Brentford – Leicester 0:1 (kon.) | West Ham – West Brom 0:1 (kon.) | Burnley – Norwich 1:2 (kon.)
Newcastle – Oxford Utd. 0:0 (kon.) | Southampton – Tottenham 1:1 (kon.) | Millwall – Sheffield Utd. 0:2 (kon.)
Hull City – Chelsea 1:2 (kon.)
konec
Millwall FC
0:2 (0:0)
Sheffield United
Sobota 25.01.2020, 16:00 • The Den, Londýn • FA Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Sheffield United splnil roli favorita a postoupil do další fáze FA Cupu, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne. (17:52:37)
     
    Sledovali jsme velmi zajímavé utkání, které dopadlo předpokládaným koncem. Sheffieldu se ve druhé části hry podařilo vsítit dva góly a potvrdil tak papírové předpoklady. Na hostující mužstvo se tak můžeme těšit i v další části FA Cup, naopak Millwall se s pohárem loučí. Domácímu celku to dnes směrem dopředu moc nešlo, a tak se musel před soupeřem z Premier League sklonit.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+1. Sharp (SHU)
     
    90+1
    K postranní čáře přistoupil čtvrtý rozhodčí, který ukázal, že se budou hrát ještě tři minuty. Ve stejnou dobu prohodil Clarke obránce a sám na brankáře se hnal Sharp, Pokus kapitána Sheffieldu šel po zemi, ovšem polský brankář skvěle zasáhl.
     
    90
    Běží poslední minuta základní hrací doby, Sheffield United v ní rozehrál ještě jeden rohový kop. Ovšem jde pouze o šetření času, jelikož centr do vápna se nekonal.
     
    88
    Jdeme do koncovky zápasu, v níž by domácí chtěli zaznamenat alespoň čestný úspěch. Jenomže prohráli souboj u rohového praporku, a tak přišel dlouhý odkop.
     
    86
    Další velká šance hostujícího mužstva končí zákrokem polského brankáře. Zprava mířila přihrávka do šestnáctky, kde se pohotovou střelou do protipohybu gólmana prezentoval Clarke. Bialkowski tihl ještě zastavit svůj pohyb a míč vyrazit.
    84. Oliver NORWOOD - 0:2
     
    84
    Sheffield United právě vstřelil branku!
    O vítězi i postupujícím je rozhodnuto! Hostující celek přesunul balon z levé strany na střed, kde Sharp nabil proti noze OLIVERU NORWOODOVI. Jeho pokus z jedné zapadl přesně do pravého spodního rohu branky.
     
    83
    Další akci táhl na pravé straně Wallace, který o balon přišel. Sheffield bude rozehrávat od branky, jenomže Henderson se rozhodně nikam nežene.
     
    82
    Tak aktivita domácího mužstva se postupně zvyšuje, ovšem další centr byl na hranici vápna odvrácen. Millwall tak bude rozehrávat autové vhazování.
     
    81
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází L. Freeman, přichází J. Robinson.
     
    80
    U pravé postranní lajny se elegantně uvolnil Wallace, jehož centr mířil na zad ní tyč, kde v posledním momentu zasáhl obránce. Za ním už totiž číhal soupeř, jenž se balonu ale nedočkal.
     
    79
    Až nyní přišla přihrávka do pokutového území, kde se nacházel atakovaný Bödvarsson. Domácí hráč jen nastavil kopačku a poslal míč vedle brány.
     
    78
    Zatím marně čekáme na nějakou akci, kterou by Millwall ohrozilo branku soupeře. Pomalu by se domácí měli snažit o závěrečný tlak.
     
    77
    Sheffield United si vynutil faul útočné polovině a sice skóroval, ovšem branka nebyla pro útočný faul uznána. Hosté ani neprotestovali a vrátili se poslušně za balon.
     
    74
    Střídání v týmu Millwall FC: ze hřiště odchází Mahoney, přichází Wallace.

    Michal Luxa

    Branky: 62. Bešič, 84. Oliver Norwood

    Karty:   69. K. Freeman (SHU)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 4:7.
    Millwall FC: Bialkowski – Wallace, Cooper, Pearce (C) – Ferguson (71. Bradshaw), Mitchell, Mahoney (74. Wallace), Molumby, Brown – O'Brien, Smith (71. Bödvarsson).
    Náhradníci: Sandford – Bödvarsson, Bradshaw, Hutchinson, Romeo, Skalák, Wallace.

    Sheffield United: Henderson – Basham, Jagielka, O'Connell – K. Freeman, Bešič, Norwood, L. Freeman (81. J. Robinson), Osborn – Sharp (C), C. Robinson (67. Clarke).
    Náhradníci: Verrips – Clarke, Egan, Lundstram, McBurnie, Morrison, J. Robinson

    Rozhodčí: Taylor – Lennard, Cooper
    bahis siteleri