Novosibirsk – Kunlun 0:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 2:4 (kon.) | Ufa – Vladivostok 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Jaroslavl 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Jokerit – Čeljabinsk 3:2 (kon.)
Omsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Petrohrad – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Viťaz – Soči 2:1 (po pr.) | Riga – Minsk 1:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Amur Chabarovsk
Úterý 11.02.2020, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:00:26)
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Jordán (CHA) 0+0, 2 střely na branku, 1 zblokovaná střela, čas na ledě – 23:05.

    Ondřej Vitásek (CHA) 1+0, 3 střely na branku, 2 hity, čas na ledě – 22:51.

    Hynek Zohorna (CHA) 0+1, 1 zblokovaná střela, čas na ledě – 14:28.

    Tomáš Zohorna (CHA) 0+0, 2 trestné minuty, 6/18 vhazování, čas na ledě – 14:07.
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 27 – 19
    Trestné minuty: 8 – 12
    Vhazování: 36 – 24
    Zblokované střely: 6 – 13
    Hity: 12 – 24
     
    Je konec! Poslední perioda ještě přinesla velmi dramatickou podívanou, ale domácí nakonec vítězí v tomto utkání o jedinou branku! Něco málo přes pět minut do konce třetiny zbývalo, když se prosadil Denis Golubev, kterému poslal Hynek Zohorna puk jako na zlatém podnose. Srovnaný stav ale trval jen dvě minuty. Poté se totiž Jevgenij Ketov dostal zpoza branky k tyči, odkud poslal puk pod horní tyč. To bylo z gólového hlediska vše, takže Petrohrad bere dva body za výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Alexandr Barabanov odvedl parádní práci! Obětavě klekl do rány od modré, kterou srazil k mantinelu. Tam byl také jako první a poslal puk do střední třetiny.
     
    59:10
    O několik vteřin ale už musel dalšímu útoku čelit Alexandr Samonov. Ten měl ale dobrý výhled, takže chytil nahození od mantinelu do své lapačky.
     
    59:00
    Do konce utkání nám chybí přesně minuta! Domácí mohli rozhodnout, ale střelec trefil z poloviny hřiště jen soupeře před sebou.
     
    58:36
    Chabarovsk to zkouší bez gólmana!
     
    58:29
    Hynek Zohorna zavezl kotouč do útočného pásma a chtěl ho nahodit do útočného pásma. Od domácího hráče se však puk odrazil do ochranné sítě.
     
    57:52
    Avšak Amur se už dostal ke kotouči, avšak v útočném pásmu s ním vůbec nic nevymyslel. Do konce utkání chybí něco málo přes dvě minutky!
     
    57:24
    Domácí hokejisté se snaží nadále hrát aktivně a nepustit svého soupeře ke kotouči. To se jim zatím daří, tak uvidíme, jak dlouhou jim to vydrží.
    56:53 Jevgenij KETOV - 3:2
     
    56:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté nakonec proměňují svůj tlak znovu ve vedoucí branku a Chabarovsk zase bude muset vrhnout vše do útoku! JEVGENIJ KETOV dostal přihrávku za branku, odkud si vyjel k tyči a bekhendem poslal puk pod horní tyčku! Asistence: Kirill Marčenko a Anton Bělov.
     
    56:15
    Ivan Morozov ještě získal kotouč v rohu útočného pásma, takže domácí se snaží kombinovat. Nyní ale aktivně napadají hosté a Petrohrad s tím má potíže.
     
    55:46
    Tak jsme hned viděli rychlou akci, kterou na sebe vzal Arťom Zub. Ten mířil mezi betony, ale Jevgenij Kiseljov je stihl sklapnout naprosto včasně.
     
    55:15
    Dnešní utkání je tak srovnáno a Petrohrad se ještě rozhodně vrhne do útoku a bude chtít zápas vyhrát. Tak uvidíme, jestli půjdeme do prodloužení.
     
    54:44
    Branka nakonec platí! Tomáš Zohorna sice ještě následně projel brankovištěm, ale jako bránění gólmanovi to posouzeno není.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 21. Barabanov (Jakupov, Tkačjov), 28. Tokranov, 57. Ketov (K. Marčenko, A. Bělov) – 19. Vitásek (Rasskazov, A. Lazarev), 55. Golubev (H. Zohorna)


    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – Bengtsson, A. Bělov, Tokranov, Ožiganov, Zub, Chafizullin, Galeňuk – Tkačjov, Kemppainen, Barabanov – Ketov, Karpov, Kukštel – Koskiranta, Jakupov, Kuzmenko – Kablukov, Ivan Morozov, K. Marčenko – Podkolzin.
    Amur Chabarovsk: Kiseljov (Jevgrafov) – Jordán, Vitásek, Ignatovič, V. Vasiljev, Korjagin, Turbin, Alexandrov – Golubev, H. Zohorna, T. Zohorna – Ruděnkov, Rasskazov, Fajzullin – Vl. Ušenin, Gorškov, Vj. Ušenin – Železkov, A. Lazarev, A. Kuzněcov.

    Rozhodčí: Gamalej, Morozov – Slavikovskij, Stroganov
    bahis siteleri