filip Krsek ujížděl sám na branku, v závěru byl ale faulován Konstantinem Tyurinem, který si odpyká dvě minuty za sekání.
     
    47:05
    Domácí jsou už usazeni v útočném pásmu a kombinují.
     
    47:22
    Jakub Planý obdržel kotouč na modré a snažil se využít toho, že Hamalčík měl poměrně zakrytý výhled. Brankář Bíliny si s touto střelou ale nakonec dokázal poradit a přerušuje hru.
     
    48:00
    Hosté se osvobodili a napadají rozehrávku Trutnova před Kroftou.
     
    48:11
    Hlavní arbitr schytal na červené čáře prudkou střelu pukem a svíjí se v bolestech na ledě.
     
    48:11
    Daniel Markovský je ošetřován na střídačce domácích. Vypadá stále hodně otřesen.
     
    48:11
    Hlavní sudí vrací na ledovou plochu a bude pokračovat.
     
    48:28
    Po delším přerušení hry se domácí rozpačitě vydali do útočné třetiny, Bílina se ale osvobozuje a Trutnovu přesilovka pravděpodobně vyprší za vlastní brankou.
     
    49:10
    Hosté už jsou v plném počtu, Trutnov ale pokračuje v aktivní ofenzivní hře a tlačí se na klec Bíliny.
     
    49:37
    Hosté nahodili kotouč až za Kroftu, trutnovský hráč zasáhl do hry a rozehrál na hokejky svých spoluhráčů.
     
    50:14
    Dnešní utkání sleduje 375 diváků.
     
    50:32
    Hra se přesouvá ze strany na stranu, ani jednomu týmu se ale nedaří udržet se sv útočné třetině.
     
    50:58
    Domácí teď přece jen chvíli pobyli před Petrem Hamalčíkem. Střela Davida Jiráska ale končí právě ve výstroji hostujícího gólmana.
     
    51:28
    Domácí mohli využít chyby Bíliny na modré čáře, poté co se ale ve dvou hnali na Hamalčíka, Jan Starý prováhal ideální chvíli k přihrávce a z akce Trutnova tak nakonec nic nebylo.
     
    52:02
    Konstantin Tyurin si připisuje v dnešním utkání další trest a oslabuje Bílinu na dvě minuty kvůli sekání.
     
    52:22
    Hosté nejdřív kotouč rychle vyhodili na druhou stranu, Trutnov se ale rychle rozjel zpět do útoku.
     
    52:39
    Domácím se zatím nedaří proniknout do útočné třetiny. Bíliny se dobře brání.
     
    53:00
    Jakub Planý pálil od modré a doufal, že přes hradbu těl Hamalčík střelu neuvidí. To se ale mýlil a bílinský gólman ukrývá puk ve své výstroji.
     
    53:32
    Lukáš Junek se nestíhal vracet do své třetiny a na trestnou lavici odchází za držení soupeře.
     
    54:02
    Oba týmy chvíli hrály ve stejném počtu, teď ale začíná minutu a tři čtvrtě dlouhá přesilovka Bíliny
     
    54:45
    Hosté ztratili kotouč na modré, čehož využil Filip Jirásek a rozjel se v oslabení na Hamalčíka. Sjel si hodně k brance, i odtud ale pálil přímo do připraveného gólmana Bíliny.
     
    55:32
    Domácí v plném počtu.
     
    56:16
    Hosté na chvíli pobyli v útočné třetině, hra se ale držela hodně u hrazení, takže k žádné výraznější střele nedošlo.
     
    57:12
    Bílina se snaží s utkáním ještě něco udělat, to se jí ale zatím nedaří a Trutnov pokračuje v útočných výpadech.
     
    58:09
    Jakub Tatar s Matějem Poulem jeli na branku Bíliny v přečíslení. Druhý jmenovaný dostal krásnou nahrávku na pravou stranu a měl před sebou odkrytou branku, skvělý Petr Hamalčík se za jeho střelou ale zvládl přesunout.
     
    58:09
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Zdeněk – 2 min., nesportovní chování + 2 min., trestná lavice / předčasné opuštění, nesprávný příchod a odchod).
     
    59:08
    Domácí se dlouho drželi v útočném pásmu, teď už ale puk klouže za modrou čáru.
     
    59:37
    Draci právě vstřelili branku!
    Pozor! Bílina ještě dramatizuje utkání a ve vlastním oslabení snižuje. Přečíslení dva nejednoho sehráli Bílinští parádně a FILIP ŠMEJC svou střelou zleva vymetl růžek trutnovské branky. Asistence: Petr Kobes.
     
    59:37
    Hosté si vzali oddechový čas a ještě to zkusí bez brankáře a v pěti.
     
    59:55
    Po zakázaném uvolnění Trutnova následuje vhazování po Kroftově levici.
     
    Konec zápasu.
     
    Drama je u konce, z dnešního utkání berou tři body domácí. Ve třetí třetině si Trutnov vystřelil dvougólový náskok, Bílina ale dvacet tři sekund před koncem snížila ve vlastním oslabení. Trutnovští zvládli závěrečný nápor Bíliny ubránit a porazili ji již počtvrté v letošní sezóně.
     
    To je ode mne vše. Přeji vám příjemný zbytek víkendu a u dalších onlajnů zase někdy na počtenou. (20:31:12)

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 23. Škvrně (Kynčl, Kubinčák), 35. Fedulov (Škvrně, Višňák), 42. Kubinčák (Fedulov, Planý) – 7. Mašek (Kobes, Šmejc), 60. Šmejc (Kobes)


    HC Trutnov: Krofta (Ašenbrenner) – Vácha (A), Junek, Leder, D. Jirásek, Kynčl, Suk, Višňák – Bucek, F. Jirásek, Janoušek, Poul, Kubinčák (A), Fedulov (C), Krsek, Starý, Planý, Škvrně, Tatar.
    HC Draci Bílina: Hamalčík (Kuchař) – Kolíček (A), Pokorný, Jarý, Petržílka, Brzek, Běhula – Tyurin, Kobes, Urban (C), Kubišta, Dubrovin, Mašek, Fábry, Šimeček, Zdeněk, Šmejc.

    Rozhodčí: Markovský – Hübl, Pippal

    Diváci: 375
    thejrc.org