Kopřivnice – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Šumperk – Mor. Budějovice 12:4 (kon.)
Klatovy – Kobra 2:1 (po pr.) | David Servis – Kolín 1:10 (kon.) | Písek – Příbram 2:6 (kon.)
Trutnov – Mostečtí Lvi 4:3 (kon.) | Řisuty – Nová Paka 5:4 (kon.) | Děčín – Dvůr Králové n. L. 0:3 (kon.)
Vrchlabí – Bílina 15:0 (kon.) | Nový Jičín – Opava 2:4 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
12:4 (3:0, 7:1, 2:3)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 08.02.2020, 17:00 • Škoda aréna • 2. liga skupina Východ • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:17
    Draci právě vstřelili branku!
    Petr Gewiese s pukem prošel kolem celé obrany, aby pak následně kotouč naservíroval TADEÁŠI JAROŠOVI, který střelou z první prostřeluje Davida Vacka. Jaroš pak následně před Gewiesem sklonil pomyslný klobouček, za jeho krásnou akci. Asistence: Petr Gewiese, Jakub Muller.
     
    53:57
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Po chybě domácích se David Horký s DANIELEM ŠEBESTOU řítili sami na gólmana, druhý jmenovaný pak po přihrávce od Horkého posílal kotouč za bezmocně se přesouvajícího Michala Waneckiho. Asistence: David Horký, Norair Hovsepyan.
     
    50:37
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Kabelka ztratil v útočném pásmu puk, čehož dokázali hosté využít zásluhou DAVIDA HORKÉHO, který nejprve dokázal obejít Antonova, aby pak následně poslal kotouč pod horní tyč Waneckiho branky. Asistence: Mirek Bazala.
     
    46:04
    Draci právě vstřelili branku!
    Kotouč koloval po ose Haloda – Milfait – TADEÁŠ JAROŠ, přičemž posledně jmenovaný dokázal propálit puk za záda Davida Vacka. Šumperk tak upravuje skóre zápasu na 11:2. Asistence: Jan Milfait, Marek Haloda.
     
    40:33
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak jak hosté skončili druhou třetinu tak i tu třetí začali, hned v jejím úvodu se prosazuje NORAIR HOVSEPYAN, který nadvakrát dokázal dostat kotouč za záda Michala Waneckiho. Asistence: Petr Krutiš, David Horký.
     
    40:01
    Na poslední třetinu se do branky Moravských Budějovic vrací zpět David Vacek.
     
    39:59
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Vteřinu před druhou sirénou se poprvé v utkání prosazují hosté. Z bezprostřední blízkosti posílá kotouč za Waneckiho záda David Horký. Asistence: Norair Hovsepyan, Petr Krutiš.
     
    38:44
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk dosahuje dvouciferného skóre. Daniel Kabelka přihrál kotouč k levému kruhu DOMINIKU POKORNÉMU, který svou střelu umisťuje přesně k levé tyči. Asistence: Daniel Kabelka, Jan Milfait.
     
    36:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Do kanadského bodování se dnes zapisuje i domácí gólman. Wanecki dlouhou přihrávkou našel na útočné modré Adama Scheutera, který poté svou přihrávkou našel najíždějícího si MICHALA HORKÉHO, který dokázal kotouč z první sklepnout mezi betony Petra Helešice. Asistence: Adam Scheuter, Michal Wanecki.
     
    35:00
    Vachutka poslal přihrávku napříč brankovištěm na Milfaita, ten ve velké šanci trefuje tyč.
     
    34:27
    Milfait s Jarošem jeli sami na branku, druhý jmenovaný pak ale poslal Milfaitovi těžkou přihrávku, na kterou nedokázal dosáhnout.
     
    29:46
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují skóre zápasu na 8:0. Střela Marka Halody vypadla Petru Helešicovi z jeho výstroje, čehož si všiml ADAM KOFROŇ, který měl už potom snadnou práci. Asistence: Marek Haloda.
     
    26:31
    Po sedmém gólu opouští prostor mezi třemi tyčemi David Vacek, který tak do brankoviště pouští svého kolegu Petra Helešice.
     
    26:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk přidává v pořadí již sedmý gól! Znovu jsme mohli vidět krásnou souhru domácích na jejímž konci stál ADAM KOFROŇ, který střelou z bezprostřední blízkosti nedal Vackovi v brance žádnou šanci. Asistence: Daniel Spratek, Daniel Hroch.
     
    24:47
    Draci právě vstřelili branku!
    Hostující obrana si nestíhá pokrývat hráče, z čehož vyústil šestý gól Šumperka. Jakub Muller na sebe natáhl dva protihráče, aby pak následně poslal kotouč na nikým nehlídaného TOMÁŠE SEDLÁKA, který prostřeluje bezmocně se přesouvajícího Davida Vacka. Asistence: Jakub Muller.
     
    22:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk předvedl krásnou akci, když si za brankou dokázal rozebrat hostující obranu, Jan Milfait pak následně poslal kotouč před branku na TOMÁŠE DRTILA, kterému nedělalo problém dostat puk za bezmocného Vacka. Asistence: Jan Milfait, Michal Horký.
     
    20:41
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci hned v úvodu druhé třetiny odskakují svému soupeři na rozdíl čtyř branek. Adam Kofroň zpoza branky poslal puk na DANIELA SPRATKA, který následně dokázal umístit kotouč přesně pod betony Davida Vacka. Asistence: Adam Kofroň, Petr Gewiese.
     
    17:47
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Daniel Spratek (SUM) dostává dvě minuty za držení.
     
    16:27
    Vyloučení v týmu Hockey Club Moravské Budějovice 2019 (Sorger – 2 min., podrážení).
     
    14:07
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se dostává do vedení 3:0. Petr Gewiese poslal kotouč na modrou na JANA MILFAITA, jehož nahození propadlo až do Vackovy sítě. Asistence: Petr Gewiese.
     
    10:14
    Máme tu první vyloučení dnešního zápasu. Ondřej Svoboda (MBU) si jede odsedět dvě minuty za vysokou hůl.
     
    02:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Neuběhla ani půl minuta hry a domácí se dostávají do dvoubrankového vedení zásluhou DANIELA HROCHA, který po Gewieseho přihrávce dokázal umístit kotouč přesně k pravé tyči Vackovy branky. Asistence: Petr Gewiese, Adam Kofroň.
     
    02:28
    Draci právě vstřelili branku!
    U úvodního gólu si vzala slovo první formace, která posílá domácí do vedení. Tomáš Drtil poslal kotouč na k pravému kruhu na DANIELA VACHUTKU, který svou střelou z první dostal kotouč až za Vackova záda. Asistence: Tomáš Drtil, Jan Milfait.

    Kateřina Glogarová

    Branky a nahrávky: 3. Vachutka (Drtil, Milfait), 3. Hroch (Gewiese, Kofroň), 15. Milfait (Gewiese), 21. Spratek (Kofroň, Gewiese), 23. Drtil (Milfait, Horký M.), 25. Sedlák (Muller), 27. Kofroň (Spratek, Hroch), 30. Kofroň (Haloda M.), 37. Horký M. (Scheuter, Wanecki), 39. Pokorný (Kabelka, Milfait), 47. Jaroš (Milfait, Haloda M.), 57. Jaroš (Gewiese, Muller) – 40. Horký D. (Hovsepyan, Krutiš), 41. Hovsepyan (Krutiš, Horký D.), 51. Horký D. (Bazala), 54. Šebesta (Horký D., Hovsepyan)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Wanecki (Peksa) – Sedlák, Drtil, Kabelka, Gewiese, Haloda, Řezáč, Plhal – Milfait, Horký M., Vachutka, Jaroš, Urban, Hroch, Spratek, Haluza, Muller, Pokorný, Scheuter, Antonov, Kofroň
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Vacek (27. – 40. Helešic) – Šáňa, Bazala, Šebesta, Rafaj, Trnka, Brabec – Krutiš, Špaček, Molnár, Sigmund, Svoboda, Hovsepyan, Podlaha, Sorger, Horký D.

    Rozhodčí: Čuňočka – Čelechovský, Král
    thejrc.org