Mountfield HK – Pardubice 3:4 (kon.) | K. Vary – Olomouc 2:4 (kon.) | Zlín – Plzeň 4:0 (kon.)
Litvínov – Třinec 2:3 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Kladno 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 02.02.2020, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Jakub Herman se ještě dostal do úniku, ale Dominik Frodl předvedl pěkný zákrok, čímž zabránil pátému gólu v jeho síti!
     
    50:20
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Bohumil Jank – 2 min., držení hole + 2 min., hrubost). Trest odpyká Matěj Kolda.
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Kubiš – 2 min., hrubost).
     
    50:17
    Martin Novotným krásným sólem uvolnil Pavla Kubiše, ale tomu nebylo dovoleno zakončení. To ho docela naštvalo, protože se na protihráče Bohumila Janka okamžitě vrhl a rozpoutal s ním bitku.
     
    44:49
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Pour – 2 min., hákování).
    43:57 Antonín HONEJSEK - 4:0
     
    43:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani už vedou o čtyři branky, vítězství tak mají na dosah! Domácí se dostali do protiútoku. Ten po přihrávce Jakuba Ference zakončil Valentin Claireaux. Do jeho rány se ještě vložil ANTONÍN HONEJSEK, který krásnou tečí podruhé v zápase rozvlnil síť. Asistence: Valentin Claireaux, Jakub Ferenc.
     
    34:09
    Valentin Claireaux se šikovně uvolnil a mířil ke vzdálenější tyči, ale Dominik Frodl zasáhl betonem. K dorážce se dostal Dalibor Řezníček, který před sebou měl úplně prázdnou bránu, ale netrefil se!
     
    32:04
    Martin Heřman byl v další tutové pozici, ale Libor Kašík je dnes nepřekonatelný! Připisuje si další zázračný zákrok a ševci se poté osvobozují.
     
    30:39
    Štěpán Fryšara se obětavě vrhl do přihrávky. Stejně nakonec zakončil Vojtěch Němec, ale Libor Kašík se skvěle přesunul a neuvěřitelně zasáhl!
     
    29:01
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Žižka – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    27:54
    Ševci nedokázali úspěšně rozehrát, což mohl potrestat Vojtěch Němec, který však z pozice mezi kruhy nepřekonal Libora Kašíka!
     
    25:36
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jiří Ondráček – 2 min., držení).
    23:16 Pavel SEDLÁČEK - 3:0
     
    23:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je to 3:0, Plzeň začíná být v pořádném průšvihu! Jakub Herman přihrál od pravého hrazení před branku, kde byl dobře postavený PAVEL SEDLÁČEK, který tečí dostal kotouč do odkryté sítě. Asistence: Jakub Herman, Dalibor Řezníček.
     
    18:00
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Bedřich Köhler – 2 min., hákování).
    15:39 Antonín HONEJSEK - 2:0
     
    15:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani už vedou o dva góly! Pavel Kubiš se díky dobrému napadání dostal ke kotouči, který poté v pádu naservíroval před bránu novopečenému otci ANTONÍNU HONEJSKOVI, který překonal Dominika Frodla střelou na vyrážečku. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    09:42
    Berani už mohli vézt o dva góly, ale neproměnili tutovou šanci! Díky dobrému napadání se do výborné pozice dostal Antonín Honejsek, ale ten nastřelil jen brankovou konstrukci. Následná dorážka byla také nepřesná!
     
    06:27
    Antonín Honejsek zakončil ze své obvyklé pozice, ale netrefil branku, z čehož mohli těžit hosté, kteří se dostali do přečíslení tři na jednoho. To sám zakončil Jakub Pour, ale skrz betony Libora Kašíka kotouč do sítě nedostal.
    04:36 Jan DUFEK - 1:0
     
    04:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se brzy dostávají do vedení! Valentin Claireaux vyhrál vhazování po pravé ruce Dominika Frodla a přistrčil kotouč JANU DUFKOVI. Ten vypálil z první a překvapil plzeňského gólmana střelou do šibenice. Asistence: Valentin Claireaux.
     
    01:28
    Zdeněk Okál má velkou smůlu. Nahození soupeřícího hráče ho totiž trefilo přímo do obličeje, vylučovat se tedy nebude. Zlínský útočník navíc hned odchází do kabiny.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 5. Dufek (Claireaux), 16. Honejsek (Kubiš), 24. P. Sedláček (Herman, Řezníček), 44. Honejsek (Claireaux, Ferenc)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Žižka (C), Nosek (A), Freibergs, Ferenc, Řezníček, M. Novotný, Buchta – Köhler, Fořt, J. Ondráček – Okál, Honejsek, Fryšara – Herman, Claireaux, Dufek – Kubiš (A), P. Sedláček, Gazda.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Pulpán (A), Čerešňák, Jánošík, L. Kaňák, Jank, Vráblík, Houdek – P. Zdráhal, Mertl (A), Gulaš (C) – Kantner, Kodýtek, Pour – V. Němec, Kolda, Rob – Heřman, Vracovský.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kubičík – Rampír, Axman

    Diváci: 4706
    thejrc.org