Montreal – Washington 2:4 (kon.) | Ottawa – New Jersey 3:4 (0:2 po s.n.) | Nashville – Toronto 2:5 (kon.)
Dallas – Tampa 3:2 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 3:1 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
Washington Capitals
Úterý 28.01.2020, 01:10 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:37 Nicklas BÄCKSTRÖM - 2:4
     
    59:37
    Washington právě vstřelil branku!
    A máme rozhodnuto. Hagelin vyvezl puk do středního pásma, kde ho předal na NICKLASE BÄCKSTRÖMA a ten bekhendovou "žabičkou" posílá puk do prázdné branky. Asistence: Carl Hagelin, Tom Wilson.
    47:30 Dale WEISE - 2:3
     
    47:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    Máme sníženo na rozdíl jediné branky. Přihrávka od modré v podání Suzukiho našla přesně na brankovišti DALEA WEISE, který si vytáhl Holtbyho z branky, položil si ho a poté bekhendovou střelou po zemi poslal puk do sítě. Asistence: Nick Suzuki, Nick Cousins.
    34:51 Jakub VRÁNA - 1:3
     
    34:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps vedou již o dvě branky. Kuzněcov sebral v rohu kluziště puk domácímu obránci a našel přihrávkou Oshieho, který poté ještě posunul puk na najetého JAKUBA VRÁNU, který prostřelil bezmocného Price. Asistence: T. J. Oshie, Jevgenij Kuzněcov.
    22:03 Travis BOYD - 1:2
     
    22:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Caps se dostávají do vedení. Eller se snažil prostřelit Price u jeho levé tyčky, ten puk vyrazil přesně na TRAVISE BOYDA, který také ještě touš nedostal do sítě, ale ke smůle domácích se dostal kus gumy na Petryho, který si poslal nešťastně puk do vlastní branky. Asistence: Lars Eller, Brendan Leipsic.
    18:30 Tom WILSON - 1:1
     
    18:30
    Washington právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno a Capitals využívají přesilovou hru. Oshie posunul puk od levého mantinelu za branku na Vránu, ten poté našel přesně v brankovišti najetého TOMA WILSONA, který svoje zakončení poslal za záda Price. Asistence T. J. Oshie, Jakub Vrána.
    01:55 Jeff PETRY - 1:0
     
    01:55
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens se dostávají v utkání do vedení. Tomáš Tatar vjel s pukem středem do útočného pásma a pěknou přihrávkou na brankoviště našel najetého JEFFA PETRYHO, který bekhendovým zakončením překonává střelou po ledě Holbyho. Asistence: Tomáš Tatar, Marco Scandella.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 2. Petry (Tatar, Scandella), 48. Weise (Suzuki, Cousins) – 19. T. Wilson (J. Vrána, Oshie), 23. Boyd (Eller, Leipsic), 35. J. Vrána (Oshie, Kuzněcov), 60. Bäckström (Hagelin, T. Wilson)


    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Chiarot, S. Weber (C), Kulak, Mete, Petry (A), Scandella – Tatar, Danault, Kovalčuk – Domi, Suzuki, Armia – Poehling, Kotkaniemi, Lehkonen – Cousins, N. Thompson (A), Weise.
    Washington Capitals: Holtby (Samsonov) – Kempný, Carlson (A), Orlov, Jensen, Siegenthaler, Gudas – Pánik, Bäckström (A), T. Wilson – J. Vrána, Kuzněcov, Oshie (A) – Hagelin, Eller, Boyd – Leipsic, Dowd, Hathaway.

    Rozhodčí: Joannette, Nicholson – Berg, Cherrey

    Diváci: 21.302
    thejrc.org