Třinec – Sparta 5:1 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 2:3 (0:3 po s.n.) | Kladno – K. Vary 4:5 (po pr.)
Pardubice – Litvínov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:1 (2:0 po s.n.) | Olomouc – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Vítkovice 1:2 (0:2 po s.n.)
po prodl.
Rytíři Kladno
4:5 (1:1, 2:2, 1:1 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 31.01.2020, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:23 Tomáš RACHŮNEK - 4:5
     
    61:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary nakonec ukořistí druhý bod! Jakub Flek skvěle přihrál před bránu, kde byl připraven k zakončení TOMÁŠ RACHŮNEK, který vsítil rozhodující gól zápasu střelou mezi betony Denise Godly. Asistence: Jakub Flek.
    48:40 Martin KEHAR - 4:4
     
    48:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je opět srovnáno, zápas tak pomalu směřuje do prodloužení! MARTIN KEHAR vypálil od levého hrazení, mířil ke vzdálenější tyči. Filip Novotný však dokázal zasáhnout, ale puk vyrazil jen do bruslí protihráče, od kterých se nešťastně odrazil do sítě. Asistence: André Lakos, Jakub Strnad.
    42:13 Dávid GRÍGER - 3:4
     
    42:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary jdou opět do vedení, navíc využívají další přesilovku! Tomáš Rachůnek vypálil z levého kruhu tak tvrdě, že Denis Godla neudržel puk ve své výstroji. DÁVID GRÍGER byl na dobrém místě, takže kotouč dokázal dorazit do sítě. Asistence: Tomáš Rachůnek.
    39:46 Brady AUSTIN - 3:3
     
    39:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři v samotném závěru třetiny srovnávají krok a do šaten se tak asi bude odcházet za vyrovnaného stavu! BRADY AUSTIN se napřáhl u modré čáry, odkud se trefil přesně do levé šibenice karlovarské klece. Asistence: Petr Vampola, Jaromír Jágr.
    36:02 Václav SKUHRAVÝ - 2:3
     
    36:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté otáčejí z 1:2 na 3:2! VÁCLAV SKUHRAVÝ vyhrál vhazování v útočné třetině, vyměnil si puk s Martinem Rohanem a vypálil zápěstím. Mířil přesně nad rameno Denise Godly, který tak byl bez šance. Asistence: Martin Rohan.
    30:27 Petr KOBLASA - 2:2
     
    30:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie bleskově srovnává stav zápasu! Denis Godla vyrazil střelu Dominika Graňáka jen k PETRU KOBLASOVI, který se prosadil pohotovou dorážkou. Asistence: Dominik Graňák, Michal Plutnar.
    27:56 Jaromír JÁGR - 2:1
     
    27:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec přece jen dokonávají obrat! JAROMÍR JÁGR se chopil puku za brankou soupeře, odkud si najel na hranice pravého kruhu, odkud nechytatelnou střelou překonal Filipa Novotného střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Petr Vampola.
    12:27 Ladislav ZIKMUND - 1:1
     
    12:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí srovnávají krok opravdu nádhernou trefou! Velkou měrou se na tom podílel Jaromír Jágr, který krásnou přihrávkou našel před brankou LADISLAVA ZIKMUNDA, který se otočil a bekhendem zametl puk pod horní tyč. Asistence: Jaromír Jágr.
    04:17 Tomáš RACHŮNEK - 0:1
     
    04:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary se i přes svou počáteční pasivitu dostávají do vedení! Jakub Flek vybídl do úniku TOMÁŠE RACHŮNKA, který se dostal k levé tyči, odkud překvapil Denise Godlu střelou k bližší tyčce. Asistence: Jakub Flek.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 13. Zikmund (Jágr), 28. Jágr (Vampola), 40. Austin (Vampola, Jágr), 49. Kehar (Lakos, J. Strnad) – 5. T. Rachůnek (Flek), 31. Koblasa (Graňák, Plutnar), 37. Skuhravý (M. Rohan), 43. Gríger (T. Rachůnek), 62. T. Rachůnek (Flek)


    Rytíři Kladno: Godla (40.–41. Cikánek) – Nash, Austin, Kehar, Lakos, Romančík, Barinka (A) – Zikmund, Vampola, Jágr – Redlich, Melka, J. Strnad (C) – O'Donnell, T. Kaut (A), Hovorka – Machač, Stach, Bílek – Š. Bláha.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Horák) – M. Rohan, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, D. Mikyska, Eminger, Šafář – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – T. Mikúš, Vildumetz, Šik – Koblasa, Černoch, Kohout – M. Zabloudil, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hradil – Frodl, Ganger
    thejrc.org