Nová Paka – Trutnov 2:6 (kon.) | Opava – Kopřivnice 1:4 (kon.) | Klatovy – Příbram 7:4 (kon.)
Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Šumperk 1:8 (kon.) | Bílina – Děčín 2:7 (kon.)
Kobra – David Servis 2:4 (kon.) | Tábor – Kolín 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nový Jičín 6:3 (kon.)
Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:3 (4:1, 1:2, 1:0)
HK Nový Jičín
Sobota 01.02.2020, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Východ • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři definitivně potvrzují své vítězství! DAVID VALA vyskočil z trestné lavice, když si sebral puk a dostal ho do volné klece! Bez asistence.
     
    29:53
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do hry další vstřelenou brankou! Lukáš Finsterle obkroužil branku Holíka, když nahrál na Filipa Rufra. Obránce předal puk DOMINIKU KAFKOVI, který z první trefil přesně za Holíkova záda! Asistence: Lukáš Finsterle a Filip Rufer.
     
    23:49
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové využívají přesilovou hru a dávají druhý gól utkání! Jakub Lehečka nahrál na pravý kruh, kde stál ROK MACUH. Slovinský útočník ve službách Nového Jičína prostřelil Holíka na levou tyč! Asistence: Jakub Lehečka a Jaroslav Tomeček.
     
    20:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vstup do druhé třetiny patří domácímu výběru, který hned střílí gól! Kryštof Kulhánek jel na Daniela Šimonů, kterého nepřekonal. Potom byl závar před brankou Nového Jičína, když puk za brankovou čáru dostal MIROSLAV TŘETINA! Asistence: Kryštof Kulhánek a Patrik Přidal.
     
    11:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině se nám roztrhl pytel s góly! Do šance se dostal MIROSLAV TŘETINA, který si nabruslil mezi kruhy, odkud přesnou střelou zápěstím rozvlnil síť! Asistence: David Vala.
     
    10:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď ze strany Havlíčkova Brodu! TOMÁŠ LUDVÍK byl na pravé straně, když nachytal Daniela Šimonů k bližší tyči! Asistence: Petr Kuchta a Kryštof Kulhánek.
     
    10:30
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do kontaktu! Rok Macuh se nacházel za brankou Holíka, odkud nahrál na JANA PORUBU. Ten z první dokázal prostřelit přesouvajícího se Holíka. Asistence: Rok Macuh.
     
    06:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Celek z Kotliny trestá chybu svého soupeře v rozehrávce! LUBOŠ VOŘÍŠEK vystihl nahrávku hostí, když napodobil v zakončení Patrika Přidala! Bez asistence.
     
    03:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým otevírá gólový účet utkání! Roman Mikeš nahrál na pravou stranu na PATRIKA PŘIDALA., který se po pravé straně prosmýkl do pásma. Přidal nikým neatakovaným roztáhl gólmana a zasunul touš mezi betony! Asistence: Roman Mikeš a Adam Dvořák.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 4. Přidal (Mikeš, Dvořák), 7. Voříšek, 11. Ludvík (Kuchta, Kulhánek), 12. Třetina (Vala), 21. Třetina (Kulhánek, Přidal), 59. Vala – 11. Poruba (Macuh), 24. Macuh (Lehečka, Tomeček), 30. Kafka (Finsterle, Rufer)


    BK Havlíčkův Brod: Holík (Nedvěd) – Dvořák, Kulhánek, Krejčí, Vala, Benák, Pospíchal – Mikeš, Třetina (C), Přidal – Holenda, Cachnín, Voříšek (A) – Kuchta, Ludvík, Musil – Čermák
    Trenér: Richard Cachnín

    HK Nový Jičín: Šimonů (Loubal) – Rufer, Tomeček, Hruška, Váňa, Kobylík, Krutil – Lehečka, Štefka, Macuh, Kuba, Kafka, Palička (C), Poruba, Plitko, Finsterle, Pecha, Irgl
    Trenér: Petr Macháček

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Martin Musil, Jan Vašíček

    Diváci: 408
    ocianews.com