Atlético – Leganés 0:0 (kon.) | Celta Vigo – Eibar 0:0 (kon.) | Getafe – Real Betis 1:0 (kon.)
Real Sociedad – Mallorca 3:0 (kon.) | Valladolid – Real Madrid 0:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
0:1 (0:0)
Real Madrid
Neděle 26.01.2020, 21:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou utkání 21. kola španělské La Ligy, v němž Real Valladolid dlouho vzdoroval Bílému baletu, nakonec mu ale nejtěsnějším možným rozdílem podlehl. Klíčový moment střetnutí přišel v 78. minutě zápasu, kdy Kroosův centru uklidil do sítě Nacho Fernández. Domácím se v závěrečných minutách rovněž podařilo dosáhnout gólu, ten však pro ofsajd nemohl platit.

    Svěřenci kouče Zidana zvítězili napříč všemi soutěžemi po páté v řadě, v La Lize se navíc dostali do čela soutěže, neboť Barcelona podlehla Valencii 0:2. Valladolid se kvůli remízu Eibaru propadl na šestnáctou příčku.

    To je ode mě vše. Přeju vám úspěšný vstup do nového týdne a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:55:55)
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 1:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:11.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Rodrygo, přichází Luka Jović.
     
    90+2
    Z levé strany vyslal zajímavě vypadající centr do šestnáctky Madridu Óscar Plano, kapitán hostů Sergio Ramos si ovšem dokázal pohlídat Guardiolu.
     
    90+1
    Ferland Mendy výborně přeskočil pasivně hrajícího Guardiolu a pod tlakem nahrál gólmanovi. Thibaut Courtois nezazmatkoval a přenesl hru na volného Nacha.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Hosté v klidu kombinují na útočné polovině soupeře, nechtějí dopustit podobnou situaci jako před chvílí. Faulem proti Valverdemu se provinil Óscar Plano.
     
    88
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Federico Valverde.
     
    87
    Domácí se radovali z vyrovnávací branky, ale ta jim moc dlouho nevydržela! Prodloužený centr na zadní tyči si našel Rubén Alcaraz, jenže gól vstřelil z ofsajdového postavení!
     
    86
    Zbytečným faulem na polovině hřiště se provinil Rodrygo. Mladý Brazilec použil v souboji s Garcíou lokty, což pozornosti hlavního rozhodčího neuniklo.
     
    85
    Najednou je to Real Madrid, který se snaží zdržovat při každé vhodné příležitosti. Casemirovi trvalo dobrých pár vteřin, než přihrál gólmanovi míč na odkop.
     
    84
    Na středu hřiště dostal příliš volného prostoru Joaquin Fernández. Španěl situace využil k technické ráně na zadní tyč, Thibaut Courtois ale dobře odhadl, že rána nesměřuje mezi tři tyče, a tak nezasahoval.
     
    83
    Zajímavý signál z rohového kopu, kdy Kroos našel na zadní tyči netradičně naběhnutého Benzemu. Francouz si balón jedním dotykem zpracoval a z halfvoleje posléze vypálil do rukavic brankáře.
     
    82
    Nechybělo mnoho a mohlo se začínat zase od nuly. Na nahrávku do pokutového území si naběhl Sergi Guardiola, slabou ránou však trefil pouze blokujícího Mendyho.
     
    81
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Fede, přichází Miguel De la Fuente.
     
    80
    Situace je rázem úplně jiná. Valladolid, který prakticky po celou dobu zápasu bránil, musí zapnout útočný mód, pokud si z utkání chce odnést alespoň jeden bod.
     
    78
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Kýžená branka je na světě! Míč se znovu odrazil ke Kroosovi, jenž na podruhé posadil balón přesně na hlavu NACHA FERNÁNDEZE, na jehož hlavičku na zadní tyč neměl Masip šanci dosáhnout!

    Milan Huppert

    Branky: 78. Nacho Fernández (Kroos)

    Karty:   10. Fernández (RVL) – 36. Varane (REA), 57. Modrić (REA), 76. Nacho Fernández (REA)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 1:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:11.
    Real Valladolid: Masip – Antoñito, Fernández, Olivas, Karim, Raúl García – Fede (81. De la Fuente), Míchel (C) (58. T. Villa), Alcaraz – Ünal (76. Plano), Guardiola.
    Náhradníci: S. Pérez – De la Fuente, Hervías, Moyano, Nacho Martínez, Plano, T. Villa.

    Real Madrid: Courtois – Nacho Fernández, Varane, Ramos (C), F. Mendy – Modrić (88. Valverde), Casemiro, Kroos – Rodrygo (90+3. Jović), Benzema, Isco (73. L. Vázquez).
    Náhradníci: Aréola – Jović, L. Vázquez, Marcelo, Militao, James Rodríguez, Valverde.

    Rozhodčí: De Burgos – Díaz, Núñez

    Diváci: 23 404
    thejrc.org