Mountfield HK – Pardubice 3:4 (kon.) | K. Vary – Olomouc 2:4 (kon.) | Zlín – Plzeň 4:0 (kon.)
Litvínov – Třinec 2:3 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Kladno 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 4:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
6:0 (4:0, 1:0, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Neděle 02.02.2020, 12:00 • Zimní stadion Eden • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 12. kolo
Partner:
     
    56:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    I ve třetí třetině se slávisté gólově prosazují! Přerov si před brankou nepohlídal zakončujícího MATĚJE VYMĚTALA, který zaokrouhluje skóre na tenisového kanára. Asistence: Dominik Palát a Matěj Kvasnička.
     
    34:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávistický útok se však přece jenom prosazuje! Na konci série rychlých nahrávek stál JAN HAMRMŠÍD, který dává svůj druhý gól v utkání. Asistence: Jakub Hofmann a Mikuláš Skoupý.
     
    18:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávistický útok se však přece jenom prosazuje a zvyšuje už na rozdíl čtyř gólů! Střelu Jakuba Drába od modré tečoval před brankou a především mimo dosah brankáře Žurka JAN HAMRŠMÍD. Asistence: Jakub Dráb a Matěj Kvasnička.
     
    14:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávističtí dorostenci si dnes jdou za jednoznačným vítězstvím! K asistenci přidává obránce DOMINIK PALÁT i gól, Žurek nedokázal na jeho dalekonosnou střelu zareagovat. Asistence: Jakub Hofmann a Michal Novák.
     
    09:42
    Slavia právě vstřelila branku!
    A pozor, domácí odskakují na rozdíl dvou gólů! Tentokrát i s notnou dávkou štěstí, která se projevila, když se nahrávka VOJTĚCHA MALÍNKA odrazila od před brankou stojícího obránce a zaplula do sítě. Bez asistence.
     
    08:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se při hře 4 na 4 ujímají vedení! Na konci rychlé kombinace stál MAXIM BRUMMEL, jenž překonává brankáře Žurka. Asistence: Dominik Palát.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 9. Brummel (Palát), 10. Malínek, 15. Palát (Hofmann, Novák), 19. Hamršmíd (Dráb, Kvasnička), 35. Hamršmíd (Hofmann, Skoupý), 57. Vymětal (Palát, Kvasnička)


    HC Slavia Praha: Volevecký (Náhončík) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch – Vlasák, Malínek, Jokl, Hamršmíd, Kvasnička, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann, Štancl, Vymětal.
    HC ZUBR Přerov: Žurek (21. Vojtek) – Kaprál, Koblížek, Svozil, Růžička, Tomiga, Holík, Billa – Štíbr, Mašek, Brázda, Kuncek, Halík, Hradil, Kuchta, Hyža, Buršík, Šilhavý.

    Rozhodčí: Zeliska – Hána, Teršíp
    thejrc.org