Sparta – Liberec 2:6 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (2:0, 0:2, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 29.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga - o pořadí v play-off • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Vítězslav BÍLEK - 4:2
     
    59:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní ještě pečetí výhru střelou do prázdné branky. VÍTĚZSLAV BÍLEK dokázal trefit odkrytou klec z vlastního pásma a zapsal druhou branku tohoto zápasu.
     
    59:05
    Vsetín v šesti!
    58:53 Zdeněk KUBICA - 3:2
     
    58:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se krátce před koncem třetí třetiny ujímají vedení. Kohút zavezl kotouč do útoku, zpoza branky nahrál na ZDEŇKA KUBICU. Ten před brankovištěm uspěl. Vybojuje Slavia díky této trefě tři body? Asistence: David Kohút a David Šteiner.
     
    53:50
    Rychlou akci v přečíslení domácích mohl zakončovat Vrdlovec. Nakonec ještě chtěl přihrát na Vlčka, který byl na hraně brankoviště zcela sám. Kotouč ve velké šanci ale těsně minul.
     
    47:46
    Slavia znovu špatně střídala a hrála v šesti. Trest pro hráčskou lavici odjel odpykat Brož.
     
    45:14
    Vrdlovec zachytil puk před brankovištěm. Ještě chtěl vylepšit situaci pasem na Bílka, ten však na drué straně brankoviště nedokázal Bláhu prostřelit.
     
    44:30
    Slavia v přesilové hře. Hryciow bude pykat za nedovolené bránění.
    36:57 David VÍTEK - 2:2
     
    36:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín vyrovnává. Drtina načal akci střelou z modré. Kotouč se však po cestě k brance ještě několikrát odrazil o výstroj hráčů před brankovištěm, až se dostal na pravou stranu brankoviště. Tam byl připravený DAVID VÍTEK, který puk do sítě dokázal doklepnout. Asistence: Vojtěch Šilhavý a Jan Vašenka.
     
    34:07
    Sešívaná střídačka mohutně protestovala. To však nic nemění na tom, že Brož odjel na trestnou odsedět dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    33:49
    Vlček vypálil z modré. Opět měl hodně prostoru a důkladně mířil. Kotouč nakonec Bláha mezi betony, kam střela mířila, neudržel. Kotouč jen těsně minul pravou tyčku branky Vsetína.
     
    31:20
    Vlček ukořistil kotouč a prchl do brejku. Akci ještě dobruslil Kubík, který po přesném pasu zakončoval. Střela se mu ale nepovedla.
    24:05 Lukáš VOLF - 2:1
     
    24:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita. Michajlov musel po vyražení kotouče čelit několika dorážkám. Ze série pokusů o doklepnutí nakonec vyšel úspěšně LUKÁŠ VOLF. Následně se strhla ještě menší potyčka, rozhodčí ale vylučovat nebudou. Asistence: Sebastián Gorčík.
     
    23:33
    Další sešívaný zákrok se už neobešel bez faulu. Vlček pyká za hákování.
     
    17:57
    Vašenka a Šmerha inkasují dvě minuty za hrubost. Pokračuje se ve čtyřech.
    16:18 Vítězslav BÍLEK - 2:0
     
    16:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    VÍTĚZSLAV BÍLEK v samostatném úniku podruhé v této třetině. Tentokrát byl slávista s aktuálně nejlepší střeleckou formou úspěšný. Tváří v tvář Bláhovi dokázal uspět střelou nad vyrážečku. Bez asistence.
     
    10:56
    Březina a Pechanec se dostali do přečíslení dva na jednoho. Druhý jmenovaný dostal dobrý pas. Sám před Michajlovem ale neuspěl.
     
    05:38
    Bílek ujel vsetínské obraně. Ve vlastním oslabení jel na Bláhu sám. Klička do bekhendu ale úspěch neslavila.
     
    05:01
    Souboj v rohu se ale neobešel bez faulu. Hotěk inkasuje menší trest za držení.
    01:29 Filip VLČEK - 1:0
     
    01:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    První branka je na světě. Kubík vybojoval kotouč za brankou a přesně ho nasměroval před brankoviště. Tam už si sjížděl FILIP VLČEK, který byl sice faulovaný, přesto dokázal kotouč poslat kolem pravého betonu brankáře Bláhy do sítě. Asistence: Adam Kubík a Michal Hotěk.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 2. Vlček (Kubík, Hotěk), 17. Bílek, 59. Kubica (Kohút, Šteiner), 60. Bílek – 25. L. Volf (Gorčík), 37. Vítek (Šilhavý, Vašenka)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Hejda, J. Novák, P. Hořava, Veber, Barák, Valík, Hovorka – Furch, Kuťák, Šmerha – Šteiner, Vrdlovec, Bílek – Vlček, Kubík, Jar. Brož – Hotěk, Kohút, Kubica.
    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Gába) – Ondračka, Smetana, J. Drtina, Jeřábek, Hryciow, Hunkes – Hořanský, Rehuš, Gorčík – Březina, Pechanec, Karafiát – Procházka, L. Volf, Dostálek – Vašenka, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Grech, Sýkora – Belko, Horažďovský

    Diváci: 1059
    thejrc.org