Švýcarsko – Rakousko 3:2 (po pr.) | Německo – Česko 1:11 (kon.)
po prodl.
Švýcarsko
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Rakousko
Pátek 07.02.2020, 13:00 • Zimní stadion Benešov • Turnaj čtyř (ženy U16)
Partner:
     
    První zápas Turnaje čtyř je u konce. Švýcarky v něm nakonec přetlačily Rakušanky a zvítězily 3:2 po prodloužení. Švýcarsko mělo lepší vstup do utkání, když vedlo 2:0. Rakousko se ovšem nevzdalo, stále zlepšovalo svůj výkon a nakonec srovnalo na 2:2. O bonusovém bodu rozhodla po samostatném úniku Jana Peterová.

    Ode mě je to z tohoto zápasu vše a u dalšího onlajn přenosu na počtenou. (15:12:54)
     
    Konec zápasu.
     
    63:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Máme rozhodnuto! JANA PETEROVÁ se dostala do samostatného úniku a přesnou střelou pod horní tyč ukončuje dnešní utkání. Švýcarky tak díky ní berou bonusový bod. Asistence: Zoe Mächlerová.
     
    62:19
    Od levého mantinelu se protlačila před branku Kutzerová. Ta si na švýcarskou brankářku však nepřišla.
     
    61:10
    Zajímavá šance také na druhé straně. Tam v pádu zakončovala Peterová, ale Fichtingerová dala beton na led včas a hraje se dál.
     
    60:19
    Rakušanky mohly hned v úvodu prodloužení rozhodnout, když ujely dvě na jednu. Vše na sebe vzala Karoline Hengemülerová a nadělala Aeschlimannové velké problémy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je za námi normální hrací doba dnešního duelu. Po šedesáti minutách jsme se ale vítěze nedobrali. Rakušanky dokázaly srovnat v přesilové hře. Po tříminutové přestávce se bude hrát tři na tři.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:34
    Švýcarky se v závěru ještě snaží rozhodnout duel, ale spíše to v prvním utkání dnešního turnaje vypadá na pětiminutové prodloužení.
     
    58:38
    Je vidět, že oba týmy se snaží rozhodnout a nechtějí jít do prodloužení. Hraje se nahoru dolu, ale obě gólmanky drží své týmy.
     
    57:10
    Tanja Kunzová se řítila sama na branku, jenže jedna z rakouských hokejistek ji dobruslila a čistě ji obrala o kotouč.
     
    56:00
    Karoline Hengelmülerová je dnes velmi agilní. Pouští na švýcarskou svatyni jednu střelu za druhou, dohrává souboje, ale rozhodnout se jí zatím nedaří.
     
    55:02
    Tvrdý střet za rakouskou brankou. Schmidtová vypadala otřeseně, ale nakonec se zvedla a pokračovala dál v zápase.
     
    53:28
    Švýcarsko v plném počtu.
     
    52:33
    Rakušanky mají možnost otočit stav ve svůj prospěch. A nebyly od toho vůbec daleko. Hengelmülerová se opřela do puku z vrcholu pravého kruhu a jen o pár centimetrů minula horní tyč.
     
    51:28
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Schmidt – 2 min., napadení).
     
    50:32
    Rakousko v plném počtu.
     
    50:00
    Švýcarky opět při přesilovce usazené v útočné třetině. Puk jde z hokejky na hokejku, ale žádná nebezpečná střela na Fichtingerovou neletí.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 1. Kozuhová, 28. Peterová, 64. Peterová (Mächlerová) – 34. Kutzerová (Artnerová), 46. Nagyová (Hengelmülerová)


    Švýcarsko: Aeschlimannová (Bernardasciová) – Gubserová, Haenniová, Doreová, Martiová, Aymonová, Kehlová – Schmidtová, Schmidová, Lendiová, Kunzová, Hurschlerová, Biglerová, Rosselová, Eggliová, Peterová, Balzerová, Weyová, Kehlová, Kozuhová, Mächlerová.
    Rakousko: Fichtingerová (Lugginová) – Flicková, Fuchsová, Haselsteinerová, Hengelmüller, Kutzerová, Leitnerová H., Leitnerová L. – Amtmannová, Artnerová, Bayerová – Danningerová, Haaserová, Hobitschová – Nagyová, Obermayrová, Rumpfová – Schallová, Schwarzerová.

    Rozhodčí: Malá – Hájková, Zedníková

    Diváci: 32
    bahis siteleri