China Golden Dragon – Kobra 3:6 (kon.) | Příbram – David Servis 7:2 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Mor. Budějovice 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 4:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 2:4 (kon.)
Písek – Tábor 4:7 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 4:1 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 4:7 (kon.)
Trutnov – Bílina 3:2 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 4:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Nová Paka 3:1 (kon.)
konec
HC Trutnov
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Draci Bílina
Sobota 25.01.2020, 18:002. liga skupina Sever (ČR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Hosté si vzali oddechový čas a ještě to zkusí bez brankáře a v pěti.
     
    59:37
    Draci právě vstřelili branku!
    Pozor! Bílina ještě dramatizuje utkání a ve vlastním oslabení snižuje. Přečíslení dva nejednoho sehráli Bílinští parádně a FILIP ŠMEJC svou střelou zleva vymetl růžek trutnovské branky. Asistence: Petr Kobes.
     
    58:09
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Zdeněk – 2 min., nesportovní chování + 2 min., trestná lavice / předčasné opuštění, nesprávný příchod a odchod).
     
    58:09
    Jakub Tatar s Matějem Poulem jeli na branku Bíliny v přečíslení. Druhý jmenovaný dostal krásnou nahrávku na pravou stranu a měl před sebou odkrytou branku, skvělý Petr Hamalčík se za jeho střelou ale zvládl přesunout.
     
    53:32
    Lukáš Junek se nestíhal vracet do své třetiny a na trestnou lavici odchází za držení soupeře.
     
    52:02
    Konstantin Tyurin si připisuje v dnešním utkání další trest a oslabuje Bílinu na dvě minuty kvůli sekání.
     
    51:28
    Domácí mohli využít chyby Bíliny na modré čáře, poté co se ale ve dvou hnali na Hamalčíka, Jan Starý prováhal ideální chvíli k přihrávce a z akce Trutnova tak nakonec nic nebylo.
     
    46:33
    Filip Krsek ujížděl sám na branku, v závěru byl ale faulován Konstantinem Tyurinem, který si odpyká dvě minuty za sekání.
     
    41:29
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté už sice naskočili na led v plném počtu, domácí ale přesto zvyšují na 3:1: VOJTĚCH KUBINČÁK se dostal až k brance a v pádu dokázal zasunout kotouč až do branky. Asistence: Pavel Fedulov, Jakub Planý.
     
    39:06
    Tyurin už sice naskočil na led, hned na to ale fauloval jeho spoluhráč Tomáš Kolíček, když seknul do protihráče.
     
    37:04
    Disciplína dnes není silnou stránkou ani jednoho týmu. Tentokrát se útočným faulem provinil Konstantin Tyurin a oslabuje Bílinu na dvě minuty za hákování.
     
    36:16
    Konstantin Tyurin využil zaváhání domácí obrany a se svým spoluhráčem se téměř dva na nikoho hnali na branku. Tyurin to vzal na sebe, díky dobrému obrannému zákroku jednoho z domácích se ale ani nedostal do zakončení.
     
    34:12
    Trutnov právě vstřelil branku!
    I Trutnovští využívají početní výhodu a jdou poprvé v utkání do vedení. Po střele Bohdana Višňáka byl puk vyražen nad branku. Poté dopadl k pravé tyčce, odkud ho trutnovský kapitán PAVEL FEDULOV dorazil až do sítě. Asistence: Marek Škvrně, Bohdan Višňák.
     
    33:13
    U hrazení v obranném pásmu Bíliny se strhla poměrně vyrovnaná bitka mezi Tomášem Urbanem a Jakubem Kynčlem. Hostující kapitán měl přece jen trochu na vrch, oba hráči ale vyfasovali 2+2 minuty i osobní trest za hrubost.
     
    32:50
    Zdeněk Fábry narazil u hrazení tvrdě do Davida Jiráska, který se okamžitě skácel k zemi. Od sudích dostává dvě minuty plus desetiminutový osobní trest.
     
    29:59
    Do tří půjde na chvíli také Bílina. Přesněji na devět sekund. Za podrážení na trestnou lavici putuje Alexandr Dubrovin.
     
    28:08
    Pavel Jarý se provinil napadením a Trutnov si tak v této třetině zahraje také přesilovku.
     
    25:26
    Komplikace pro domácí, kteří jdou na třicet sekund do tří. Sudí vyhodnotili posunutí branky Michalem Kroftou jako úmyslné a Trutnov se bude muset bránit.
     
    23:56
    Zajímavě vypadající akci Trutnova zastavuje technický prohřešek a domácí jdou do čtyř. Hráli totiž v šesti.
     
    22:42
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnov po nenápadné akci vyrovnává skóre utkání! Jan Kynčl pronikl po levé straně do útoku a nahrál dojíždějícímu MARKU ŠKVRNĚMU, který si kotouč potáhl až před branku a bekhendem zakončoval za vyjetého Hamalčíka. Asistence: Jakub Kynčl, Vojtěch Kubinčák.
     
    13:12
    Přesilovku si zahrají také domácí. Hanuš Petržílka zabránil dobré akci Trutnova sekáním do jednoho hráče a míří tak na trestnou lavici.
     
    06:21
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílina využívá přesilovku a ujímá se vedení. Před Kroftou bylo hodně husto a puk skákal v brankovišti. Ve skrumáži se dokázal nejlépe zorientovat PETR MAŠEK a doklepl skrz brankářovy betony puk až do branky. Asistence: Petr Kobes, Filip Šmejc.
     
    04:52
    Máme tu první vyloučení zápasu. David Jirásek si odpyká dvě minuty za hákování a Bílina si zahraje přesilovku.
     
    01:20
    První gólovku utkání měl na své hokejce Jakub Tatar, který dostal krásnou přihrávku do mezikruží, netrefil však odkrytou část bílinské branky.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 23. Škvrně (Kynčl, Kubinčák), 35. Fedulov (Škvrně, Višňák), 42. Kubinčák (Fedulov, Planý) – 7. Mašek (Kobes, Šmejc), 60. Šmejc (Kobes)


    HC Trutnov: Krofta (Ašenbrenner) – Vácha (A), Junek, Leder, D. Jirásek, Kynčl, Suk, Višňák – Bucek, F. Jirásek, Janoušek, Poul, Kubinčák (A), Fedulov (C), Krsek, Starý, Planý, Škvrně, Tatar.
    HC Draci Bílina: Hamalčík (Kuchař) – Kolíček (A), Pokorný, Jarý, Petržílka, Brzek, Běhula – Tyurin, Kobes, Urban (C), Kubišta, Dubrovin, Mašek, Fábry, Šimeček, Zdeněk, Šmejc.

    Rozhodčí: Markovský – Hübl, Pippal

    Diváci: 375
    thejrc.org