Mountfield HK – Pardubice 3:4 (kon.) | K. Vary – Olomouc 2:4 (kon.) | Zlín – Plzeň 4:0 (kon.)
Litvínov – Třinec 2:3 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Kladno 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 4:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (2:3, 0:0, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Neděle 02.02.2020, 15:30 • ZS I. Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    17:06 Martin RŮŽIČKA - 2:3
     
    17:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři znovu vedou. Z levé strany vyslal vzdušnou cestou puk na MARTINA RŮŽIČKU Petr Vrána a prvně jmenovanému skočil přímo na hůl a jeho zakončení pak končí u vzdálenější tyče – 2:3. Verva tak musí opět dohánět jednobrankovou ztrátu. Asistence: Petr Vrána a Wojtek Wolski.
    14:11 Richard JARŮŠEK - 2:2
     
    14:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásně sehraná přesilovková kombinace Vervy a je vyrovnáno. Tomáš Pospíšil poslal kotouč do předbrankového prostoru, kde byl osamocen RICHARD JARŮŠEK. A ten poté sklepl před Kváčou puk, jenž končí za jeho zády – 2:2. Asistence: Tomáš Pospíšil a Martin Hanzl.
    12:09 Martin RŮŽIČKA - 1:2
     
    12:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    No a Oceláři otáčejí misky vah na svou stranu. Petr Vrána z úhlu poslal bleskově kotouč na MARTINA RŮŽIČKU, který poté u mezikruží švihl do kotouče, který končí za zaskočeným Davidem Honzíkem – 1:2. Asistence: Petr Vrána a Milan Doudera.
    09:48 Matěj STRÁNSKÝ - 1:1
     
    09:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se hosté prosazují a srovnávají stav na 1:1. Chmielewski našel přihrávkou MATĚJE STRÁNSKÉHO, který poté projel mezi dvěma domácími hráči a z pravého kruhu svižnou ranou prostřelil Davida Honzíka. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Aron Chmielewski a Martin Gernát.
    00:47 Martin HANZL - 1:0
     
    00:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    To ho ale nemuselo vůbec mrzet. Protože po další rozehrávce získal puk u rohu útočného pásma, nabruslil si těsně před Kváču, ale následně si všiml najíždějícího MARTINA HANZLA, kterému puk posunul a druhý jmenovaný pak pohotově Kváču prostřelil – 1:0. Asistence: Richard Jarůšek a Tomáš Pospíšil.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. M. Hanzl (Jarůšek, Pospíšil), 15. Jarůšek (Pospíšil, M. Hanzl) – 10. M. Stránský (Chmielewski, Gernát), 13. Martin Růžička (P. Vrána, M. Doudera), 18. Martin Růžička (P. Vrána, Wolski)


    HC VERVA Litvínov: Honzík (20. Janus) – J. Říha, Moravčík, Ščotka (A), Aliu, Kudla, Baránek, Štich – Pospíšil, M. Hanzl (A), Jarůšek – Petružálek, V. Hübl (C), F. Lukeš – Helt, Gerhát, Válek – Zygmunt, Jurčík, Trávníček.
    HC Oceláři Třinec: Kváča (Štěpánek) – M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Gernát, Roth – Wolski, P. Vrána, Martin Růžička (A) – M. Stránský, Marcinko, Hrňa – Hrehorčák, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (C), Novotný, Dravecký (A) – Chmielewski.

    Rozhodčí: Hradil, Šindel – Kajínek, Komárek

    Diváci: 5 376
    bahis siteleri