Novosibirsk – Kunlun 0:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 2:4 (kon.) | Ufa – Vladivostok 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jaroslavl 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Jokerit – Čeljabinsk 3:2 (kon.)
Omsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Viťaz – Soči 2:1 (po pr.) | Riga – Minsk 1:2 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:4 (0:0, 2:2, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Úterý 11.02.2020, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Nur-Sultanu, který svého soupeře porazil výsledkem 4:2. Do třetí třetiny vstoupil lépe právě hostující celek, kterému se v samotném úvodu povedlo využít přesilovou hru. Jekatěrinburg se posléze snažil s nepříznivým výsledkem něco udělat, avšak místo toho počtvrté v tomto duelu inkasoval, což rozhodlo o vítězi zápasu. (17:24:41)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 36:30.
    Zblokované střely – 19:10.
    Vyloučení – 5:5.
    Využití přesilovek 0/5 – 2/5.
    Vhazování – 22:36.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Domácí stále hledají recept na překonání modré čáry, po dalším výpadu se puk dokonce dostal až na střídačku. Hra je přerušena, Galkin stále zůstává ve své brance.
     
    58:17
    Pasquale nemusel při předchozím pokusu o zakončení zasahovat, puk totiž prosvištěl výrazně vedle hostující branky. Domácí celek se dost možná odhodlá ke hře bez brankáře.
     
    55:59
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Georgij Bělousov – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:37
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Arkadij Šestakov – 2 min., faul loktem).
    54:50 Atte OHTAMAA - 2:4
     
    54:50
    Barys právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že o vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto! Barys opět celkem dlouho hledal prostor ke kombinaci, který i tentokráte našel. Nahrávka na modrou čáru našla ATTE OHTAMUU, jehož nahození proletělo až za brankáře Galkina.
    Asistence: Roman Starčenko, Linus Videll.
     
    54:20
    Domácím hráčům se povedlo ukořistit kotouč za vlastní brankou, načež se dokonce rozhodli zaútočit. Holland hledal spoluhráče, avšak ten měl k puku daleko.
     
    53:09
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Alexandr Kučerjavenko – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    52:08
    Kazašský celek si připravil další rychlou protiakci, která ani v tomto případě nepřinesla nic nebezpečného. Hosté sice přišli o kotouč, avšak neustále napadají rozehrávku.
     
    51:04
    Na opačné straně se do dobré pozice pro zakončení dostal Golyšev, avšak těžkou nahrávku nedokázal vůbec trefit. Jekatěrinburg se nedokáže dostat do tlaku.
     
    50:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen deset minut. Nur-Sultan se snaží pokračovat ve své aktivitě, což mu málem přineslo čtvrtou branku. Videll však mířil do masky brankáře.
     
    49:02
    V posledních minutách se vůbec nehraje plynule, naopak se opět vhazovalo poblíž hostující střídačky. To vedlo k útoku, při kterém Akolzin překvapivě vůbec nevystřelil.
     
    48:10
    Za nahozeným kotoučem se jako první dostal domácí Trjamkin, který se poté pokoušel natlačit před kanadského brankáře, v čemuž mu zabránil pozorný protihráč.
     
    47:02
    Jekatěrinburg si dal na další rozehrávce od své branky hodně záležet. Nakonec to středem hrací plochy zkoušel útočník Holland, který se alespoň dostal do pásma.
     
    46:23
    V krátkém časovém sledu byla hra opět přerušena, tentokráte se bude vhazovat ve středním pásmu. Ještě ale před tím, následuje předposlední komerční přestávka.
     
    45:01
    Po delší době si s pukem zahrál také Pasquale, který musel rychle rozehrát před protihráčem. Následně se do úniku dostal Macek, jenž střelou nad beton neuspěl.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 29. Mozer (Sexton, Alexej Vasilevskij), 36. Holland (Dawes, Alexej Vasilevskij) – 25. Michajlis (Valk), 39. Pakarinen (Videll), 42. Boyd (R. Starčenko, Ohtamaa), 55. Ohtamaa (R. Starčenko, Videll)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Fomin) – Trjamkin, Berezin, Alexej Vasilevskij, Gurkin, Mamkin, D. Bodrov (A), Valitov – Macek, Holland, Dawes (C) – Golyšev, Dacjuk (A), Bělousov – Sexton, Platt, Mozer – Obidin, Kučerjavenko, Chripunov – Ovčinnikov.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Ohtamaa, Makljukov, Dietz (C), Metalnikov, Blacker, Šalapov, Svedberg – Videll, Knight, Pakarinen – R. Starčenko (A), Valk, Michajlis – Šestakov, Boyd (A), Ševčenko – Akolzin, Sagadejev, B. Muratov.

    Rozhodčí: Beljajev, Judakov – Bersenjov, Judin

    Diváci: 5300
    bahis siteleri