Sparta – Liberec 2:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:6 (1:3, 0:1, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Středa 29.01.2020, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:17 Libor HUDÁČEK - 2:6
     
    57:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Libor Hudáček měl před chvíli jednu obrovskou šanci, kterou však nedal. Následně Birner střílel jen do Machovského, ale poté se LIBOR HUDÁČEK už dočkal! Liberecký útočník si našel puk ve skrumáži před brankou, odkud ho poslal do sítě, a završil tím tak hattrick v tomto utkání! Asistence: Michal Birner, Ladislav Šmíd.
    48:40 Libor HUDÁČEK - 2:5
     
    48:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velmi pohledná a hlavně přesná kombinace Liberce vede k již páté brance Severočechů! Birner si počkal na vhodný moment a pak vybídl na levém kruhu LIBORA HUDÁČKA, který svou ranou nedal Machovskému šanci zasáhnout. Asistence: Michal Birner, Ladislav Šmíd.
    41:03 Jiří SMEJKAL - 2:4
     
    41:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí se přeci jen radují! JIŘÍ SMEJKAL obtočil libereckou klec a poté za pomocí odrazu dostal puk za záda Dominika Hrachoviny. Máme sníženo na rozdíl dvou gólů. Bez asistence.
    20:37 Libor HUDÁČEK - 1:4
     
    20:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    A další gól! Hosté ujeli do přečíslení, Lenc našel přesně hůl LIBORA HUDÁČKA, který již neměl problém poslat puk do sparťanské branky! Asistence: Radan Lenc, Michal Birner.
    12:20 Jan PISKÁČEK - 1:3
     
    12:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    A ten očividně pomohl. Řepík naservíroval kotouč do dobré střelecké pozice JANU PISKÁČKOVI, který už střílel takřka do prázdné branky. Asistence: Michal Řepík, Lukáš Rousek.
    11:56 Jakub VALSKÝ - 0:3
     
    11:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Liberečtí si pomalu otevírají střelnici! JAKUB VALSKÝ se dostal až do samostatného úniku, který zakončil chladnokrevnou střelou pod víko! Hosté již vedou o tři branky. Bez asistence.
    09:53 Radan LENC - 0:2
     
    09:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    A krátce po komerční přestávce se Tygři ujímají dvoubrankového vedení! Ronald Knot stejně jako před chvíli nastřelil kotouč na Machovského, před kterým úspěšně tečoval RADAN LENC. Asistence: Ronald Knot.
    05:06 Lukáš KRENŽELOK - 0:1
     
    05:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Musil nejprve nepropálil Machovského, ale hosté se poté přeci jen radují! Zachar se prokličkoval až před domácího brankáře, kterého nepřekonal, ale puk dojel LUKÁŠ KRENŽELOK, který ho doklepl do sítě! Asistence: Marek Zachar, Rostislav Marosz.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 13. Piskáček (Řepík, Rousek), 42. Smejkal – 6. L. Krenželok (M. Zachar, Marosz), 10. Lenc (Knot), 12. Valský, 21. L. Hudáček (Lenc, Birner), 49. L. Hudáček (Birner, Šmíd), 58. L. Hudáček (Birner, Šmíd)


    HC Sparta Praha: Machovský (Wolf) – Kalina, Blain, Koistinen, Piskáček, Tomáš Dvořák, M. Jandus, Poizl – Rousek, Smejkal, Řepík – Kudrna, Sukeľ, Říčka – Buchtele, Pech, Forman – Pšenička, Vitouch, Dvořáček.
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Šmíd, Knot, Derner, T. Hanousek, Kunst, Graborenko, Havlín – Birner, L. Hudáček, Lenc – A. Musil, Marosz, M. Zachar – L. Krenželok, P. Jelínek, Ordoš – Rychlovský, D. Špaček, Valský.

    Rozhodčí: Hradil, Lacina – Ondráček, Špůr

    Diváci: 9 606
    thejrc.org