Zlín – Jūrmala 1:1 (kon.) | Olomouc – Orenburg 2:0 (kon.) | Dnipro-1 – Bohemians 1905 1:2 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
2:0 (1:0)
FK Orenburg
Úterý 28.01.2020, 15:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím olomoucké Sigmy, která vyhrála výsledkem 2:0. Druhý poločas tak trochu navázal na ten první, Sigma se dokonce dostala do dvoubrankového vedení, načež měl mnohem více ze hry Orenburg, jenž si na brankáře soupeře ani jednou nepřišel. (16:41:28)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi tohoto zápasu se zdá být rozhodnuto. Dost možná se bude ještě něco málo nastavovat.
     
    88
    Fameyeh se dostal kolem Zmrzlého, načež napřáhl zhruba z dvaadvaceti metrů. Jeho rána vystoupala vysoko nad, což nevedlo k Reichlově zákroku.
     
    86
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen něco málo kolem pěti minut. Olomouc se sice v posledních minutách pouze brání, avšak stále vede o dvě branky.
     
    85
    K rozehrávce se postavil Zahradníček, který to zkoušel centrovanou nabídkou, na kterou uvnitř šestnáctky naskočil pouze protihráč.
     
    84
    Za dlouhým pasem se pokoušel dostat Yunis, který proti dvojici protihráčů vybojoval standardní situace. Bude to zhruba ze vzdálenosti pětadvaceti metrů od branky.
     
    83
    Ven z branky musel právě Reichl, který se jako první dostal k padajícímu míči, jenž ho odvracel do zámezí. To znamená, že na řadu přijde autové vhazování.
     
    82
    Reichl zachránil svůj celek! Opět se k hlavičkovému pokusu dostal Despotović, který mířil pouze doprostřed branky, kde byl připravený olomoucký brankář.
     
    81
    Orenburg se opět nastěhoval k blízkosti pokutového území soupeře, kde si ovšem neporozuměl. Fameyehovi utekl míč do zámezí, na řadu přijde další odkop.
     
    76
    Reichl si dával s rozehrávkou celkem načas, nakonec se mu povedlo poslat míč celkem daleko na opačnou stranu, kde se v souboji prosadil útočník Yunis.
     
    75
    Fameyehovi se povedlo vysunout do šance Despotoviće, který o kousek minul vzdálenější konstrukci branky. Zatím největší šance Orenburgu.
     
    74
    S bráněním vypomohl také Yunis, který poté dokázal nastartovat Gonzáleze. Ten se dostal na opačnou polovinu, kde byl zastaven nedovoleným způsobem.
     
    73
    Reichl na jistotu vyrážel nad břevno své branky, z čehož se vyklubal rohový kop pro ruský celek. Ani tato situace nepřinesla žádné vážnější ohrožení branky.
     
    72
    V pokutovém území si nedovoleně počínal střídající Yunis, který stáhl na zem bránícího protihráče. Sudí byl pozorný, Orenburg navíc okamžitě rozehrál.
     
    71
    Orenburgu se konečně povedlo lépe odcentrovat, načež si na vzdušnou nabídku naskočil útočník Despotović, jehož pokus putoval výrazně vedle branky Sigmy.
     
    70
    Vhazovat mohl také Kulišev, který si pro změnu vybral svého spoluhráče Lipovoje. Ten se prodral až k šestnáctce, kde byl na poslední chvíli zastaven.
     
    69
    U středového kruhu se na zemi ocitli hned dva hráči Olomouce. Napadající hráč nejprve sestřelil Gonzáleze, posléze skončil na trávníku také jeden z kolegů.
     
    68
    Zimovi se dokonale povedlo narušit akci soupeře, po které Látal přihrával do moci brankáře Reichla, který odkopával pouze do ofsajdového postavení.

    David Suchý

    Branky: 24. González (pen.), 58. Chytil

    Karty:   24. Sivakov (ORE)


    SK Sigma Olomouc: Buchta (46. Reichl) – Sladký (46. Látal), Beneš (46. Zima), Jemelka (85. Zlatohlávek), Vepřek (46. Kerbr) – Greššák (82. Štěrba) – Zahradníček (85. Šíp), Houska (61. Zmrzlý), Gonzalez (74. Daněk), Hála (46. Pilař) – Chytil (68. Yunis)
    Náhradníci: Reichl – Látal, Zima, Štěrba, Kerbr, Pilař, Zlatohlávek, Šíp, Daněk, Zmrzlý, Yunis

    FK Orenburg: Dovbnja – Sivakov, Radaković, Ajupov, Rogić, Miškić, Malych (C), Těrechov, Sylla, Černych, Kozlov
    bahis siteleri