Detva – Nitra 0:5 (kon.) | Poprad – Miskolc 5:1 (kon.) | Banská Bystrica – MAC Budapešť 4:2 (kon.)
Zvolen – Nové Zámky 6:0 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 2:0 (kon.)
konec
HK Poprad
5:1 (2:0, 0:1, 3:0)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Neděle 02.02.2020, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poslednú dvadsaťminútovku absolútne ovládli hokejisti Popradu. Na 3:1 v priebehu 54. minúty zvyšoval Hadlovský, následne sa presadil Ulrych a konečný výsledok 5:1 stanovil znovu Handlovský. Poprad teda zdolal Miškovec presvedčivo 5:1. (19:24:05)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:57
    Hráči bojujú o puk v rohu klziska v obrannom pásme Popradu. Domácim takáto hra v týchto chvíľach vyhovuje, sekundy plynú a štadión už oslavuje víťazstvo.
     
    58:18
    Poprad dal gól!
    Kazmíci posielajú svojim fanúšikom ďalší gólový pozdrav. Dalhuisen od modrej čiary nahadzoval puk na bránku, Adorján vyrážal pred seba a zblízka dorazil do brány LUKÁŠ HANDLOVSKÝ.
    Asistencie: Mike Dalhuisen, Adam Lapšanský.
     
    57:47
    Galanisz nevyhodil puk z obranného pásma. Ocitol sa pri ňom medzi kruhmi Takáč, ktorý okamžite strieľal. Mieril to však priamo na Adorjánovu hruď.
     
    57:04
    Hostia asi definitívne pochovávajú svoje nádeje na vyrovnanie. Dve minúty za držanie inkasuje Radim Valchař.
     
    56:48
    Vandas vyzval do samostatného nájazdu Lukáša Handlovského, ktorý sa rútil na Adorjána, blafák na forhend mu nevyšiel, zakončoval len do betónu!
     
    56:24
    Matúš Paločko neprekvapil brankára Adorjána jemným nahodením puku od modrej čiary. Gólman DVTK vyrážal a ihneď rozohrával nový útok.
     
    55:56
    Domáci vyhodili puk von z obranného pásma a bezpečne sa zbavili puku. Hostia sa pokúsia založiť nový útok.
     
    55:27
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú aj túto ponúknutú presilovku a idú do vedenia o tri góly. Takáč od zadného mantinelu posunul puk medzi kruhy Svitanovi, ktorý dával pred bránku úplne voľnému PETROVI ULRYCHOVI a ten z prvej dorazil do odkrytej brány.
    Asistencie: Patrik Svitana, Samuel Takáč.
     
    54:44
    Vandas si teraz nerozumel so svojimi spoluhráčmi a puk smeroval von z obranného pásma hostí.
     
    54:20
    Marek Zagrapan to z pravého kruhu vyskúšal strelou. Namieril to však len priamo do brankára Adorjána.
     
    53:48
    Hostia poriadne vyčkávali a diváci okamžite spustili piskot na adresu Miškovca. Napokon si na trestnú lavicu až teraz šiel sadnúť Valchař.
     
    53:48
    Keďže si hostia vyžiadali overenie situácie o videorozhodcu, dostáva Miškovec dvojminútový trest za zdržiavanie hry.
     
    53:48
    Gól je odobrený aj videorozhodcom, Poprad vedie 3:1.
     
    53:48
    Hráči Miškovca prišli po góle okamžite protestovať ku hlavným rozhodcom a situácia sa ešte bude preverovať u videorozhodcu.
     
    53:48
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú presilovú hru a idú do vedenia o dva góly. Dalhuisen nahodil puk od modrej čiary na bránku. Adorján vyrážal pred seba. LUKÁŠ HANDLOVSKÝ sa najlepšie zorientoval v skrumáži a bekhendom poslal puk do siete!
    Asistencia: Mike Dalhuisen.
     
    53:24
    Lapšanský v snahe o záchranu puku v útočnom pásme zahral vysokou hokejkou a rozhodcovia to odpískali. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    53:12
    Rozprúdiť sa to pokúsil Svitana, ktorý krížnou prihrávkou dával Zagrapanovi. Ten dával do ohňa pred bránku, Adorján však puk našiel a upratal ho pod lapačku.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 5. Vandas (Dalhuisen, Lapšanský), 14. Matúš Paločko (Kozák, Bjalončík), 54. Handlovský (Dalhuisen), 56. Ulrych (Svitana, Takáč), 59. Handlovský (Dalhuisen, Lapšanský) – 23. Valchař (Szirányi, Láda)


    HK Poprad: Vošvrda (Kristín) – Erving, Ulrych, Larkin, Dalhuisen, Fabian, Kozák, Česánek – Svitana (C), Zagrapan (A), Takáč – Vandas (A), Handlovský, Lapšanský – Mercier, Bjalončík, Matúš Paločko – Kundrik, Matej Paločko, Králik
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Rajna) – Ross (A), D. Kiss, Láda, Vandane, Szirányi, Göz – Rodman, Galanisz (A), Magosi (C) – Beauvillier, Valchař, Beach – P. Kiss, Harrison, Ritó – Farkas

    Rozhodčí: Valach, Juhász – Beniač, Soltész

    Diváci: 2 028
    bahis siteleri