Angers – Lille 0:2 (kon.)
konec
Angers SCO
0:2 (0:1)
Lille OSC
Pátek 07.02.2020, 20:45 • Stade Raymond Kopa, Angers • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lille, které svého soupeře porazilo poměrem 2:0. Druhý poločas tak trochu navázal na ten první, sledovali jsme totiž nesmírně vyrovnanou podívanou. Angers se snažilo s výsledkem něco udělat, avšak místo toho podruhé v utkání inkasovali. Domácí to přesto nevzdali, avšak na brankáře Maignana recept nenašli. (22:37:42)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:15.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Vypadá to, že nám tento duel už žádnou další branku nenabídne. Lille OSC opět nasbíralo cenné vteřinky na polovině soupeře, což mu rozhodně vyhovuje.
     
    90+2
    Sanches se mrštným způsobem dostal až do pokutového území, kde se nakonec ke střele prodral Xeka, jehož rána pravou nohou byla hodně nepřesná.
     
    90+1
    Po jednom ze zákroků se na zemi ocitl domácí Fulgini, který vykřesal zisk standardní situace. To značí jednu z posledních šancí na snížení pro domácí hráče.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Rodrigue Casimir Ninga (Angers SCO).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se pomalu a jistě zdá být rozhodnuto. Angers nesnížilo ani díky předchozímu rohovému kopu.
     
    88
    Domácí se v krátkém časovém sledu dostali zpět k míči, přičemž to Bahoken zkoušel průnikem podél postranní lajny, kde ho čistě zastavil zadák Fonte.
     
    87
    Pokus o dalekonosný pas na levou stranu hrubě nevyšel, míč se totiž ocitl daleko za postranní lajnou. To znamená, že si Manceau vyzkouší další autové vhazování.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Sada Thioub (Angers SCO).
     
    83
    S míčem si pohrál také domácí brankář Butelle, který se postaral o rutinní roztažení hry do volného prostoru. Tam se nacházel Capelle, který měl málo času.
     
    82
    Jedna z nahrávka proskákala až do pokutového území, kde se nacházel domácí Pereira. Jeho okamžitá rána pravou nohou směřovala výrazně vedle branky.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Lille i nadále vede o dvě branky, domácí celek tak musí v poslední desetiminutovce pořádně zabrat.
     
    80
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Victor Osimhen, přichází Nicolás Gaitán.
     
    79
    Osimhen nakonec opustil tento zápas na nosítkách, což je pro hostující tábor rozhodně nemilá informace. Každopádně jsme sledovali příchod Argentince Gaitána.
     
    78
    Osimhen se posléze ocitl na zemi, což vedlo k přerušení hry. Na hrací plochu byl přivolán také lékařský personál, Lille bude nejspíše muset potřetí střídat.
     
    77
    Co scházelo! Pro změnu se do úniku dostal hostující Osimhen, který to nakonec zkoušel přízemním zakončením pravou nohou, se kterým si Butelle poradil.

    David Suchý

    Branky: 14. Osimhen (Bamba), 75. Sanches (Araújo)

    Karty:   56. I. Traoré (AGR), 85. Thioub (AGR), 89. Ninga (AGR) – 38. Celik (LIL), 52. Reinildo (LIL), 53. Ikoné (LIL)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:15.
    Angers SCO: Butelle – Manceau, I. Traoré (C) (73. Ninga), Pavlović, Thomas – Santamaría – Thioub, Fulgini, Mangani (58. Pereira Lage), Capelle – Alioui (57. Bahoken).
    Náhradníci: Petković – Bahoken, Bamba, Doumbia, Bobichon, Ninga, Pereira Lage.

    Lille OSC: Maignan – Celik, J. Fonte (C), Gabriel, Reinildo – Sanches, André – Ikoné (73. Xeka), Bamba – Rémy (66. Araújo), Osimhen (80. Gaitán).
    Náhradníci: Leonardo – Xeka, Araújo, Pied, Soumaré, Djaló, Gaitán.

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Danizan
    thejrc.org