Dornbirn – Znojmo 2:1 (po pr.)
po prodl.
Dornbirn Bulldogs
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 02.02.2020, 15:00 • Messestadion Dornbirn • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:55
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, přesilovku pět na tři využívá MIKKO VAINONEN. Ex-znojemský obránce se z vrcholu kruhu trefuje švihem přesně ke vzdálenější tyči nad beton brankáře. Orli tak i druhý duel nadstavby prohrávají v prodloužení. Asistence: Kevin Macierzynski, Emilio Romig.
     
    62:22
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (2 min. – příliš mnoho hráčů).
     
    62:22
    Velká komplikace pro Znojmo, to si nepohlídalo střídání a bude pykat za příliš mnoho hráčů na ledě. Dornbirn si zahraje přesilovku pět na tři.
     
    61:19
    Oddechový čas si bere domácí střídačka.
     
    61:19
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Matuš – 2 min., držení).
     
    60:22
    Lassila skvělým zákrokem proti Bau Hansenovi sebral dánskému útočníkovi gól, poté co se domácí hráč dostal sám před brankáře.
     
    53:45
    Körkkö spálil stoprocentní šanci, když z hranice brankoviště dokázal přestřelit odkrytou branku s ležícím Lassilou před sebou. Znojemský gólman neudržel předchozí střelu, jenže jeho krajan v dresu Dornbirnu nabídnutou možnost nevyužil.
     
    49:52
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kruckovyč – 2 min., hákování).
     
    48:27
    Po vyhraném buly se druhý útok domácích prokombinoval k obrovské šanci, po křížné přihrávce od brankové čáry pálil z první Sointu a puk z jeho hole zastavuje až břevno za Lassilou.
     
    40:56
    Anthony Luciani si pobyt na ledě prodloužil, dostal přihrávku a prostor na levém křídle, zpětnou přihrávkou našel za sebou McRae, ten z první trefuje přesouvajícího se brankáře.
     
    36:56
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kruckovyč – 2 min., podrážení).
     
    35:53
    Výborný Lassila teď udržel vyrovnaný stav, když bleskově vykopl levý beton a zabránil Romigovi ve skórování.
     
    35:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo nakonec přesilovku využívá, když se z druhé vlny najíždějící PHILIP McRAE opřel do přihrávky a trefil se přesně k pravé tyči. Přesouvající se Järvenpää se natahoval marně. Dornbirn tak inkasuje vůbec první gól v nadstavbové části. Asistence: Anthony Luciani, Patrik Novák.
     
    34:06
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Bau Hansen – 2 min., hrubost).
     
    30:53
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kruckovyč – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    27:46
    Vopelka v situaci dva na jednoho místo přihrávky volil střelu, jenže Järvenpää si dobře vybruslil, zmenšil střelecký úhel a jeho střelu lapil.
     
    20:39
    Velké nepřesnosti v rozehrávce Orlů málem využil Tamminen, který dostal přihrávku sám mezi kruhy, ovšem míjí branku! Z dorážky se neprosadil ani jeho spoluhráč Körkkö.
     
    17:20
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Čermák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Romig – 2+2 min, hrubost).
     
    17:20
    Ve znojemském pásmu vznikla po souboji v rohu mela, několik hráčů shodilo rukavice. Rozhodčí šarvátku rychle roztrhávají, ale budou z toho tresty.
     
    12:12
    Obrovská šance Orlů na vyrovnání, Bowles se v protiútoku řítil úplně sám na brankáře, položil si jej, ale blafák z bezprostřední blízkosti nedotáhl do konce a Järvenpääho nepřehodil.
     
    08:34
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Tenhle gól muselo posvětit video, ale nakonec platí. JANNIK FRÖWIS se po pravém křídle natlačil do zakončení, Lassila první střelu ještě vyrazil, ale dorážka mu pod tělem proklouzla těsně za brankovou čáru. Kotouč se odrazil od polstrování těsně za tyčkou a vypadl ven z klece, opakovaný záznam ale prokázal, že se za brankovou čáru dostal. Asistence: Daniel Ban, Robin Gartner.
     
    05:28
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Berisha – 2 min., podrážení).

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 9. Fröwis (Ban, Gartner), 63. Vainonen (Macierzynski, Romig) – 36. McRae (Luciani, Novák)


    Dornbirn Bulldogs: Järvenpää (Tschrepitsch) – Ellerby, Subban, Magnan, Gartner, Vainonen, Schnetzer – Romig, Häussle, Bau – Körkkö, Tamminen, Sointu – Schwinger, Fröwis, Macierzynski – Egger, Ban, Antonitsch.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Bořuta, Novák, Sova, Čermák, Kruckovyč, Mikliš, Jonáš – Matuš, McRae, Luciani – Vopelka, Bartoš, Gago – Kosnar, Češík, Berisha – Bowles, Oščádal

    Rozhodčí: K. Nikolić, Štolc – Schauer, Martin
    thejrc.org