Kobra – Písek 3:6 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 1:7 (kon.)
Havířov – Litomyšl 9:3 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Přerov – Šumperk 1:5 (kon.)
konec
AZ Havířov
9:3 (4:1, 3:0, 2:2)
HC Litomyšl
Neděle 26.01.2020, 14:30 • Gascontrol Aréna, Havířov • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    56:25
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku, když obránce ONDŘEJ BLÁHA od modré trefil svou bombou přesně levý dolní růžek branky – 9:3. Asistence: Martin Večeřa.
     
    52:44
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ dostal po faulu hostů poskytnutou výhodu, ale vylučovat se nebude, protože TOMÁŠ VLČEK se z pravé strany nadvakrát trefil pod horní tyčku – 9:2. Asistence: Daniel Tomeček a David Štefka.
     
    42:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ale AZ na druhé straně bleskově odpovídá. LUKÁŠ JUHÁSZ dostal nabito křížnou přihrávkou a bombou z první trefil bezpečně odkrytou část branky – 8:2. Asistence: Kevin Horváth.
     
    41:25
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    Krátce po skončení přesilovky se hosté podruhé v zápase brankově prosazují. Z hrany brankoviště se prosadil MAXMILÁN EDL. Asistence: Tadeáš Jakubec a Jakub Lichtag.
     
    39:44
    Havířov právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH PINDEL si vzápětí dojel do útočného pásma pro svůj druhý gól v zápase. Přihrávku Juhásze z poza branky dostal do mezikruží a zamířil přesně nad lapačku – 7:1. Asistence: Lukáš Juhász.
     
    38:15
    Havířov právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka AZetu a je to 6:1. FILIP BYČKOV se prosadil přesnou střelou z mezikruží k pravé tyči. Asistence: Jiří Mrkvica.
     
    30:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hra se bleskově otočila na druhou stranu a VOJTĚCH PINDEL z pravé strany trefuje přesně vzdálenější šibenici – 5:1. Asistence: Kevin Horváth.
     
    12:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nápor na hostujícím brankovišti končí čtvrtou brankou AZetu. DANIEL TOMEČEK puk dorazil za bezmocného Batěka – 4:1. Asistence: Tomáš Vlček a Dominik Koubek.
     
    11:06
    Litomyšl právě vstřelila branku!
    Hosté přežili další velkou šanci domácích a sami snižují. MARTIN VEČEŘA ztečoval střelu od modré a puk, i přes snahu havířovských jej zastavit, doskákal a doklouzal za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    09:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ po půlminutě svou první přesilovku využívá a vede už o tři branky. LUKÁŠ JUHÁSZ už měl, po kombinaci svých spoluhráčů, snadnou pozici před prázdnou brankou – 3:0. Asistence: Kevin Horváth a Vojtěch Pindel.
     
    04:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    Uplynuly jen dvě minuty a AZ vede 2:0. MAREK REVAJ byl první u Batěkem vyraženého puku a rychlou dorážkou poslal puk do sítě. Asistence: Filip Byčkov.
     
    02:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ je za svou aktivitu odměněn vedoucí brankou. ADAM URBAN se z mezikruží trefil přesně k levé Baťekově tyči – 1:0. Asistence: Dominik Koubek.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 3. Urban (Koubek), 5. Revaj (Byčkov), 10. Juhász (Horváth, Pindel), 13. Tomeček (Vlček, Koubek), 31. Pindel (Horváth), 39. Byčkov (Mrkvica), 40. Pindel (Juhász), 43. Juhász (Horváth), 53. Vlček (Tomeček, Štefka) – 12. Večeřa (Bláha), 42. Edl (Jakubec, Lichtag), 57. Bláha (Večeřa)


    AZ Havířov: Zlatnický (Štipčák) – Uhlíř, Koubek, Hrček, Pavelek, Kočí, Zmarzlák – Revaj, Pindel, Urban, Štefka, Tomeček, Mrkvica, Horváth, Ivašenko, Juhász, Vlček, Byčkov, Hudeček.
    HC Litomyšl: Batěk – Myška, Bláha, Fila, Zahradník – Dostál, Háněl, Lichtag, Jakubec, Edl, Vytlačil, Večeřa, Farkas.

    Rozhodčí: M. Novák – Vengřín, Janoško

    Diváci: 105
    thejrc.org